Lees de Officiële Beschrijving

CAVILAM - Alliance Française is een particuliere universiteit in Vichy (Auvergne), een stad in het midden van Frankrijk, en is dus minder dan 3 uur van Parijs en 2 uur van Lyon. Het instituut is het hele jaar geopend.

Vichy is bekend als "Koningin van de kuuroorden", een populaire bestemming voor toeristen en spa gasten Thermal. De villa's, de lange lanen van het park uit de Napoleontische tijd, met zijn oude bomen, de geneeskrachtige bronnen die geïnspireerd door de Art Nouveau Opera en de rivier de Allier Vichy lenen een ongekende charme en flair van echte Franse art de vivre. Sportliefhebbers biedt Vichy infrastructuur van de hoogste klasse in een zeer groene, natuurlijke landschap.

Ons instituut is gelegen in het centrum van de stad aan de voet van het Parc des Célestins.

Van onze campus van alles is te voet of met de fiets: het station, evenals bioscopen, banken, winkels, restaurants en accommodatie.

Een taleninstituut voor alle

CAVILAM - Alliance Française is een knooppunt van internationale cultuur in Frankrijk, het nemen van het jaar meer dan 5.000 studenten uit meer dan 120 landen en is betrokken bij onderwijsinnovatie in het taalonderwijs aan.

Onze docenten hebben allemaal een universitaire graad als docent Frans als vreemde taal (FLE) of voor de moderne vreemde talen (LVE). Hun opleiding omvat de nieuwste lesmethoden. Deze methoden zorgen voor een efficiënt leren taal (mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, luistervaardigheid, tekstbegrip). Ze werken met echte documenten en authentieke communicatie situaties, interactiviteit en creativiteit te bevorderen in de klas, ga taak die voor de taak en een nieuwe technologieën die zijn aangepast aan het taalonderwijs.

Departement Frans als vreemde taal

Departement Frans als vreemde taal heeft de volgende aanbieding voor u:

Cursussen Frans na de onderdompeling principe voor volwassenen van alle niveaus Training seminars voor docenten / binnen, het Frans als vreemde talenonderwijs (in Frankrijk: FLE) Voorbereiding voor het officiële Franse diploma (DELF / DALF, TCF etc.) Taalcursussen voor schoolgroepen Summer School "Sport en taal" voor de 12- tot 16-jarige De cursus "Franse Taal en Gastronomie", die u brengt de Franse keuken met een combinatie van workshops, lezingen, rondleidingen en proeverijen dichterbij.

Departement Vreemde Talen

Het ministerie van Buitenlandse Talen zou graag een nationaal en internationaal publiek aan te spreken. Verwelkomt meer dan 1.700 studenten per jaar. Deze afdeling biedt de volgende cursussen:

Intensieve cursussen voor Engels, Duits, Spaans en Italiaans Uitbreiding cursussen ('s avonds of' s middags) Taalcursussen met professionele oriëntatie (voor gebruik in een specifieke werkomgeving) Individuele lessen Speciale cursussen voor jongeren (10 tot 17 jaar) Summer School "Sport en taal" voor jongeren "Special Kids" -Englischkurse voor onze kleinste (6 tot 9 jaar) De mogelijkheid om hun Engels vaardigheden door middel van een test (TOEIC - TOEIC) officieel worden bevestigd en een internationaal erkend certificaat.

A Competence Center

CAVILAM, het "Centre d'approches Vivantes des Langues et des Médias" (Centrum voor levendige taal en media concepten) werd opgericht in 1964. Pulse waren de universiteiten van Clermont-Ferrand en de stad Vichy. 2012 lid geworden van het Instituut in het internationale netwerk van de Alliance Française.

Als een instituut van wereldfaam van onze instelling over de hele wereld voor zijn educatieve innovatie vermogen is beroemd. Het ontvangt elk jaar meer dan 5.000 buitenlandse studenten en buitenlandse studenten (inn) s uit meer dan 120 landen in de gastvrije sfeer van een buitengewone stad.

Bijzonder gunstige ligging aan de voet van de prachtige Parc des Célestins de rivier de Allier: CAVILAM - Alliance Française biedt kwaliteit seminars in een comfortabele en elegante sfeer en moderne faciliteiten om 9.000 m² met een buitengewoon technische apparatuur.

Ons instituut werkt regelmatig samen met het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken, het Institut Français, de Internationale Organisatie van de Francofonie (OIF), het Franse culturele diensten in het buitenland en een aantal media - onder leiding van TV5 Monde, Radio France Internationale en Canal Académie - samen.

Kwaliteitslabel "Frans als vreemde taal"

2008-2012 het Instituut kreeg de officiële zegel van goedkeuring "Label Qualité FLE" Frans als vreemde taal de Franse schoolbesturen, scoren hoge cijfers in alle gecontroleerde gebieden (receptie, kantoren, onderwijs en administratie).

Wat kwaliteit betekent voor ons ...

We zullen reageren op alle verzoeken om informatie of aan te melden binnen de 48 uur. Wij doen er alles aan om de deelnemers tevreden in elk opzicht bieden. Dit geldt vooral voor de ontvangst, de educatieve kwaliteit van het onderwijs en de organisatie van culturele en recreatieve programma, waarin brengen wij u de Franse manier van leven dichterbij. Wij behandelen alle klachten en passende oplossingen zoekt. We streven elke cursus in zijn dagelijkse routine. We blijven permanent in contact met de deelnemers. Wij beheren de instelling, zodat er allemaal comfortabel voelen en het personeel eerlijk worden behandeld. Wij bieden onze medewerkers mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze waarden

In CAVILAM - Alliance Française worden uitgewisseld, een plek vol leven, leerde de taal en ervaring verschillende culturen, willen wij u de de volgende waarden te geven:

Excellence, onderwijsinnovatie, gezelligheid

De accommodatie in gastgezinnen en de vele bezoeken en 's avonds gebeurtenissen die u snel te binden in de Franse manier van leven en zorgen ervoor dat u snel vooruitgang te maken.

Onze sterke punten

Vooral bij een hoge kwaliteit van het onderwijs FLE Kwaliteitslabel Een hele jaar door Institute Cursussen beginnen iedere maandag Vrije en gratis toegang tot de inter-universitaire bibliotheek Gevarieerd accommodatie opties: gastgezinnen, slaapzalen, studio's, Appartement Hotels, Hotels. Franse levensstijl zodat je kunt heel taalkundig aankomen in het gastland. Individuele overdracht en ontvangst (station, luchthaven) Culturele evenementen Gastvrij, kosmopolitische sfeer Een middelgrote stad met een hoge kwaliteit van leven Een team dat altijd tijd heeft en een open oor voor de gasten. Individuele benadering Streven naar kwaliteit

Onze methodologie

Frans leren en begrijpen van de Franse samenleving - dat zijn de doelstellingen van onze evenementen. Onze pedagogie is gebaseerd op de meest recente innovaties in onderwijsmethoden en vertrouwt op een communicatie- en actiegerichte aanpak.

Intensief leren door middel van een scala aan activiteiten Benaderingen die het verwerven van communicatieve vaardigheden bevorderen Verrijking interculturele uitwisseling

Bij aankomst, de deelnemers vullen een taaltest. Dan moet je de cursussen die overeenkomen met uw niveau en leerdoelen meest waarschijnlijk toe te wijzen. Niveaus en leerinhouden zijn in overeenstemming met de eisen van het gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK) voor het taalonderwijs.

De docenten houden rekening met de leertempo van elke leerling en geven de voortgang van elke deelnemer in een wekelijkse inventaris vast. De universiteit van Clermont-Ferrand zorgt voor de pedagogische controle van onze cursussen. Aan het eind van hun verblijf, zullen alle studenten twee officiële documenten ontvangen:

een certificaat met merken voor de prestaties en toewijding een certificaat van CAVILAM - ondertekende gezamenlijk Alliance Française en de Universiteit Blaise Pascal in Clermont-Ferrand

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

Deze school biedt ook:

Cursus

CAVILAM

Het gecombineerde programma kunnen deelnemers hun Franse vaardigheden in groepen die aan hun niveau, terwijl ook profiteren van één-op-één lessen te verbeteren. ... [+]

Doelstellingen en programma

Het gecombineerde programma kunnen deelnemers hun Franse vaardigheden in groepen die aan hun niveau, terwijl ook profiteren van één-op-één lessen te verbeteren. De cursus biedt een meer op maat gesneden aanpak waarbij de leerlingen hun vaardigheden door middel van interactie te verbeteren als onderdeel van een groep waarbij de focus op individuele doelen met een prive-leraar.

24 lessen per week:

18 groepslessen van het niveau van de student 6 één-op-één lessen Deelnemers die het bijwonen eisen voldaan zal een certificaat aan het einde van hun opleiding, door CAVILAM gesigneerd - Alliance française en Blaise Pascal University in Clermont-Ferrand, samen met een uitgebreide vaardigheden evaluatie ... [-]
Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Dit is de meest intensieve programma beschikbaar, ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan een functioneel niveau van het Frans snel te bereiken om professionele red ... [+]

Doelstellingen en programma

Dit is de meest intensieve programma beschikbaar, ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan een functioneel niveau van het Frans snel te bereiken om professionele redenen. Studenten deelnemen aan een groep uit het intensieve programma dat overeenkomt met hun niveau, evenals het bijwonen van 14 één-op-één lessen per week (doelen, duur en tijdschema met het hoofd van de afdeling Franse taal opgesteld). Op thema's gebaseerde taal workshops bevorderen snellere vooruitgang in een specifiek gebied, met opties, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie, woordenschat, grammatica, cultuur, fonetiek en de voorbereiding op de DELF / DALF / TCF testen, alsook zang en theater in juli en augustus.... [-]

Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Deze cursus is bedoeld om systematische verbetering in alle aspecten van de schriftelijke en mondelinge Franse garanderen. ... [+]

Doelstellingen en programma

Deze cursus is bedoeld om systematische verbetering in alle aspecten van de schriftelijke en mondelinge Franse garanderen. Op thema's gebaseerde taal workshops bevorderen snellere vooruitgang in een specifiek gebied, met opties, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie, woordenschat, grammatica, cultuur, fonetiek en de voorbereiding op de DELF / DALF / TCF testen, alsook zang en theater in juli en augustus.

26 lessen per week:

18 groepslessen van het niveau van de student 8 thema taalworkshops Deelnemers die het bijwonen eisen voldaan zal een certificaat aan het einde van hun opleiding, door CAVILAM gesigneerd - Alliance française en Blaise Pascal University in Clermont-Ferrand, samen met een uitgebreide vaardigheden evaluatie. ... [-]
Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Een kans voor de jongere leerlingen in de leeftijd tussen 12 en 16, voor het grootste deel van hun zomer met een leuke aanpak maken om Frans te leren en de kans om uit te ... [+]

Doelstellingen en programma

Een kans voor de jongere leerlingen in de leeftijd tussen 12 en 16, voor het grootste deel van hun zomer met een leuke aanpak maken om Frans te leren en de kans om uit te proberen verschillende sporten! Een partnerschap tussen CAVILAM - Alliance française en de zomer-kamp organisator Vichy Stages (een goedgekeurd Jeugd & Sport organisatie). Alle deelnemers ontvangen een certificaat op het voltooien van de cursus.

Ochtenden:

Franse lessen op CAVILAM - Alliance française met gekwalificeerde docenten met ervaring in het werken met kinderen en tieners (niet meer dan 15 leerlingen per klas). Buitenlandse studenten nemen Franse les, terwijl de Franse studenten kunnen kiezen tussen Engels, Spaans en Duits. Alle studenten nemen deel aan dezelfde activiteiten in de middag.... [-]

Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Een zeer intensief programma voor degenen die graag hun talenkennis zeer snel verbeteren. ... [+]

Doelstellingen en programma

Een zeer intensief programma voor degenen die graag hun talenkennis zeer snel verbeteren. Studenten deelnemen aan een intensieve klasse die overeenkomt met hun niveau, evenals het bijwonen van zes één-op-één lessen per week (doelen, duur en tijdschema met het hoofd van de afdeling Franse taal opgesteld). Op thema's gebaseerde taal workshops bevorderen snellere vooruitgang in een specifiek gebied, met opties, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie, woordenschat, grammatica, cultuur, fonetiek en de voorbereiding op de DELF / DALF / TCF testen, alsook zang en theater in juli en augustus.

32 lessen per week:

18 groepslessen van het niveau van de student 8 thema taalworkshops 6 één-op-één lessen ... [-]
Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Dit programma is gericht op studenten die van plan zijn om het hoger onderwijs in Frankrijk aan universiteiten of Grandes Ecoles voort te zetten met een focus op business ... [+]

Doelstellingen en programma

29 juni - 24 juli 2015 27 juli - 21 augustus 2015 Dit programma is gericht op studenten die van plan zijn om het hoger onderwijs in Frankrijk aan universiteiten of Grandes Ecoles voort te zetten met een focus op business of engineering. Het combineert algemene Franse verbetering taal in de ochtenden met voorbereidende lessen voor universitair onderwijs in de middag. De cursus hen vertrouwd met de verschillende studie benaderingen nodig zijn om een ​​universitaire opleiding zo goed mogelijk na te streven in Frankrijk. Vereiste minimumniveau in het Frans: B1

26 lessen per week

18 algemene Franse lessen workshop lessen op de voorbereiding op universitair niveau studies ... [-]
Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
CAVILAM

Eén-op-één-lessen biedt speciaal ontworpen klassen om tegemoet te komen aan het volledige scala van student behoeften. ... [+]

Doelstellingen en programma

Eén-op-één-lessen biedt speciaal ontworpen klassen om tegemoet te komen aan het volledige scala van student behoeften. Specifieke doelen en onderwijs doelstellingen worden opgesteld op basis van de individuele niveaus en eisen, die alles van algemeen Frans en zakelijk Frans aan voorbereiding van de tests en lessen ontworpen om de specifieke functie-eisen te voldoen. Eén-op-één lessen kan worden gecombineerd met een programma van aanvullende activiteiten, zoals een lunch met een tutor, ontmoetingen met economische, culturele of politieke figuren, rondleidingen en nog veel meer.

Deelnemers die het bijwonen eisen voldaan zal een certificaat aan het einde van hun opleiding, door CAVILAM gesigneerd - Alliance française en Blaise Pascal University in Clermont-Ferrand, samen met een uitgebreide vaardigheden evaluatie.... [-]

Frankrijk Vichy
September 2019
Engels,Duits,Spaans
Voltijd
1 - 52 weken
Campus
Lees meer in Nederlands