dBs Music Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De muziekindustrie is ooit verschuiven en bij het overwegen van de opties voor je opleiding, wat is belangrijker dan ervoor te zorgen dat het geeft je een voordeel? Toen we dBs Music Berlijn als "geen gewone school" beschrijven we praten over alleen dat. De gemeenschap, de locatie, de faciliteiten, de kwaliteit van het onderwijs, de compromisloze steun ... het komt allemaal samen om een ​​voorbeeld van passie aan de gang zijn. Dat betekent dat niet alleen is er een intense vreugde in alles wat we samen doen, maar ook dat samen zullen we zien hoe passie is de sleutel tot succes.

Overzicht

Onze onlangs gerenoveerde state-of-the-art faciliteiten hier in Berlijn liggen op slechts een paar jaar oud. Maar we bouwen van de erfenis van onze instelling die is sinds 1999 in het Verenigd Koninkrijk. In 2013 openden we dBs Music Berlijn te geven onze studenten de toegang tot de diverse en gevestigde muziekscène hier te vinden. De verscheidenheid van deze scène kan u verrassen zo goed! Terwijl de Duitse hoofdstad heeft een beroemde affiniteit voor alles wat elektronisch, kunnen we ook zeggen dat het een hedonist in termen van het stimuleren van een brede selectie van genres en taferelen.

Of uw lessen in onze studio's zijn gehouden op de historische Funkhaus of in onze opleidingscentrum in de nachtelijke wijk Friedrichshain, dan heb je je handen te krijgen op de laatste spullen in een aantal inspirerende plaatsen. Maar wat heb je aan technologie zonder enige instructie? Onze docenten zijn de industrie ervaren professionals actief in de kunstwereld. Zij zullen u met praktische inzichten over hoe u uw machines te gebruiken en effectief groei van uw eigen vaardigheden in je carrière.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide inleiding op Music Production & Sound Engineering of Electronic Music Production & Prestatie, onze one-jaar diploma programma's zijn perfect. Dit zijn ook een fantastische manier om nieuwe energie op je missie als kunstenaar en een spannend jaar te besteden in het buitenland.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige erkend diploma, beschouwen onze graden (Hons) Bachelor's, die door de Universiteit van St. Mark & ​​St John in het Verenigd Koninkrijk worden toegediend. Deze 3-jaar of 2 jaar fast track-programma's zijn voor degenen die willen diep duiken in concepten, theorie, technische expertise en de praktijk.

Kom meer te weten

Wil je zien wat we het over hebben? Meld je aan voor een van onze open dagen op onze website (dbsmusic.net) en kom ons te ontmoeten in persoon.

Heeft een excuus naar Berlijn te komen op dit moment niet hebben? Ontdek meer over de soorten kansen die je met dBs Music Berlijn zou kunnen hebben door ons profiel verkennen hier op Bachelor Studies. Of uit te reiken naar ons vandaag door het sturen van een e-mail: admissions@dbsmusic.net We horen graag van u!

Locaties

Berlijn

dBs Music Berlin

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 30 29009052