Helsinki Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wil je in het buitenland studeren? Helsinki Summer School biedt studenten en afgestudeerden een echt internationaal, sterk zomer academische zitting waar de research-based onderwijs en getalenteerde jonge geesten te ontmoeten en een praatje maken om iets nieuws te creëren. Wij bieden u een augustus die springt eruit in uw academisch curriculum!

FACILITIES

Helsinki Summer School studenten profiteren van de uitstekende diensten en faciliteiten aangeboden door de Universiteit van Helsinki.

Moodle Online Leeromgeving

Helsinki Summer School maakt gebruik van Moodle online leeromgeving voor het verspreiden studiemateriaal, opleidingen en algemene informatie. Sommige van de cursussen ook gebruiken voor groepswerk, leren opdrachten etc. Studenten zullen hun geloofsbrieven voor Moodle ontvangen voordat hij naar Finland.

Learning Centers en Computer Faciliteiten

Summer school studenten hebben toegang tot de universiteit Learning Centers en ontvang een computer licentie die hen in staat stellen om zwart-wit documenten af ​​te drukken, om onbeperkte toegang tot de uitgebreide computer faciliteiten en de draadloze internetverbinding op de universiteit gebruiken.

Bibliotheken

Op verzoek kunnen de studenten een certificaat van deelname waardoor ze boeken lenen uit de Bibliotheek van de Universiteit van Helsinki.

Student cafetaria

Helsinki Summer School studenten kunnen eten in Unicafe student cafetaria's op elk van de campussen.

Sportcentra

HSS studenten hebben recht op de sportschool te gebruiken en deelnemen aan de groepstrainingen die door de Unisport sportscholen en sportcentra van de Universiteit van Helsinki voor een student vriendelijke prijs.

Locaties

Helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Finland