Lees de Officiële Beschrijving

Betere wereld door beter leiderschap

We bieden een unieke en geleidende omgeving voor leren en een inspirerend platform voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen. We zorgen voor een zinvolle carrière en opwaartse mobiliteit voor ervaren experts, doorgewinterde managers en toekomstige leiders.

Wij streven ernaar de verwachtingen te overtreffen door organisatorische transformaties te faciliteren en de concurrentiepositie te verbeteren, en streven ernaar de impact van onze diensten en oplossingen op zowel korte als lange termijn te meten.

- Dr. Pekka Mattila, groepsdirecteur, Aalto University Executive Education Ltd

Onze impact

Onze missie is om een ​​betere wereld te bouwen door middel van beter leiderschap. We worden in de eerste plaats gedreven door de impact die we kunnen hebben via onze programma's - op deelnemers, hun organisaties, de academische gemeenschap en de samenleving in het algemeen.

U zult profiteren van onze programma's die van invloed zijn op uw werk, uzelf als leider, uw denken en de organisatie waar u deel van uitmaakt. We koesteren en ontwikkelen de kennis en vaardigheden van individuen en bevorderen het zelfvertrouwen. Je leert je eigen potentieel te herkennen en hulpmiddelen te vinden om dit te bereiken.

U zult profiteren van de sterke punten van Aalto University

Aalto University Executive Education maakt gebruik van de unieke sterke punten en disciplines van Aalto University: ondernemerschap en intrapreneurship, innovatiebeheer, ontwerpbeheer van bedrijven en managementinnovaties mogelijk gemaakt door technologische vooruitgang.

Door onze samenwerking met Aalto University brengen we een multidisciplinaire aanpak, de nieuwste kennis en nieuwe, innovatieve leermethoden voor de ontwikkeling van experts en leiders, en voorzien we de Aalto faculteit van netwerken en ontwikkelingskansen.

De activiteiten van Aalto University Executive Education Ltd bieden een aanzienlijk inkomen aan de universitaire gemeenschap in verschillende vormen, zoals dividenden, collegegelden en huurprijzen. In 2017 bedroeg de financiële voetafdruk van Aalto University Executive Education in de Aalto-gemeenschap ongeveer EUR 3,1 miljoen (EUR 2,6 miljoen in 2016).

Ranglijst en accreditatiegarantiekwaliteit

Door verschillende accreditaties en ranglijsten te volgen, kunt u een programma en instelling kiezen die zwaar zijn beoordeeld en die zijn bevestigd als een van de beste instellingen ter wereld.

Als onderdeel van Aalto University zijn we de 'Triple Crown' van accreditaties, de drie meest gerespecteerde bedrijfsuniversitaire accreditaties, die worden toegekend aan slechts 0,5% van de wereldwijde business schools: AACSB, AMBA en EQUIS.

In 2018 stond Aalto EE op de 39ste plaats in de wereldranglijst van Business Schools van de Financial Times die executive education verzorgen. We behoren daarmee tot de top één procent van 's werelds aanbieders van executive education. Dit dient als een garantie voor hoge kwaliteit voor uw organisatie.

Aalto EE en Aalto University zijn elk jaar opgenomen in een reeks universitaire ranglijsten. De belangrijkste hiervan zijn verschillende lijsten van de Financial Times; de European Business School Ranking, de Executive Education Ranking en de Executive MBA Ranking.

Faculteit en Partner Universiteiten

We koppelen dagelijkse operaties en multidisciplinair onderzoek met de hulp van meer dan 800 professoren en experts over de hele wereld. In de Aalto EE wordt u geïnspireerd door uitzonderlijke hoogleraren van de Aalto Universiteit, onze eigen personeel en bezoekende faculteit. Naast de academische kwalificaties zijn ze beiden uitstekende docenten en hebben ze aanzienlijke ervaring met managers op het hoogste niveau in internationale organisaties en brengen ze het nieuwste onderzoek om in inzichtelijke modellen en kaders die deelnemers kunnen gebruiken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Aalto University Executive Education

Game Executive onderzoekt het gamesuniversum en bereidt u voor op het omgaan met de wereldwijde uitdagingen van het beheren en opbouwen van een succesvol bedrijf. Het pro ... [+]

Waar het gamesuniversum wereldwijde helden ontmoet - met John Romero als VIP-gast.

Game Executive onderzoekt het gamesuniversum en bereidt u voor op het omgaan met de wereldwijde uitdagingen van het beheren en opbouwen van een succesvol bedrijf. Het programma biedt u de mogelijkheid om zinvolle verbindingen tot stand te brengen met experts, peers en potentiële partners in de gamesindustrie. Het is een uniek 6-dagen bootcamp, superintensief maar uiterst voordelig voor individuen en bedrijven - groot of klein - op zoek naar grote groei- en ontwikkelingskansen.

Deelnemers leren van wereldklasse sprekers, top academische hoogleraren en inspirerende bedrijfsbezoeken. We werken samen met de beste mensen - lokaal en wereldwijd - om een ​​echt onvergetelijke leerervaring te bieden. En we bieden een veilige, opwindende en multiculturele leeromgeving om tegemoet te komen aan uw ontwikkelingsbehoeften en carrièredoelstellingen.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Voltijd
6 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University Executive Education

In een zeer competitieve bedrijfsomgeving bepaalt uw vermogen om de best mogelijke resultaten te behalen in een onderhandelingsomgeving het succes van uw bedrijf. ... [+]

Succesvolle resultaten creëren in commerciële onderhandelingen

In een zeer competitieve bedrijfsomgeving bepaalt uw vermogen om de best mogelijke resultaten te behalen in een onderhandelingsomgeving het succes van uw bedrijf. Ongeacht uw huidige rol, kunnen de beste onderhandelaars de andere spelers strategisch beïnvloeden, alle hoeken begrijpen en tegelijkertijd robuuste overeenkomsten sluiten en professionele relaties opbouwen.

Dit onderhandelingsvaardighedenprogramma is een praktisch, praktijkgericht en effectief tweedaags programma dat u een diepgaande ervaring biedt, ondersteund door de nieuwste zakelijke praktijken en live casestudy's om uw onderhandelings- en overtuigingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University Executive Education

Design Thinking for Business Innovation is een intensief programma dat u de vaardigheden geeft om nieuwe oplossingen te ontwerpen die waarde creëren voor de klant en uw b ... [+]

Van idee tot markt - Breng uw innovatie naar het volgende niveau met ontwerpdenken

Design Thinking for Business Innovation is een intensief programma dat u de vaardigheden geeft om nieuwe oplossingen te ontwerpen die waarde creëren voor de klant en uw bedrijf. Dit 7-daagse programma omvat alle kritieke stadia van innovatie, van idee tot markttoegang.

Je zult het raamwerk van Design Thinking verkennen en begrijpen, het in actie zien en leren hoe je het praktisch kunt toepassen op bedrijfsmodellen in je organisatie.

Design Thinking for Business Innovation is een gezamenlijk uitvoerend programma gecreëerd door Aalto EE en ESADE Business School.

Belangrijkste feitenStart: 22 mei 2019Inschrijving: tegen 22 april 2019Programma schema: 22-30 mei 2019Locatie: Helsinki, Finland en Barcelona, ​​SpanjeTarief: 7.200 (BTW)We bieden een Early Bird-vergoeding van € 6.500 (btw), geldig tot 28 februari 2019. Vanaf 1 maart 2019 bedraagt ​​de vergoeding € 7.200 (btw).De programmakosten voor Aalto EE en ESADE-alumni bedragen € 6.500 (BTW).Voordelen... [-]
Finland Helsinki Spanje Barcelona
Mei 2019
Voltijd
7 dagen
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Aalto University Executive Education

Graduate Diploma in Technology rust senior besluitvormers uit met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om nieuwe technologieën te gebruiken, zoals kunstmatige i ... [+]

Grijp de waarde van nieuwe technologieën

Graduate Diploma in Technology rust senior besluitvormers uit met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om nieuwe technologieën te gebruiken, zoals kunstmatige intelligentie, blockchain en robotica, voor het stimuleren van de groei van een organisatie.

Het programma biedt u de kans om diepgaande kennis te maken met nieuwe technologieën door middel van real-life toepassingen en om een ​​beter inzicht te krijgen in de praktijk, de mogelijkheden en de implicaties van het gebruik van deze technologieën die uw bedrijfsomgeving transformeren.

Door het programma bij te wonen, bent u ook beter toegerust voor toonaangevende teams die met technologieën werken en kunt u innovatie nu en in de toekomst beter leiden in uw bedrijf.... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finland