The Business Analytics Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Business Analytics Institute ( BAI ) is een dienstverlener die zich inzet om zowel managers als management te helpen bij het verbeteren van hun vermogen om moeilijke beslissingen te nemen.

Wij zijn de partners, uitgenodigde professoren en medewerkers van het instituut met meer dan dertig jaar ervaring in de industrie, consulting en executive onderwijs.

We hebben voor verschillende klanten gewerkt, waaronder Apple, Cegid, IBM, Oracle, SAP en SAS op vier continenten, en hebben tientallen missies geleid voor Big 4-adviesgroepen in financiën, gezondheidswetenschappen, productie, telecommunicatie en openbare dienstverlening.

The Business Analytics Institute samen met drie soorten organisaties bij de uitvoering van onze missie: Business Schools en Universiteiten die hun expertise in business analytics willen promoten; Private Consultancies die vakspecifieke expertise bieden, evenals logistieke hulp bij de organisatie van de evenementen van het Instituut in Europa en Azië; Software Editors die software en ondersteuning bieden bij het uitvoeren van onze trainingsactiviteiten.

Locaties

Saint-Martin-d'Uriage

Address
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: