Lees de Officiële Beschrijving

CADFEM esocaet bevordert carrière kwalificaties op het gebied van simulatie door middel van seminars, online leren en universitaire cursussen. Daarom is onze educatieve doorgroeimogelijkheden kun je je vaardigheden te versterken voor een breed scala van CAE-verantwoordelijkheden, ongeacht de simulatie software die u gebruikt. Daartoe werken we samen met professoren en gerespecteerde industrie specialisten die kennis brengen van verschillende universiteiten en vakgebieden.

Door deel te nemen aan onze educatieve doorgroeimogelijkheden heb je de kans om uw simulatie deskundigheid van tevoren met de nieuwste technologie of om enige kennis op te vullen door middel van onze seminars. Ons programma-aanbod zal zeker ten goede aan de kwaliteit van uw werk, zodat u uit te voeren met meer efficiëntie, creativiteit en innovatie. U heeft de mogelijkheid om je carrière, die op zijn beurt uw eigen persoonlijke welzijn en de tevredenheid van invloed zal zijn op de korte termijn, en uiteindelijk van invloed op uw leven positief op de lange termijn te verbeteren. Immers, een belangrijk deel van je leven op het werk doorbrengen jou.

Onze carrière-geïntegreerde educatieve mogelijkheden zijn helaas niet gratis, maar ze zijn zeker de moeite waard: de deelnemers hebben bevestigd dat de investering van tijd en geld heeft zijn vruchten afgeworpen!

Simulation Based Engineering / Computer Aided Engineering (CAE) Simulatie gebaseerde engineering is het consequente gebruik van simulatie in het hele proces van productontwikkeling - vanaf de eerste analyse van het eerste concept ideeën om de voortdurende evaluatie en verbetering van de eigenschappen van het product in verschillende stadia van ontwikkeling tot en met de optimalisatie van de machinale verwerking of andere alternatieve studies. Het gebruik van FEM (eindige elementen methode) of CFD (dynamiek computational fluid) begon enkele jaren geleden, met name in de lucht- en ruimtevaartsector, de automobielindustrie en in de civiele techniek, zodat tegenwoordig de methoden zijn vastgesteld in vrijwel alle industriële sectoren, alsook in andere toepassingen zoals geneeskunde. Huidige methoden maken het mogelijk om complete systemen te simuleren en complete producten in realistische hogedruk scenario vooraf onderzocht.

Simulaties helpen ons krijgen een holistisch begrip van het product en beantwoord een belangrijke vraag: Kan het product voldoen wat het beloofd aan de klant?

Opleidingen te volgen in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

Certificaat

esocaet Studies by CADFEM

De fluid dynamics (CFD) is de sleutel tot succesvolle productinnovatie. De opleiding biedt uitgebreide deskundigheid voor de succesvolle toepassing. ... [+]

De fluid dynamics (CFD) voorziet in tal van toepassingen benaderingen voor succesvolle productinnovatie: het verhogen van de efficiëntie van de pompen en turbines, koeling van elektrische machines of microchips, de vermindering van het brandstofverbruik van de voertuigen. voeren CFD simulaties, is niet langer een uitdaging om conclusies te trekken uit de resultaten van de juiste conclusies te trekken Echter, meer dan ooit voor de ingenieur. Dit is waar de Postgraduate Course Computational Fluid Dynamics en biedt uitgebreide deskundigheid voor de succesvolle toepassing - wetenschappelijk verantwoorde en praktisch.

Studeren in een oogopslag

Aan het HSR Hochschule für Technik Rapperswil in Zwitserland de universiteit certificaat Computational Fluid Dynamics is aangeboden sinds 2016 Na kan worden gekocht door toevoeging van modules van de Master reeks TH Ingolstadt en Landshut HAW een master's degree.... [-]

Duitsland Grafing bij München
October 2019
Deeltijd
6 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands