Aeropole Flight Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aeropole

over Aeropole

Aeropole is een premium Flight Academy opgericht in 2010. Wij zijn specialisten in opleiding van piloten voor technisch geavanceerde vliegtuigen. Wij opereren een vloot van moderne Diamanten met Helsinki-Malmi, Finland, als onze belangrijkste basis. Onze erkende organisatie met een hoog gekwalificeerde en ervaren instructeurs beschikbaar is en klaar om uw specifieke behoeften meed, of je nieuw bent bij de luchtvaart of een piloot zijn.

Ons doel

Wij bij Aeropole zijn over u voorzien van een uitstekende vliegopleiding gepassioneerd. Ons doel is om de nummer een vliegschool in Finland in termen van kwaliteit. Onze belofte aan u is om superieure kwaliteit in customer service, training, materieel en personeel beschikbaar.

1. Uitstekende klantenservice

We zullen alleen beloftes die we kunnen blijven maken. Dit betekent to-the-point en eerlijk opleiding overeenkomsten, gemakkelijk te begrijpen prijsstelling en open communicatie als er dingen veranderen. Trainingsschema's zijn individueel afgestemd op uw behoeften, zij het tijdens de normale werkuren of 's avonds en in het weekend.

2. Kwaliteit in opleiding

We hebben een zeer pedagogische aanpak van de opleiding. We zijn hier niet om te pronken met onze vliegende vaardigheden of ervaring, maar om onze studenten op te leiden tot veilig en zelfverzekerd piloten, of hun vliegende doelstellingen zijn professionele of voor ontspanning. We hebben een frisse aanpak met een training en de kwaliteit van het systeem niet eerder gezien in een andere Finse vliegschool genomen. Onze lesmethoden zijn beproefde systemen van wereldklasse, die we hebben aangepast en verder verbeterd voor de lokale Nordic milieu - en ze volledig te voldoen en overtreffen de Europese luchtvaart regelgeving.

3. Moderne vliegtuigen

Onze vliegtuigen zijn state-of-the-art, ideaal voor training en hebben een zeer goede veiligheidsprofiel record (in feite is de beste in de industrie.) We durven aanspraak op de nieuwste en meest moderne training vloot in Finland in onze prijsklasse opereren . Al onze studenten worden aangemoedigd om te trainen op glas cockpit van vliegtuigen, en we leren ook op traditionele instrumenten, onze studenten alle vaardigheden die ze nodig hebben.

4. Professional en getalenteerde instructeurs

Onze instructeurs hebben honderden, zo niet duizenden uren ervaring als instructeurs en de meeste hebben luchtvaartmaatschappij of chartervlucht ervaring. Ze zijn bij ons, omdat ze vinden het instrueren van belonen en over de kwaliteit gepassioneerd - niet alleen om de klok meer vlieguren. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van de opdrachtgevende rust niet op de schouders van de individuele instructeur, maar wordt gevoed door onze methodische aanpak om de kwaliteit van onze organisatie en leren.

Onze overtuiging is dat de enige manier om te verblijven op de top is het feit dat we allemaal op een eindeloze reis van het leren herkennen - excellentie komt door doorzettingsvermogen en continue verbetering. Laat deze obsessie van ons te voorkomen dat u geniet van wat je op het punt om te ervaren met ons: opwinding en plezier zijn een onlosmakelijk deel van het vliegen, of u nu een aspirant-prive-piloot of het starten van een nieuwe en boeiende loopbaan in de luchtvaart. Laat ons u te begeleiden naar die ervaringen veilig!

Wie zijn wij?

Wij zijn de luchtvaart en business professionals met een aanvulling achtergronden: airline en charter piloten, carrière instructeurs, ingenieurs vliegtuigen, business managers en ondernemers. We waren gefrustreerd met het ontbreken van een vliegschool echt geïnteresseerd in het leren van hun studenten en in de klantenservice, dus richtten we één. We kunnen niet de goedkoopste vliegschool rond zijn, maar we zijn zeker streven om de beste te blijven!

goedkeuringen

  • EASA ATO Certificate FI.ATO.2016 - Fins CAA goedkeuring voor alle opleidingen in het kader van een Approved Training Organisation (ATO) in het kader van Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) Rules.

Locaties

Helsinki

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Address
Helsinki-Malmi Airport
Main terminal

00700 Helsinki, Finland
Telefoonnr.
+358 9 56274600