CAVILAM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CAVILAM - Alliance Française is een particuliere universiteit in Vichy (Auvergne), een stad in het midden van Frankrijk, en is dus minder dan 3 uur van Parijs en 2 uur van Lyon. Het instituut is het hele jaar geopend.

Vichy is bekend als "Koningin van de kuuroorden", een populaire bestemming voor toeristen en spa gasten Thermal. De villa's, de lange lanen van het park uit de Napoleontische tijd, met zijn oude bomen, de geneeskrachtige bronnen die geïnspireerd door de Art Nouveau Opera en de rivier de Allier Vichy lenen een ongekende charme en flair van echte Franse art de vivre. Sportliefhebbers biedt Vichy infrastructuur van de hoogste klasse in een zeer groene, natuurlijke landschap.

Ons instituut is gelegen in het centrum van de stad aan de voet van het Parc des Célestins.

Van onze campus van alles is te voet of met de fiets: het station, evenals bioscopen, banken, winkels, restaurants en accommodatie.

Een taleninstituut voor alle

CAVILAM - Alliance Française is een knooppunt van internationale cultuur in Frankrijk, het nemen van het jaar meer dan 5.000 studenten uit meer dan 120 landen en is betrokken bij onderwijsinnovatie in het taalonderwijs aan.

Onze docenten hebben allemaal een universitaire graad als docent Frans als vreemde taal (FLE) of voor de moderne vreemde talen (LVE). Hun opleiding omvat de nieuwste lesmethoden. Deze methoden zorgen voor een efficiënt leren taal (mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, luistervaardigheid, tekstbegrip). Ze werken met echte documenten en authentieke communicatie situaties, interactiviteit en creativiteit te bevorderen in de klas, ga taak die voor de taak en een nieuwe technologieën die zijn aangepast aan het taalonderwijs.

Departement Frans als vreemde taal

Departement Frans als vreemde taal heeft de volgende aanbieding voor u:

Cursussen Frans na de onderdompeling principe voor volwassenen van alle niveaus Training seminars voor docenten / binnen, het Frans als vreemde talenonderwijs (in Frankrijk: FLE) Voorbereiding voor het officiële Franse diploma (DELF / DALF, TCF etc.) Taalcursussen voor schoolgroepen Summer School "Sport en taal" voor de 12- tot 16-jarige De cursus "Franse Taal en Gastronomie", die u brengt de Franse keuken met een combinatie van workshops, lezingen, rondleidingen en proeverijen dichterbij.

Departement Vreemde Talen

Het ministerie van Buitenlandse Talen zou graag een nationaal en internationaal publiek aan te spreken. Verwelkomt meer dan 1.700 studenten per jaar. Deze afdeling biedt de volgende cursussen:

Intensieve cursussen voor Engels, Duits, Spaans en Italiaans Uitbreiding cursussen ('s avonds of' s middags) Taalcursussen met professionele oriëntatie (voor gebruik in een specifieke werkomgeving) Individuele lessen Speciale cursussen voor jongeren (10 tot 17 jaar) Summer School "Sport en taal" voor jongeren "Special Kids" -Englischkurse voor onze kleinste (6 tot 9 jaar) De mogelijkheid om hun Engels vaardigheden door middel van een test (TOEIC - TOEIC) officieel worden bevestigd en een internationaal erkend certificaat.

A Competence Center

CAVILAM, het "Centre d'approches Vivantes des Langues et des Médias" (Centrum voor levendige taal en media concepten) werd opgericht in 1964. Pulse waren de universiteiten van Clermont-Ferrand en de stad Vichy. 2012 lid geworden van het Instituut in het internationale netwerk van de Alliance Française.

Als een instituut van wereldfaam van onze instelling over de hele wereld voor zijn educatieve innovatie vermogen is beroemd. Het ontvangt elk jaar meer dan 5.000 buitenlandse studenten en buitenlandse studenten (inn) s uit meer dan 120 landen in de gastvrije sfeer van een buitengewone stad.

Bijzonder gunstige ligging aan de voet van de prachtige Parc des Célestins de rivier de Allier: CAVILAM - Alliance Française biedt kwaliteit seminars in een comfortabele en elegante sfeer en moderne faciliteiten om 9.000 m² met een buitengewoon technische apparatuur.

Ons instituut werkt regelmatig samen met het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken, het Institut Français, de Internationale Organisatie van de Francofonie (OIF), het Franse culturele diensten in het buitenland en een aantal media - onder leiding van TV5 Monde, Radio France Internationale en Canal Académie - samen.

Kwaliteitslabel "Frans als vreemde taal"

2008-2012 het Instituut kreeg de officiële zegel van goedkeuring "Label Qualité FLE" Frans als vreemde taal de Franse schoolbesturen, scoren hoge cijfers in alle gecontroleerde gebieden (receptie, kantoren, onderwijs en administratie).

Wat kwaliteit betekent voor ons ...

We zullen reageren op alle verzoeken om informatie of aan te melden binnen de 48 uur. Wij doen er alles aan om de deelnemers tevreden in elk opzicht bieden. Dit geldt vooral voor de ontvangst, de educatieve kwaliteit van het onderwijs en de organisatie van culturele en recreatieve programma, waarin brengen wij u de Franse manier van leven dichterbij. Wij behandelen alle klachten en passende oplossingen zoekt. We streven elke cursus in zijn dagelijkse routine. We blijven permanent in contact met de deelnemers. Wij beheren de instelling, zodat er allemaal comfortabel voelen en het personeel eerlijk worden behandeld. Wij bieden onze medewerkers mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze waarden

In CAVILAM - Alliance Française worden uitgewisseld, een plek vol leven, leerde de taal en ervaring verschillende culturen, willen wij u de de volgende waarden te geven:

Excellence, onderwijsinnovatie, gezelligheid

De accommodatie in gastgezinnen en de vele bezoeken en 's avonds gebeurtenissen die u snel te binden in de Franse manier van leven en zorgen ervoor dat u snel vooruitgang te maken.

Onze sterke punten

Vooral bij een hoge kwaliteit van het onderwijs FLE Kwaliteitslabel Een hele jaar door Institute Cursussen beginnen iedere maandag Vrije en gratis toegang tot de inter-universitaire bibliotheek Gevarieerd accommodatie opties: gastgezinnen, slaapzalen, studio's, Appartement Hotels, Hotels. Franse levensstijl zodat je kunt heel taalkundig aankomen in het gastland. Individuele overdracht en ontvangst (station, luchthaven) Culturele evenementen Gastvrij, kosmopolitische sfeer Een middelgrote stad met een hoge kwaliteit van leven Een team dat altijd tijd heeft en een open oor voor de gasten. Individuele benadering Streven naar kwaliteit

Onze methodologie

Frans leren en begrijpen van de Franse samenleving - dat zijn de doelstellingen van onze evenementen. Onze pedagogie is gebaseerd op de meest recente innovaties in onderwijsmethoden en vertrouwt op een communicatie- en actiegerichte aanpak.

Intensief leren door middel van een scala aan activiteiten Benaderingen die het verwerven van communicatieve vaardigheden bevorderen Verrijking interculturele uitwisseling

Bij aankomst, de deelnemers vullen een taaltest. Dan moet je de cursussen die overeenkomen met uw niveau en leerdoelen meest waarschijnlijk toe te wijzen. Niveaus en leerinhouden zijn in overeenstemming met de eisen van het gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK) voor het taalonderwijs.

De docenten houden rekening met de leertempo van elke leerling en geven de voortgang van elke deelnemer in een wekelijkse inventaris vast. De universiteit van Clermont-Ferrand zorgt voor de pedagogische controle van onze cursussen. Aan het eind van hun verblijf, zullen alle studenten twee officiële documenten ontvangen:

een certificaat met merken voor de prestaties en toewijding een certificaat van CAVILAM - ondertekende gezamenlijk Alliance Française en de Universiteit Blaise Pascal in Clermont-Ferrand

Locaties

Vichy

Address
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 Vichy, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk