Akatem Learning

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Echte wereld leren voor een betere toekomst

Akatem Learning biedt leren voor toekomstige ontwerpers die hun wereld willen veranderen en weten dat ontwerp een krachtige kracht ten goede kan zijn.

Wij geloven in leren door te doen; in tegenstelling tot andere scholen, vragen we je niet om 10 weken in de theorie van het leren van een klas te zitten; bekwaam worden vergt meer dan alleen leren in de klas.

Tijdens onze cursussen, past u de vaardigheden die u leert toe op real-life projecten, zodat u praktische ervaring opdoet om problemen op te lossen die mensen belangrijk vinden. Wanneer u met ons leert, geven we u niet alleen een gedegen opleiding in design, maar ook inzicht in de manier waarop uw klanten denken.


Leren in het hart van design. Finland.

Finland staat bekend om zijn designerfgoed en de zorg voor de gemeenschap, dus het is een geweldige plek om je schitterende carrière in design te lanceren en een verschil te maken voor je wereld! Al onze cursussen worden in het Engels gepresenteerd om maximale toegankelijkheid voor studenten van over de hele wereld te garanderen.

Beoefenaars, niet alleen leraren

Onze instructeurs geven niet alleen theorie; iedereen heeft uitgebreide ervaring in zijn beroep, zowel in Finland als in het buitenland, en zijn actieve beoefenaars in plaats van alleen fulltime leraren. Onze focus ligt altijd op praktisch vermogen in plaats van theorie, zodat je je cursus afmaakt met het vermogen om in de echte wereld te werken.

The Business of Design

Ontwerp gebeurt nooit in een vacuüm; door u een praktische ontwerpopleiding te geven, leert u hoe de business van het ontwerp werkt. Tegen de tijd dat u uw cursus hebt voltooid, begrijpt u hoe ontwerpers omgaan met ontwikkelaars, managers en ander personeel van de organisatie en hoe ontwerp van invloed is op proces en risico.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Meer dan een cursus

Wanneer je een Akatem Learning cursus Akatem Learning , krijg je meer dan een zitplaats in een klaslokaal; werken aan real-life projecten betekent dat je de kans hebt om vanaf dag één je portfolio te bouwen en te werken aan het oplossen van problemen, zowel in teams als in je eentje. Je leert ook om ontwerpbeslissingen over te dragen aan zakenmensen en niet-ontwerpers


Bouw je carrière

Een professionele leercursus moet je carrière vooruit helpen. Netwerk met mensen in de industrie tijdens onze buitenschoolse evenementen en workshops en krijg toegang tot gratis carrièreopbouwadvies om u te helpen uw portfolio te positioneren, een verbluffend cv te bouwen, uw professionele merk te bouwen en het interview te verrassen! En als u werkt, blijf onderdeel van de Akatem-gemeenschap door gratis uitnodigingen te geven voor onze doorlopende workshops en netwerkavonden.


Een reeks leeropties

Je zou niet naar de universiteit moeten gaan om een geweldige opleiding te volgen. Akatem Learning biedt een reeks Akatem Learning voor studenten die fulltime, parttime, 's avonds of zelfs in het weekend willen leren. Waarom zou je leren niet passen in je leven?

Toegankelijk leren

Uw dromen om een verschil te maken, mogen niet worden afgeschrikt door de kosten van hoger onderwijs. We bieden geselecteerde studenten toegang tot het Akatem Foundation-programma; een initiatief ontworpen om kansarme kandidaten toegang te bieden tot onze cursussen voor lagere kosten of volledige beurzen. Informeer nu voor meer informatie.

Locaties

Helsinki

Address
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finland

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: