Lees de Officiële Beschrijving

Paradise Engels is een Canadees familiebedrijf centrum Engels Taal aanbieden van cursussen Engels in de Filippijnen op het eiland Boracay. Het werd opgericht in 2005 en sinds haar oprichting is gegroeid in een snel tempo. Studenten uit meer dan 50 landen hebben onze programma's bijgewoond en meer blijven om samen met ons elk jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat met onze Canadese, Britse en Amerikaanse leraren, bieden wij een superieure Engels cursussen voor onze studenten tegen een lagere prijs dan enige andere taal school in Canada, Australië of de Verenigde Staten, en op een hoger niveau van het onderwijs dan enige taalschool in de Filipijnen.

Wij zijn een erkende school met het Bureau van Immigratie, Vereniging van Erkende Scholen in de Filippijnen en zijn aangesloten bij de British Council en Ascentis. Paradise Engels is er trots op zijn bekroond met de 2013 Student's Choice Award van LanguageBookings.com en de Customer Satisfaction Excellence Award door LanguageCourse.net.

Het nemen van cursussen Engels in de Filippijnen vooral op een tropisch eiland maakt ons als geen ander taalschool ergens anders in de wereld. De aanwezigheid van een sterke internationale gemeenschap en een brede selectie van interessante off-campus activiteiten een aanvulling op onze duw in de richting van plezier in het leren in een locatie die werd gerangschikt beste eiland ter wereld in 2012, en verkozen tot 's werelds beste Aziatische strand in 2013.

Toekomst

Paradise Engels gedragingen van zorgvuldig gekozen cursussen Engels met kwaliteit thema's in real time en het echte leven. We vormen het decor voor u om te leren vandaag, zodat u bereid bent om uw nieuwe Engels taal te gebruiken wanneer u het klaslokaal te verlaten. Paradise Engels heeft vele mogelijkheden voor u om te studeren in: groepslessen, een-op-een-tutorials, aqua sportieve, culturele shows en veel indoor en outdoor activiteiten. Gebruik de taal vaardigheden die je leert in de klas bij het ontmoeten van mensen uit verschillende landen op dezelfde dag!

familie

Paradise Engels biedt cursussen Engels in een familie-achtige omgeving. Wij zorgen voor onze studenten als familie. Op hun gemak voelen in de aanwezigheid van bestuurders, docenten en ondersteunend personeel die uitstekende service aan uw leerervaring een aanvulling te leveren. Wij verzekeren u van leren in een omgeving die is eerlijk, stevig en vriendelijk.

Vriend

Paradise Engels biedt cursussen Engels die samenwerkend leren te promoten. Verhoog je leren niet alleen door te luisteren naar de lessen of het beantwoorden boek oefeningen, maar ook door de oprichting van verstandhouding door middel van de klas en sociale interactie met je klasgenoten en mentoren. Maak nieuwe vrienden uit alle delen van de wereld in een van de meest fascinerende plekken op aarde!

Plezier

Paradise Engels integreert plezier in het leren. Onze locatie stelt ons in staat om de beste omgeving die bevorderlijk is voor het leren, waar de taalvaardigheden worden verworven en verbeterd tropisch eiland avonturen en interculturele activiteiten volledig aanvulling op het leerproces aan te bieden. In Paradise Engels, Engels cursussen zijn nooit saai.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Paradise English Boracay

De Algemene Engels Programma geeft u het vertrouwde gevoel van weer een gewone student. Na 5 lessen per dag zal zeker verbeteren van uw Kennis van het Engels. ... [+]

De Algemeen Engels programma geeft u het vertrouwde gevoel van weer een gewone student. Na 5 lessen per dag zal zeker verbeteren van uw Kennis van het Engels. De lessen zijn bedoeld om de specifieke taal vaardigheden die je nodig hebt richten. Je studeert Algemeen Engels, Topical conversatie, woordenschat, grammatica, lezen, beraad en Schrijven. De Algemene Engels programma omvat:

5 lessen Dagelijks (4 Groep Klassen en 1 One to One Class) In totaal 25 lessen per week. De lessen worden gegeven door ervaren Amerikaanse, Canadese, Britse en Filipijnse leerkrachten. prijzen 1 week: $ 341 2 weken: $ 653 3 weken: $ 936 4 weken: $ 936 Extra week: $ 284 [-]
Filipijnen Maleis
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Paradise English Boracay

Dit True Program Engels Beginners 'is bedoeld om op te bouwen en de Basis kennis van het Engels van de studenten die weinig of geen Engels vermogen hebben te ontwikkelen. ... [+]

Deze True Program Engels Beginners ' heeft als doel op te bouwen en de Basis kennis van het Engels van de studenten die weinig of geen Engels vermogen hebben te ontwikkelen. De focus van dit programma is om studenten met Everyday Woordenschat en Expression, Basic Grammatica, spreken, lezen en schrijven vaardigheden om te functioneren in het dagelijks leven Simple situatie. The True Engels Beginners 'Program omvat:

2 Group Klassen en 3 One to One Lessen / Day Totaal van 25 lessen per week. De lessen worden gegeven door ervaren Amerikaanse, Canadese, Britse en Filipijnse leerkrachten. prijzen 1 week: $ 407 2 weken: $ 779 3 weken: $ 1118 4 weken: $ 1118 Extra week... [-]
Filipijnen Maleis
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Paradise English Boracay

Engels voor bedrijven, FCE, CAE, TOEIC, IELTS en TOEFL. Vanwege het gevarieerde gebruik en de functie van de Engelse taal biedt Paradise English ook programma's voor spec ... [+]

Engels voor bedrijven, FCE, CAE, TOEIC, IELTS en TOEFL. Vanwege de uiteenlopende gebruik en de functie van de Engels taal, Engels Paradise biedt ook programma's voor speciale doeleinden. Perfectioneer uw zakelijke taalvaardigheid in het Engels of bereid u voor om hoger te scoren op uw CAE-, TOEIC-, TEFL- en IELTS-tests. Engels voor speciale doeleinden Programma bevat:

2 Group Classes (ofwel grammatica, woordenschat, Business, lezen of discussie) 2 One to One Klassen on Purpose specifieke onderwerpen Totaal van 20 lessen per week. De lessen worden gegeven door ervaren Amerikaanse, Canadese, Britse en Filipijnse leerkrachten. prijzen 1 week: $ 337 2 weken: $ 647 3 weken: $ 928 4 weken: ... [-]
Filipijnen Maleis
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands