Paradise English Boracay

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Paradise Engels is een Canadees familiebedrijf centrum Engels Taal aanbieden van cursussen Engels in de Filippijnen op het eiland Boracay. Het werd opgericht in 2005 en sinds haar oprichting is gegroeid in een snel tempo. Studenten uit meer dan 50 landen hebben onze programma's bijgewoond en meer blijven om samen met ons elk jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat met onze Canadese, Britse en Amerikaanse leraren, bieden wij een superieure Engels cursussen voor onze studenten tegen een lagere prijs dan enige andere taal school in Canada, Australië of de Verenigde Staten, en op een hoger niveau van het onderwijs dan enige taalschool in de Filipijnen.

Wij zijn een erkende school met het Bureau van Immigratie, Vereniging van Erkende Scholen in de Filippijnen en zijn aangesloten bij de British Council en Ascentis. Paradise Engels is er trots op zijn bekroond met de 2013 Student's Choice Award van LanguageBookings.com en de Customer Satisfaction Excellence Award door LanguageCourse.net.

Het nemen van cursussen Engels in de Filippijnen vooral op een tropisch eiland maakt ons als geen ander taalschool ergens anders in de wereld. De aanwezigheid van een sterke internationale gemeenschap en een brede selectie van interessante off-campus activiteiten een aanvulling op onze duw in de richting van plezier in het leren in een locatie die werd gerangschikt beste eiland ter wereld in 2012, en verkozen tot 's werelds beste Aziatische strand in 2013.

Toekomst

Paradise Engels gedragingen van zorgvuldig gekozen cursussen Engels met kwaliteit thema's in real time en het echte leven. We vormen het decor voor u om te leren vandaag, zodat u bereid bent om uw nieuwe Engels taal te gebruiken wanneer u het klaslokaal te verlaten. Paradise Engels heeft vele mogelijkheden voor u om te studeren in: groepslessen, een-op-een-tutorials, aqua sportieve, culturele shows en veel indoor en outdoor activiteiten. Gebruik de taal vaardigheden die je leert in de klas bij het ontmoeten van mensen uit verschillende landen op dezelfde dag!

familie

Paradise Engels biedt cursussen Engels in een familie-achtige omgeving. Wij zorgen voor onze studenten als familie. Op hun gemak voelen in de aanwezigheid van bestuurders, docenten en ondersteunend personeel die uitstekende service aan uw leerervaring een aanvulling te leveren. Wij verzekeren u van leren in een omgeving die is eerlijk, stevig en vriendelijk.

Vriend

Paradise Engels biedt cursussen Engels die samenwerkend leren te promoten. Verhoog je leren niet alleen door te luisteren naar de lessen of het beantwoorden boek oefeningen, maar ook door de oprichting van verstandhouding door middel van de klas en sociale interactie met je klasgenoten en mentoren. Maak nieuwe vrienden uit alle delen van de wereld in een van de meest fascinerende plekken op aarde!

Plezier

Paradise Engels integreert plezier in het leren. Onze locatie stelt ons in staat om de beste omgeving die bevorderlijk is voor het leren, waar de taalvaardigheden worden verworven en verbeterd tropisch eiland avonturen en interculturele activiteiten volledig aanvulling op het leerproces aan te bieden. In Paradise Engels, Engels cursussen zijn nooit saai.

Locaties

Maleis

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

Maleis, Westerse Visaya's, Filipijnen