Lees de Officiële Beschrijving

ACHTERGROND AMA Education System (AMAES) is de grootste onderwijsnet in Azië en een lid van de AMA Group of Companies. Het is het bedrijf dat beheert en exploiteert de volgende scholen in de Filippijnen:

AMA University AMA Colleges ABE International Business College (ABE) ACLC College AMA Computer Learning Center (ACLC) St. Augustine School of Nursing (SASN) Delta Air International Aviation Academy (DAIAA) Zuid-Luzon College Sta. Veronica College AMA Basis Onderwijs (voorheen St. Augustine International School) AMA School of Medicine (AMASOM)

AMA College en AMA UNIVERSITY In 1980, ambassadeur Amable R. Aguiluz V, ook wel bekend als de vader van de computer onderwijs in de Filippijnen, zagen de vraag naar goed opgeleide computer professionals; Maar in die tijd, geen enkele instelling in de Filippijnen aangeboden professionele computer onderwijs. Het kennen van de impact van technologie in de industrie en hoe het vooruitgang zal rijden, ambassadeur Aguiluz gereageerd op de vraag en besloot op te zetten een school die computer onderwijs te bieden; vandaar, AMA Institute of Computer Studies werd opgericht en uiteindelijk leidde tot de oprichting van de AMA Computer College, dat was de eerste om cursussen in Computer Science and Computer Engineering bieden.

Naast het feit dat de eerste IT-cursussen in de Filippijnen te bieden, AMA College was ook de eerste die:

Aanbieding E-learning Zorg voor 1 tot 1 student-naar-computer-ratio aanbieding Mechatronics Ontvangt ISO 9001-certificering van alle scholen in de Filipijnen Word Microsoft Premiere Education Partner Uitgegroeid tot een exclusieve training partner van Avaya Vertakken om de belangrijkste steden en gemeenten in de Filippijnen Ontwikkelen van een universiteit stad in de Filippijnen te vergelijken met Harvard, MIT en andere soortgelijke instellingen

Naarmate de tijd vordert, AMA College blijven verbeteren en zelfs het toepassingsgebied heeft uitgebreid door het aanbieden van cursussen met betrekking tot zaken en financiën, kunsten en wetenschappen en techniek, wat leidde tot de verheffing tot AMA University, naar aanleiding van de toekenning van de status van universiteit door de Commissie de Filippijnse regering op hoger Onderwijs (CHED) op 20 augustus 2002.

Vandaag de dag, afgezien van de belangrijkste campus (AMA University) zich in Project 8, Quezon City, zijn er 41 AMA Hogescholen zich in verschillende delen van het land dat de bachelor's degree, tech voc, korte cursussen en postdoctorale opleidingen biedt.

AMA ONDERWIJSSYSTEEM Een paar jaar na AMA College werd opgericht, ambassadeur Aguiluz besloten om een ​​nieuwe poging te beginnen door het opzetten van nieuwe scholen die gespecialiseerd zijn in specifieke vakgebieden zoals commercieel, technische IT-vaardigheden, zorg en gastvrijheid. Het werd uiteindelijk gerealiseerd toen hij gevestigd AMA Computer Learning Center, ACLC College, ABE International Business College en St. Augustine School of Nursing. Om efficiënt te beheren AMA College en haar zus scholen, AMA Educational Systems Holdings, Inc. werd opgericht, die nu het bedrijf dat het onderwijs bedrijf van AMA Group of Companies beheert.

NIEUWE LEDEN VAN AMA ONDERWIJSSYSTEEM Afgestemd op de reputatie van het zijn de grootste onderwijsnet in Azië, AMAES onlangs de volgende scholen verworven met het oog op de reputatie van de organisatie te versterken en te voldoen aan de doelstelling van het verstrekken van kwalitatief goed onderwijs voor iedereen:

Delta Air International Aviation Academy Zuid-Luzon College Sta. Veronica College Noorse Zeevaartschool

INTERNATIONALE ACTIVITEITEN

AMAES blijft haar bereik uit te breiden en verhoging van de wereldwijde aanwezigheid door het opzetten van scholen niet alleen in de Filippijnen, maar ook in andere landen. Hier zijn de scholen onder AMAES die al actief zijn in andere landen tot nu toe:

AMA International University Bahrain AMA International Training Institute Bahrein AMA International Training Institute Oman ACLC Macau ACLC Hong Kong Al Fawz International School

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

AMA Education System

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) werd oorspronkelijk gestart in 2001 door een groep jonge, idealistische piloten die een groeiende vraag naar de opl ... [+]

Delta Air International Aviation Academy, Inc. (DAIAA) werd oorspronkelijk gestart in 2001 door een groep jonge, idealistische piloten die een groeiende vraag naar de opleiding de kwaliteit van de luchtvaart tegen redelijke kosten verwacht. Gesteund door een pool van competente senior piloten dienen als vlucht instructeurs, de school groeide uit tot één van de grootste in de Filippijnen te worden, tellen trotse afgestudeerden van de Filippijnen, India, Pakistan en de Verenigde Staten door de jaren heen.

In juni 2011, AMA Education System (AMAES), door middel van AMA Properties Management Inc., nam de activa en het beheer van DAIAA. Voor de voorzitter van AMAES, Dr. Amable R. Aguiluz V, dit was de vervulling van een lang gekoesterde droom. Hij voorziet zijn nieuwste venture op te heffen en de lat in de luchtvaartindustrie, het mengen van state-of-the-art technologie met de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit in al zijn vliegopleiding en operaties.... [-]

Filipijnen manilla
November 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands