SMEAG Global Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SMEAG heeft de tools om uw droom van MASTERING English in realiteit te transformeren

DE GROETEN. Welkom bij het trainingscentrum van SMEAG Philippines.

Engels heeft zijn positie snel genomen als een verplichte vereiste om te bevorderen in dit snelgroeiende tijdperk van globalisering.

Een aanzienlijk aantal studenten begint hun studies met een stevige beslissing en streven ernaar hun Engelstalige vaardigheden te verbeteren. Echter, in werkelijkheid is het niet gemakkelijk om zo'n doel te bereiken. Hoe meer je Engels als een vak behandelt en een hindernis die je moet overwinnen, hoe verder duw je weg van je ambities.

Om de grootste prestatie te behalen, moet u het gebruik van Engels in uw dagelijkse levensstijl opnemen. Je moet het gewoon maken om te leven en adem Engels om maximale resultaten te krijgen. Engels leren is nooit een simpele weg, maar met een systematisch educatief programma dat gespecialiseerd is in uw passende niveau, kan de droom een ​​realiteit worden.

SMEAG Philippines Training Center heeft een gestructureerde slaapzaal, zodat studenten zich tijdens hun verblijf uiteindelijk kunnen richten op hun studies. Met de certificering van de Britse Raad als een erkend IELTS examencentrum, als een ETS gecertificeerd TOEIC centrum met een uitstekend onderwijssysteem, en meerdere partnerschappen met universiteiten, maken deze allemaal MKBAG uniek en dynamisch.

Via ons professionele en dwingende educatieve curriculum en geaccrediteerde test- en certificatieprogramma's trachten we bij SMEAG u te helpen uw Engelstalige vaardigheden te verbeteren, zodat u vooruit kan springen als een wereldwijd talent.

Met onze multi- globaal geverifieerde test- en onderwijsprogramma's werken wij hard om u de beste Engelse opleiding te bieden die u ooit beschikbaar heeft.

ALLEEN OP SMEAG EDUCATION TRAINING CENTER!

1. 850 studenten, PHILIPPINES 'LARGEST ENGLISH TAAL SCHOOL

SMEAG Philippines Training Center heeft 3 campussen in Cebu, Filipijnen. Met een capaciteit van 850 studenten is het de grootste Engelse onderwijsinstelling in de Filippijnen. Elke campus heeft een eigen gespecialiseerd programma en de operationele en management systemen bieden een unieke ervaring voor alle studenten.

2. DIVERSE STUDENTENLIJN 45% zijn Chinees, Japans, Vietnamees of Taiwanese

Ons internationale onderwijscentrum heeft de grootste bevolking van studenten uit verschillende landen. Wij geloven dat interactie en communicatie met verschillende culturen de sociale en taalvaardigheden van elke student zullen versterken. Daarnaast kunnen deze studenten een bredere interpersoonlijke relatie opzetten, niet alleen in hun schooltijd maar ook na hun studie.

3. IELTS TARGET SCORE GUARANTEE CURSUS 98% SUCCESS RATE

Negentig procent van onze IELTS-examenaren hebben hun doelpunt bereikt terwijl ze in ons centrum studeerden. Alle studenten kunnen hun vaardigheden oefenen tijdens het wekelijkse IELTS Mock examen. Studenten die langer dan 12 weken ingeschreven zijn voor de IELTS cursus (Pre-IELTS is uitgesloten) ontvangt een gratis IELTS examen. Onze hooggekwalificeerde docenten gaan door een strikte selectiecriterium van 7 stappen en drie maanden intensieve training. De regelmatige evaluaties en seminars van de leraren worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ze uitstekende onderwijsmethoden leveren voor de meest efficiënte taalervaring van de leerlingen.

4. JAARLIJKSE ALUMNI VAN 4000 STUDENTEN

Vanwege hun tevredenheid over de academische uitmuntendheid en het hoge opleidingsniveau, hebben de recente afgestudeerden (gemiddeld 4000 studenten elk jaar afgestudeerd aan SMEAG) het SMEAG Networks Philippines Training Center aan hun vrienden en gezinnen aanbevolen. Door voortdurend in contact te blijven en reünies te hebben met hun collega's uit verschillende landen, helpen de afgestudeerden bij het bouwen en uitbreiden van het SMEAG-netwerk.

5. EEN GROTE SELECTIE VAN BESCHIKBAAR MAGAAG WEGPROGRAMMA'S

SMEAG Training Center is het enige IELTS Test Center en Resource Center dat is gecertificeerd door de Britse Raad en het enige GAC-onderwijscentrum in de Filippijnen. SMEAG Philippines Training Center heeft een breed scala aan toelatingen en opleidingen voor studenten die in het buitenland willen studeren. Door de vereniging van universiteiten en onderwijsinstellingen in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, onder andere landen.

IELTS Testlokaal

SMEAG Philippines Training Center is de eerste private onderwijsinstelling die door de Britse Raad als een IELTS testcentrum wordt aangewezen. Sinds zijn accreditatie in juli 2011 streeft SMEAG naar de vraag naar uitmuntendheid als een geautoriseerd testcentrum.

IELTS Resource Center

Het IELTS Resource Center wordt beheerd door zowel de British Council als het SMEAG Philippines Training Center. De operationele leerfaciliteit stelt studenten in staat om handboeken en steekproeven van IELTS testmaterialen en informatie over de test makkelijk te bereiken. Het Resource Center is goed uitgerust met oefeningen, werkboeken, cd's, dvd's en tijdschriften om de studenten te helpen voorbereiden op het examen.

TOEIC Testing Venue

In juli 2012, ETS gecertificeerd SMEAG Filipijnen Training Center, Capital Campus als een geautoriseerd TOEIC testcentrum. De hoofdstad wordt erkend in de specialisatie in het TOEIC-programma en biedt een uitdagend curriculum om studenten te helpen hun doelstellingen te behalen.

GAC Onderwijscentrum

Het GAC-programma is een internationaal erkend universitair voorbereidingsprogramma dat wordt geleverd door ACT Education Solutions, Limited (een volledige dochteronderneming van ACT, Inc.). Studenten krijgen een gegarandeerde toegang tot een van de 90 GAC-weguniversiteiten in meer dan 10 landen. SMEAG Philippines Training Center is het enige geaccrediteerde GAC-onderwijscentrum in Cebu dat door de ACT Education Solutions Limited is gecertificeerd.

Prides van SMEAG

Goedgekeurde Testlokaal

1. Britse Raad Goedgekeurde IELTS Testing Venue, IELTS Resource Center

IELTS Testlokaal

 • Eerste prive-onderwijsinstelling die door de Britse Raad wordt aangewezen als een IELTS-testcentrum (geacrediteerd in juli 2011).
 • SMEAG studenten en lokale kandidaten zijn in staat om het officiële IELTS examen te nemen in SMEAG's 2e. Campus - Klassiek.

IELTS Resource Center

 • De effectieve leerruimte beheerd door zowel de Britse Raad als het SMEAG Education Center.
 • Het Resource Center is goed uitgerust met oefentests, werkboeken, cd's, dvd's en tijdschriften om studenten te helpen voorbereiden op het examen.

2. ETS TOEIC Official Testing Center

 • The Philippines 'enige officiële testlokaal voor TOEIC L / R, TOEIC S / W geaccrediteerd door ETS (geaccrediteerd in juli 2012).
 • SMEAG studenten en lokale kandidaten zijn in staat om het officiële TOEIC examen te nemen in het 3e kwartaal van SMEAG. Campus - Hoofdstad.

3. GAC-onderwijssentrum in de Filippijnen - Het meest erkende universiteitsvoorbereidingsprogramma van de wereld opgericht door ACT ES

 • GAC studenten zullen voorbereiden op de ACT Test en beginnen hun academische vaardigheden te ontwikkelen, zoals Engels / Wiskunde / Computer / Wetenschap / Sociale wetenschappen, alles wat nodig is in elke universiteit. GAC-studenten kunnen maximaal 39 studiepunten verdienen voor een universitaire diploma.
 • Studenten kunnen een Pathway University of een andere universiteit in Engelssprekende landen betreden met hun ACT test score, GAC GPA, IELTS score en een referentie brief van de ACT Company.

Een prachtige educatieve omgeving. Bekende GAC programma van ACT ES

GAC is het meest internationaal erkende universitaire voorbereidingsprogramma voor inkomende buitenlandse universitaire studenten die niet-moedertaalsprekers van het Engels zijn

SMEAG biedt een accumulatie van praktische academische competenties en vaardigheden door middel van wereldwijde communicatie met internationale studenten bestaande uit Koreaans, Japans, Chinees, Taiwanese en Vietnamese. Via dit programma zullen GAC-afgestudeerden met vertrouwen in een universitaire universiteit klaar zijn om te studeren

4. CAMBRIDGE ESOL officiële testvoorbereidingscentrum en officiële testlokaal

 • Cambridge ESOL is een geaffilieerde organisatie van de universiteit van Cambridge die internationaal gekwalificeerde beoordeling van de Engelse taalvaardigheid voor niet-moedertaal sprekers biedt. Het is een van de beroemdste Engelstalige assessment en ESL instructie providers in de wereld.
 • In 2008 vierde de universiteit van Cambridge hun 150 jarige jubileum.
 • Door zijn zeer gestandaardiseerde meting van de Engelse taalvaardigheid nemen jaarlijks meer dan 4 miljoen personen die Engels, vooral instructeurs studeren, een Cambridge ESOL test.
 • Wat het Cambridge ESOL certificaat echt uitzonderlijk maakt, is dat het door de meer dan 12.000 multinationale bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd zeer erkend en aanvaard wordt.
 • Zo wordt het beschouwd als 'Hooggekwalificeerde International English Proficiency Certification'. Studenten kunnen de Cambridge Examencursus studeren en het officiële Cambridge examen hier in SMEAG nemen. (Eerste officiële examen vond plaats in mei 2013).

De grootste leerinstelling

1. SMEAG werkt als de grootste leerinstelling met drie campussen in de Filippijnen

 • Alle drie de campussen bevinden zich 5 tot 20 minuten van het centrum van Cebu en grote winkelcentra.
 • SMEAG kan in totaal 865 studenten huisvesten, waardoor het de grootste educatieve organisatie in de Filippijnen is. Daarnaast proberen de 577 medewerkers van SMEAG altijd een optimale studieomgeving te bieden.
 • Op basis van de algemene ESL-cursus biedt SMEAG altijd een hoogwaardige Engelse educatieve cursus op elke campus.
 • SMEAG is geassocieerd met internationale officiële organisaties zoals de British Council, ETS-Hopkins, International School en ongeveer 90 universiteiten over de hele wereld.
 • SMEAG gaat verder in overzeese groepstaalprogramma's met universiteiten en wereldwijde bedrijven.
 • SMEAG studenten kunnen naar een andere campus overmaken, afhankelijk van het programma en de beschikbaarheid van accommodatie. (De eerste keer is gratis, maar de volgende overdracht moet de servicegeld betalen).

2. Grootste groep professionele docenten

SMEAG's Specialized Instructor Training System

 • Stap 1 IELTS, TOEIC, Cambridge, ESL trainingsprogramma ontwikkeld door het R & D-team van SMEAG (8 weken cursus)
 • Stap 2 Quarterly British Council sponsored IELTS instructor training, ETS TOEIC seminars en professionele training door CIA / CIE International Schools
 • Stap 3 Gecertificeerd IELTS, TOEIC en Cambridge examen na de zelfbeoordelingstest van SMEAG
 • Stap 4 Uitgifte van certificaat goedgekeurd door de R & D en Academische afdeling van SMEAG

O & O's O & O (Onderzoek en Ontwikkeling) Educatieve Ontwikkeling

 • Het R & D-team richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van onderwijsprogramma's door middel van een reeks suggesties, ideeën en onderzoeksactiviteiten
 • Ontwikkeling / beheer van leerboeken
 • Periodiek studentengang management / af en toe academische counseling en enquêtes
 • Af en toe / regelmatige training voor filipijnse docenten
 • Onderzoek / ontwikkelen / toepassen van de meest recente Engelse lesmateriaal

Professional Instructor Training (Georganiseerd door de Britse Raad)

 • SMEAG-docenten krijgen de meest nauwkeurige kennis over IELTS van professionele training van IELTS-examinatoren
 • Het geautoriseerde partnerschap tussen internationale instellingen blijkt een geweldige springplank te zijn om de standaard van onze instructeurs te verhogen

Gespecialiseerde Instructor Training Course en Awarding Programma

 • Beheerder
  Bevorderd tot R & D Officer, Docent Hoofd, Supervisor
  Geleentheid om bij te dragen aan het curriculum van SMEAG na het streven naar master of doctoraat
 • Stimulansen
  Ziektekostenverzekering voor fulltime instructeurs (MAXICARE Insurance)
  Uitstaande leraren toegekend per kwartaal, toegekend overzeese vakanties naar Hong Kong / Singapore / Zuid-Korea
 • Promotie (niveau)
  Systematisch beheer van instructeurs (werk / evaluatie, verhuren / HR, eerlijk betaalsysteem)
 • Periodieke training
  Periodieke training voor teamleiders, professionele traineropleiding van ETS en IELTS British Council
 • Full-time Instructors
  Vermogen om een ​​van de gespecialiseerde cursussen te studeren en te onderwijzen nadat ze negen maanden na hun initiële aanwervingsprocedure een gewone instructeur zijn
  ESL L / S, ESL R / W, IELTS Luisteren, IELTS Reading, IELTS WRITING, IELTS Spreken, TOEIC, ACT GAC lessen zijn verdeeld onder alle gespecialiseerde instructeurs van SMEAG die de bijbehorende cursus instructeur kwalificaties hebben ontvangen
 • Proeftijd
  Een proeftijd van 6 maanden na 2 maanden opleiding, waarbij de leraren door middel van een analytisch evaluatiesysteem beoordeeld worden op hun prestatie
  Bijwoning, test, N-PUNT, studentevaluatie, teamleiderbeoordelingen, vaardigheidsbeoordelingen door toezichthouders
 • Docent Recruitment
  Verhuren en personeelsbeheer van docenten nadat alle aanvankelijke evaluaties zijn overgenomen in overeenstemming met het Huurproces van SMEAG
  Eerste Engelse Niveau Test, Eerste Interview, Demo Onderwijs, Spraak Boor, Eindinterview, Baan Aanbod

3. Een Learning Hub met de meeste multinationale studenten

 • SMEAG heeft de grootste bevolking van multinationale studenten bij bijna 300 Engels onderwijsinstellingen in de Filippijnen met studenten uit Korea, Japan, China, Taiwan, Vietnam en Iran. (Korea 52%, Japan 43%, China, Taiwan, Vietnam en Iran 5%)
 • SMEAG host een breed scala van buitenschoolse evenementen om studenten aan te moedigen om actief mee te doen, dit is dynamisch samenwerken en samenwerken met elkaar en voelt zich derhalve een genoegen om te studeren in SMEAG
 • Bovendien heeft SMEAG multinationale managers uit Korea, Japan, Amerika, Iran en Vietnam die op verschillende campussen zijn gestationeerd om de voortgang nauwlettend te volgen en het welzijn van de leerlingen te verzekeren en hen derhalve aan te moedigen om van harte te studeren

Engels als een manier van leven + multiculturele cultuurervaring + globaal competitieve kwalificaties

 • Met onze strikte implementatie van het "English Only Policy" worden SMEAG-studenten sterk aangemoedigd om te allen tijde in het Engels te spreken zodat ze volledig kunnen worden gewend aan het communiceren in het Engels 24/7 in het echte leven
 • Door hun horizons uit te breiden, krijgen SMEAG-studenten blootstelling aan diverse culturen en internationale etiquette, waardoor ze meer openhartig en wereldwijd concurrerend zijn
 • Omdat ze prachtige herinneringen bouwen, kunnen de studenten tijdens hun vrije tijd hun hobby's reizen of delen. Na hun afstuderen kunnen zij contact houden met elkaar via de community site van SMEAG

Wat kan SMEAG voor multinationale studenten voor het gemak bieden?

 • Een heerlijk mengsel van voedsel uit andere landen: bij SMEAG bieden wij een optie van niet-pittig voedsel voor internationale studenten uit Japan, China, Taiwan, Vietnam, enz.
 • SMEAG helpt studenten graag met hun VISA extensies, SSP applicaties, ACR I-CARD en etc. Daarom kunnen studenten zich volledig concentreren op het wettelijk, veilig en comfortabel studeren en verblijven in de Filippijnen.
 • Multinationale managers: Voor het gemak van de studenten hebben wij multinationale managers uit verschillende landen, bestaande uit 28 Koreaanse medewerkers, 1 uit Engeland, 2 uit de VS, 2 uit Japan, 1 uit Iran en 1 uit Vietnam die enthousiast gewijd zijn aan het behoud van het welzijn van de studenten op verschillende campussen.

UNIVERSITY VOORBEREIDING

1. GAC

GAC-onderwijssentrum in de Filippijnen - Het meest erkende universiteitsvoorbereidingsprogramma van de wereld gecreëerd door ACT ES

2. EAP

Goed gearticuleerd, instructief Engels studieprogramma dat de studenten in grote mate kan helpen een wereldberoemde universiteit binnen te gaan zonder een officiële Engelse kwalificatie of score te behalen

Na voltooiing van het SMEAG EAP-programma kunnen EAP-afgestudeerden een college of universiteit betreden zonder een IELTS-score

3. Lasvaardigheidsprogramma

Een goed ontwikkeld dual-purpose programma dat aanzienlijk kan bijdragen tot het inrichten van een IELTS-score voor werkgelegenheid en immigratie in Canada en een laskwalificatiecertificaat tegelijkertijd

SMEAG, een IELTS Official Testing Venue, biedt werkprogramma's voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in het buitenland

Student Management System

1. OSM (Online Student Management) Systeem

Student Academic Record System

 • Snelle beoordeling van studenteninformatie (naam, geslacht, nationaliteit, opleiding, cursus startdatum, afstudeerdatum, niveau, studielast)
 • Beheer van klasschema, aanwezigheid, score en andere academische informatie

Score Management System

 • Gecontroleerd door Academisch Bureau
 • Gecontroleerd door On line SMEAG website (www.smenglish.com)

2. SMEAG RED DAGBOEK (Dagelijks Schrijven, Luisteractiviteit)

Studenten die het SMEAG Philippines Training Center binnengaan krijgen een 'RED DIARY'. Dit is een geweldig hulpmiddel voor studenten om hun schrijfvaardigheden te oefenen, omdat dit door hun individuele docenten wordt gecontroleerd. Studenten worden gemotiveerd met onderwerpen "Schrijven" en "Luisteren" die hen kunnen leiden om hun algemene Engelse vaardigheden te verbeteren.

Hoe schrijf je op de Rode Dagboek?

1.Minimum aantal woorden (150_ESL / 250_IELTS) worden gevraagd per taak

2. Studenten die met alle taken klaar zijn, kunnen een SMEAG-freebie van het Academisch Bureau ontvangen

3. "Red Diary" Listening Dictation moet worden uitgevoerd en gecontroleerd door L / S docenten

4. Studenten die met alle taken klaar zijn, kunnen een SMEAG-freebie van het Academisch Bureau ontvangen. (T-shirts, Tumbler, Kussen, enz.)

3. SMEAG's krachtige officiële examenbereidingssysteem SMEAG WEEKLIJKE TEST

Studenten kunnen het IELTS examen oefenen met de nieuwste materialen in het officiële IELTS testlokaal. Iedere student is verplicht om de IELTS / TOEIC / CAMBRIDGE ESOL examen examen elke week te doen. Studenten die in een strenge examenatmosfeer zijn getraind, kunnen hun doelscore binnen de studieperiode behalen en 98% van de MKB-studenten slaagden erin hun doelpunt te behalen tijdens het echte IELTS examen. (Wekelijkse testresultaten worden geüpload op de website van SMEAG Education)

4. STEP-UP-PROGRAMMA voor lage beginners (SMEAG niveau 1L ~ 1H) / h4>

Zelfs als u alleen de ABC's kent, kunt u uw vertrouwen in het Engels opbouwen vanuit het Step-Up Programma van SMEAG

Deze cursus wordt alleen aangeboden op de Sparta Campus voor lage beginners die geen basisvaardigheden hebben in het Engels. Woorden, idiomen, het vormen van zinnen, herhaalde woordenschat en memorisatie zullen binnen een korte periode het vertrouwen van de student in het Engels vergroten. Studenten hebben betere communicatievaardigheden met een verscheidenheid aan woordenschatwoorden en zinnen.

 • Doel studenten
  Studenten die in een van de 3 stappen van het MKAG (1L / 1M / 1H) vallen, zijn verplicht om in te schrijven
  Studenten die geen basisvaardigheden hebben om Engelse zinnen te vormen
  Studenten die moeite hebben door hun gebrek aan zelfvertrouwen
 • Regulatie
  90% onder de aanwezigheid in 4 weken ontvangt 1 waarschuwing
  3 opeenvolgende afwezigheden zullen tot 1 waarschuwing leiden
  Als u de wekelijkse test op vrijdag volgt, zal het gevolg zijn dat u niet in het weekend kunt gaan
 • Inhoud van het programma
  Muziek
  Memorization
  Woordenschat
  Idioom
  Herhaling
  Praat omhoog
  Test

5. Voorzorgsmaatregelen bij ongeval, veiligheidsonderwijs

SMEAG biedt elke week veiligheidsopleiding aan. Managers zullen manieren presenteren hoe studenten zich kunnen beschermen tegen noodsituaties en hoe het probleem met lokale residenties kan worden beheerd. Studenten worden op de hoogte gesteld van mogelijke zaken die kunnen gebeuren en kunnen hun veiligheidsbewustzijn opbouwen

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cambridge cursussen

Campus Voltijd 4 - 52 weken November 2019 Filipijnen Cebu City Zuid-Korea Seoel Busan Jeju +4 more

ESOL-kwalificatie wordt geaccepteerd door meer dan 12.000 bedrijven, leercentra en overheidsinstellingen overal ter wereld. Cambridge-examens voldoen aanvaardbaar aan de normen voor taalgebruik van het Common European Framework of Reference, bestaande uit zes niveaus beginnend bij een beginnersniveau dat is aangeduid als A1, terwijl C2 als het hoogste niveau. De test heeft vijf niveaus en de resultaten worden methodologisch beoordeeld

[+]

ESOL-kwalificatie wordt geaccepteerd in meer dan 12.000 bedrijven, leercentra en overheidsinstellingen wereldwijd

Cambridge examens voldoen acceptabel aan de standaarden van taalgebruik van een gemeenschappelijk Europees referentiekader dat bestaat uit 6 niveaus vanaf een beginnersniveau, die als A1 is gemarkeerd, terwijl C2 het hoogste niveau is. De test heeft vijf niveaus en de resultaten zullen methodologisch worden beoordeeld

EXAMEN VOORBEREIDING

Punt 1. Professionele leerkrachten voor elke module

SMEAG wijst vakbekwame en hooggekwalificeerde leraren zorgvuldig toe aan elke module (lezen, spreken, luisteren, schrijven, gebruik van het Engels) en leidt ze stipt op voor hun gespecialiseerde module, zodat ze fundamentele vaardigheden en essentiële informatie over hun vaardigheden kunnen onderwijzen, instrueren en leveren. de ESOL-examens aan de studenten ... [-]

ESL cursussen

Campus Voltijd 4 - 52 weken November 2019 Filipijnen Cebu City

ESL-klassen richten zich op de belangen van de studenten en de verbetering van hun Engels vermogen. ESL-lessen voeren Engels leren op verschillende niveaus en concentreren op conversatie, grammatica, lezen, luisteren, schrijven en woordenschat. [+]

ESL-klassen richten zich op de belangen van de studenten en de verbetering van hun Engels vermogen. ESL-lessen voeren Engels leren op verschillende niveaus en concentreren op conversatie, grammatica, lezen, luisteren, schrijven en woordenschat.

Speciale kenmerken ESL-cursus kan binnen korte tijd de grootste impact veroorzaken (620 minuten klassietijd elke dag) Focus op de 4 modules [Luisteren / Lezen / Schrijven / Spreken], Spraakvaardigheid wordt ontwikkeld door middel van een evenwichtige training ESL-cursus kan een stap voor de afronding van een geavanceerde cursus zijn [ex: TOEIC, IELTS, EPP, enz.]

Punt 1. Systematisch curriculum en strak schema

Verplichte aanwezigheid van Morning & Evening Sparta lessen (620 minuten per dag) Een strak schema kan een goede studie gewoonte voor studenten inrichten. Studenten kunnen ook hun Engels vermogen vergroten door zelfstandig te studeren. ... [-]

IELTS Cursussen

Online Campus Voltijd 4 - 52 weken November 2019 Filipijnen Cebu City Zuid-Korea Seoel Busan Jeju +5 more

SMEAG Education heeft een officiële IELTS Testing Venue waar studenten zowel het officiële IELTS examen kunnen studeren en op hetzelfde moment nemen; Regelmatig getrainde professionele MKB-leraren; Onderwijs- en officiële TEST-examenvergoeding wordt verstrekt in het garantieprogramma van SMEAG. [+]

IELTS is eigendom van drie gerenommeerde internationale organisaties: British Council, IDP: IELTS Australia en Cambridge ESOL Exams (Cambridge ESOL). / Meer dan 3.000 instellingen en programma's in de VS accepteren IELTS scores als bewijs van Engelse taalvaardigheden IELTS is ontwikkeld in nauw overleg met immigratieautoriteiten uit Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en vele andere landen Speciale kenmerken SMEAG Education heeft een officiële IELTS Testing Venue waar studenten zowel het officiële IELTS examen kunnen afronden en tegelijkertijd nemen Regelmatig getrainde professionele MKB-leraren Onderwijs- en officiële TEST-examenvergoeding wordt verstrekt in het garantieprogramma van SMEAG ... [-]

Toefl cursussen

Campus Voltijd 4 - 52 weken November 2019 Filipijnen Cebu City Zuid-Korea Seoel Busan Jeju +4 more

ETS organiseert deze test. Vooral niet-Engelse autochtone studenten kunnen TOEFL in de wereld gebruiken, erkend door meer dan 9.000 hogescholen, universiteiten en agentschappen in meer dan 130 landen, waaronder Australië, Canada, het VK en de Verenigde Staten

[+]

ETS organiseert deze test. Vooral niet-Engelse autochtone studenten kunnen TOEFL in de wereld gebruiken, erkend door meer dan 9.000 hogescholen, universiteiten en agentschappen in meer dan 130 landen, waaronder Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Speciale kenmerken SMEAG is de uitsluitend geautoriseerde TOEFL Testing Venue in Cebu, Filipijnen die door ETS is gecertificeerd SMEAG heeft onze eigen officieel geautoriseerde testproctors, getraind door ETS Stap voor stap garantie programma

Punt 1. Officiële iBT TOEFL-testlocatie geaccrediteerd door ETS

Exclusieve geautoriseerde TOEFL testplaats in Cebu, Filipijnen Officiële iBT TOEFL Test wordt voortgezet in SMEAG 3e CAMPUS CAPITAL door SMEAG Global Education and ETS Gaan op Weekly Mock TEST die onder dezelfde omgeving staat als officiële TEST ... [-]

Toneelcursussen

Campus Voltijd 4 - 52  November 2019 Filipijnen Cebu City Zuid-Korea Seoel Busan Jeju +4 more

Meer dan 10.000 organisaties in 120 landen gebruiken de TOEIC Test om te bepalen welke kandidaten gekwalificeerd zijn voor baanbevordering of bij het kiezen van vertegenwoordigers om naar het buitenland te gaan. Jaarlijks zijn er meer dan 600 miljoen mensen over de hele wereld die dit examen nemen. [+]

Meer dan 10.000 organisaties in 120 landen gebruiken de TOEIC Test om te bepalen welke kandidaten gekwalificeerd zijn voor baanbevordering of bij het kiezen van vertegenwoordigers om naar het buitenland te gaan. Jaarlijks zijn er meer dan 600 miljoen mensen over de hele wereld die dit examen nemen Speciale kenmerken SMEAG is de eerste geautoriseerde TOEIC Testing Venue in Cebu, Filipijnen die door ETS is gecertificeerd Systematic Teacher Management Stap voor stap garantie programma

Punt 1. SMEAG is de eerste geautoriseerde TOEIC Testing Venue in Cebu, Filipijnen die door ETS is gecertificeerd

De officiële machtiging werd gegeven door de strenge certificeringsprocessen van ETS-Hopkins door te geven SMEAG kan het laatste nieuws van de TOEIC TEST snel ontvangen van ETS-Hopkins, Inc ... [-]

Videos

SMEAG HISTORY 2017

Contact

1st. Campus - Sparta

Adres Minoza St., Brgy, Tigbao, Talamban, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipijnen
Telefoon 63-32-346-7297

2nd. Campus - Classic

Adres 2851, S.Cabahug Corner, F.Gochan St., Mabolo
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipijnen
Telefoon 63-32-231-4832

3rd. Campus - Capital

Adres E.Osmena St. Cor. Bataan., Guadalupe, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipijnen
Telefoon 63-32-520-9208

Adres Seocho-daero78-gil 52 Seocho-gu
06626 Seoel, Seoul, Zuid-Korea

Adres 29-2, Myeongjang-dong Dongrae-gu
47752 Busan, Busan, Zuid-Korea

Adres Nohyeong-dong, Jeju-si
690-744 Jeju, Jeju-do, Zuid-Korea