Lees de Officiële Beschrijving

OVER DE SCHOOL

Opgericht in 1996 en erkend door het Franse ministerie van Cultuur, is de missie van de CEEA om schrijvers te trainen en hen voor te bereiden op hun professionele omgeving.

Schrijvers leren schrijven en ontwikkelen van scripts voor korte films, tv-series, geanimeerde series en speelfilms (al deze formaten worden behandeld met echte hoge eisen).

De CEEA biedt een selectieve twee jaar opleiding die is gecertificeerd door een diploma van een Professional Screenwriter.

Het biedt ook stages en korte, hoog niveau professionele vakken op schrift voor tv en films.

Het CEEA wordt ondersteund door de Franse Nationale Filmcommissie (CNC) en alle Franse audiovisuele netwerken, waaronder de SACD en omroepen zoals France Télévision, TF1, Canal + en Arte.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Als u van films en tv-series houdt en scripts wilt schrijven (of al doen); Als u uw vaardigheden wilt oefenen in een vriendelijke maar veeleisende sfeer, in het hart van ... [+]

CEEA International Summer Class

Programma

Als u van films en tv-series houdt en scripts wilt schrijven (of al doen); Als u uw vaardigheden wilt oefenen in een vriendelijke maar veeleisende sfeer, in het hart van een van de meest inspirerende en mooie steden van de wereld ... Deze cursus is voor u!

Onze zomerclasse is een intensieve workshop van 3 weken in een van de meest prestigieuze en selectieve schrijfschrijvers in Frankrijk: het Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, European Writing School).

Deze zomer workshop biedt een hoogwaardige, hands-on benadering van de kunst van scriptwriting ... in een unieke leeromgeving.

De school ligt in het prachtige 18e eeuwse Hôtel de Massa, in het 14e arrondissement. Het ligt vlak bij het Observatorium en op een paar straten verwijderd van de iconische Luxemburgse tuinen, het levendige Montparnasse-gebied en het Quartier Latin waar zoveel schrijvers, filmmakers en kunstenaars hebben gewoond, gewerkt en gestudeerd.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands