Accord Language Schools

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Accord Taalschool op de Grands Boulevards in Parijs

Opgericht in 1988, ACCORD Language School, is gelegen aan de beroemde Grands Boulevards in Parijs, op slechts een paar minuten lopen van het Louvre, de Opera, het Centre Georges Pompidou (Beaubourg) en de beroemde Grands Magasins.

Of u nu een intensieve cursus Frans of een Executive Program aan ACCORD Language School bij te wonen, bent u zeker om de best mogelijke voorwaarden te krijgen om Frans te leren en beter te begrijpen van de Franse cultuur en manier van leven:

Gelegen in een prachtige, typisch Parijs gebouw in het hart van Parijs 20 lichte en ruime klaslokalen volledig uitgerust met audiovisuele apparatuur Een moderne en dynamische lesmethode integreren van hedendaagse cultuur Cursussen het hele jaar door 6 taalniveaus van beginners tot gevorderden 4 klaslokalen gericht op professionals en een-op-een training Een gevarieerde mix van studenten: van studenten tot professionals en executives. Meer dan 50 verschillende nationaliteiten Een gezellige Franse sfeer

Een school uitgereikt door de officiële Franse kwaliteitslabel en aangesloten bij professionele organisaties zoals SOUFFLE en CampusFrance.

Over ACCORD Manchester

Wij richten ons op het bieden van algemene taalcursussen Engels en Business Engels taalcursussen om u de beste tools om effectief te communiceren geven. Onze British Council geaccrediteerd school is een kleine school in waarmee u snel in een vriendelijke omgeving te leren en het verbeteren van uw kennis van het Engels. Onze cursussen Engels en opleidingen zijn gericht op volwassen studenten die al gemotiveerd, scherp om hun taalvaardigheden te verbeteren, leren over de Britse cultuur en weten te komen over elkaar. ACCORD Manchester verheugt zich over vele verschillende nationaliteiten, voornamelijk Europese. Wij zorgen ervoor dat we nooit een overheersende nationaliteit te garanderen dat onze studenten hebben toegang tot een verscheidenheid aan culturen en leren over studeren en werken in een multi-culturele omgeving.

Onze docenten zijn gekwalificeerd en ervaren in het lesgeven Algemeen Engels en Business Engels. De meesten hebben Engels geleerd in het buitenland en / of hebben gewerkt in de zakelijke wereld. ACCORD Manchester ligt in het hart van het bruisende zakelijke district van Manchester en biedt de perfecte omgeving om te studeren Algemeen Engels en Business Engels. Gespecialiseerde cursussen Engels ACCORD Manchester vinden plaats op Brook House in Manchester. Brook House is een prachtig, traditioneel Engels gebouw gelegen in de levendige en kosmopolitische centrum van de stad met al zijn voorzieningen.

British Council geaccrediteerd, ACCORD Manchester is een klein, vriendelijk en professioneel Engels school. Onze klassen zijn klein, waardoor onze studenten alle gelegenheid om mee te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen geeft. Onze Business taalcursussen Engels zijn op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van onze studenten te ontmoeten. Als u nodig hebt om uw onderhandelingsvaardigheden te verbeteren, zullen onze Business Engels leraren dit onderwerp op te nemen in het lesplan. Als je moet werken op een bepaalde vaardigheid, zullen onze docenten Engels dit onderwerp tijdens de cursus aan te pakken. Laat ons weten wat u nodig heeft voor uw zakelijk Engels cursus begint en we zullen ervoor zorgen dat uw aangepaste cursus voldoet aan uw wensen precies. Of het is een algemene cursus Engels of een Business cursus Engels, onze docenten Engels richten op specifieke wensen van onze studenten ', of het nu gaat om de IELTS examen aan een Britse universiteit te gaan, verder hun internationale carrière, of in hun taalontwikkeling om te voorzien in hun werk, etc. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor onze studenten te helpen met eventuele vragen die ze kunnen hebben, of het nu gaat vinden van de beste pub in Manchester of het geven van details over de beste manier om het historische York te krijgen. Tijdens de pauzes kunnen de studenten een bezoek aan de 'Student Corner "om hun e-mails op de computer te controleren of kijk op wat er op in Manchester. Gratis Wi-Fi is beschikbaar voor al onze studenten over de hele school. Wij doen ons best om ervoor te zorgen studenten gerust met ons op ACCORD Manchester en tijdens hun verblijf in de stad. Manchester is een geweldige plek om te bezoeken en er zijn vele activiteiten, van kunstgaleries, musea en theaters en jazz clubs, festivals en sport.

Shopping centrum van Manchester, op slechts een paar minuten afstand van ACCORD Manchester, is uitzonderlijk, met alles van luxe warenhuizen en designer winkels aan die typisch Engels boetieks. Elke stijl van de keuken is beschikbaar in Manchester van Thai naar het Italiaans, maar laten we niet vergeten de traditionele Engels pubs waar u de mogelijkheid om te blijven oefenen je taalvaardigheden tijdens het proeven van een van de lokale bieren van Manchester en de ooit beroemde 'fish and chips' zal geven. En als je een voetbalfan, kunt u niet voorkomen dat onze twee beroemde voetbalteams: Manchester United en Manchester City!

Locaties

Parijs

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk