Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Achtergrond van de Stichting

De John Zepp Foundation werd opgericht in de Verenigde Staten in 1992, na de dood van de heer John Zepp. Een Amerikaanse promovendus in de chemie, John Zepp wist dat hij stervende was aan kanker, en in zijn testament verzocht een stichting worden opgezet om behoeftige kinderen te helpen. De stichting duurde slechts een paar jaar voor sluitingstijd.

Echter, in 2010 de JZF werd nieuw leven ingeblazen door zijn broer, Raymond, die net was het opzetten van een nieuwe universiteit in Cambodja. De JZF was een informele organisatie die beurzen kansarme studenten voorzien om aan Dewey International University in Cambodja wonen.

Raymond Zepp en zijn Filippijnse vrouw Shekinah trok zich terug in de Filippijnen in 2013 naar de stad van San Guillermo in de provincie Isabela, Luzon. Zij willen het werk van de JZF voort te zetten door de formele oprichting van een stichting voor de opleiding van studenten in het landelijke stadje San Guillermo en de nabijgelegen gebieden te verbeteren.

Mission Statement

De missie van de Johannes Zepp Foundation is om de opleiding van verschillende niveaus van studenten in en rond San Guillermo, Filippijnen te verbeteren. Deze studenten zijn onder andere pre-scholieren, middelbare scholieren en studenten die naar de universiteit bij te wonen.

Visie

We zien een geïntegreerd onderwijsgemeenschap in San Guillermo, waar de particulier gefinancierde activiteiten een aanvulling op het openbaar onderwijs. We zien jonge kinderen worden persoonlijk voorbereid voor een succesvolle toetreding tot eerstegraads in de openbare scholen. We zien middelbare scholieren studeren voor hun openbare middelbare school klassen in een serieuze omgeving voor het onderwijs, met inbegrip van onderzoek zalen, leerprogramma bijstand, educatieve multimedia, enz. We zien ook jonge volwassenen voorbereiding voor de overdracht naar de universiteiten door middel van online tutorials en korte cursussen. Sommige van deze studenten zal de volledige of gedeeltelijke beurzen ontvangen om lokale universiteiten bij te wonen.

Formaat van Cursussen

Elke cursus is gelijk aan een drie-krediet semester cursus in het Amerikaanse systeem. Cursussen zijn semi-intensief, dat wil zeggen, zij aan slechts twee maanden elk. Een full-time belasting is dus slechts twee cursussen. Een full-time load voor een jaar bestaat uit twee cursussen per termijn dan vijf termen. Dat is 10 cursussen, of 30 semester credits per jaar, wat overeenkomt met een vergelijkbare Amerikaanse universiteit academiejaar.

Een normale lading bestaat uit een Engels-taalcursus plus een andere onderwerp cursus per termijn. Bijvoorbeeld, in de eerste termijn, een student Engels Lezingen voor de sociale wetenschappen samen te nemen met kritisch denken en logica. Toch zal zelfs de andere onderwerp cursussen een sterk Engels taal component, zoals begrijpend lezen oefeningen of woordenschat-gebouw.

De ROCC heeft contacten met vele universiteiten over de hele wereld. We zullen aanbevelingen aan studenten die willen overbrengen naar gespecialiseerde programma's in buitenlandse universiteiten te schrijven.

Onze cursussen bereiden studenten ook voor de TOEFL-examen of de IELTS examen af ​​te leggen. Studenten die deze examens en die hebben andere basiscursussen op het ROCC genomen in staat om toegang te krijgen in het buitenland Engels-medium universiteiten zal zijn.

Cohort System

Waar mogelijk zal klassen intact worden gehouden van term naar term. Door middel van wekelijkse discussiefora, zullen de studenten leren elkaar kennen als ze samen streven dezelfde klassen.

Locaties

manilla

Address
68 Istanbul St. BF Midwest
BF Homes Paranaque
1700 Philippines

manilla, Metro Manila, Filipijnen