B&D English School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

B

Onze school heeft een gebouw van 3 verdiepingen met een dakterras in Agan-an, Sibulan. Het is een plaats vlakbij het vliegveld. De plaats is omgeven door vele resorts langs het prachtige strand. De belangrijkste luchthaven van Negros Oriental, Dumaguete Airport, bevindt zich hier. Ook is er Sibulan Sea Port in het centrum van de stad. Een min of meer 40 minuten durende overtocht naar het eiland Cebu wordt mogelijk gemaakt met behulp van drie soorten zeeschepen, hetzij per binnenschip, pompboot of snelle vaartuigen. Overigens is het de eerste gemeente naast de stad Dumaguete, dus er is niets om je zorgen over te maken, want de laatste is zeer toegankelijk voor de mensen

Wij zijn een Filippijnse door de overheid geaccrediteerde instelling voor het leren van Engels als tweede taal (ESL). Het Engelse studieprogramma van onze school is goedgekeurd door de Technical Education and Skills Development Authority (TESDA) en geaccrediteerd door het Bureau of Immigration, Philippines.

B

De leerkrachten op onze school zijn hoger opgeleide, goed opgeleide en bestuursexamenpassanten. Ook hebben we een selectie van door de TESDA geaccrediteerde ESL-leraren opgesteld om studenten te helpen hun Engelse communicatievaardigheden te verbeteren. Bovendien zijn wij een van de scholen die een Engels studieprogramma aanbiedt voor een lage prijs in een comfortabele en comfortabele omgeving. Daarom is uitstekend onderwijs gegarandeerd.

uitrusting

B

2 klaslokalen van man tot man - goed geventileerde, ruime klaslokalen met individuele airconditioningunits en goede verlichting waar studenten zonder afleiding Engels kunnen leren.

2 groepslessen - goed geventileerde, ruimere klaslokalen met individuele airconditioningunits, goede verlichting en educatief materiaal.

Kantoor - een ruimte voor managers en kantoorpersoneel om tegemoet te komen aan de zorgen van studenten en docenten.

Teacher's Lounge / Faculty Room - een ruimte voor leerkrachten om lessen voor te bereiden, de profielen van studenten te valideren en beoordelingen te formuleren.

16 Slaapzalen - 5 privékamers, 5 tweepersoonskamers, 6 vierpersoonskamer (zonder televisie) een ruime, goed geventileerde kamer met airconditioning, kabeltelevisie voor privé- en 2 persoonskamer en warme en koude douche voor eenpersoons, tweepersoons en meervoudige bezetting.

* Mannelijke en vrouwelijke studenten bezetten aparte ruimtes.

1 Speelkamer voor kinderen - een faciliteit die is ontworpen voor gezinnen met kinderen waar ze kunnen spelen en genieten van kinderactiviteiten.

Bibliotheek / studiegebied - een faciliteit met leermiddelen voor studenten en docenten om te gebruiken tijdens hun vacante tijd voor zelfstudie en andere academische doeleinden

Gym - We hebben een loopband (loopband), balansbal, halter, opduwstandaard enz. Voor studenten die bereid zijn hun fysieke welzijn te verbeteren en te onderhouden.

Dakterras - een open ruimte met een verfrissende atmosfeer voor schoolevenementen en andere buitenschoolse activiteiten.

Wasruimte - een specifiek gedeelte op het dakterras voor schoonmaakpersoneel om kleding voor studenten en schoolkleding te wassen en te drogen

Keuken en eetzaal - een goed onderhouden ruimte voor studenten om hun heerlijke maaltijd bereid en geserveerd door keukenpersoneel te hebben.

Parkeergelegenheid - een ruime ruimte exclusief voor school en klantenvoertuigen.

Er is dus een 24/7 bewaker aanwezig die de veiligheid van de studenten en het schoolterrein garandeert. Ten slotte bevindt het Negros Oriental Provincial Headquarters van de Filippijnse nationale politie (PNP) zich op slechts een paar meter afstand van B

Locaties

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Central Visayas, Filipijnen