Lees de Officiële Beschrijving

De muziekindustrie is ooit verschuiven en bij het overwegen van de opties voor je opleiding, wat is belangrijker dan ervoor te zorgen dat het geeft je een voordeel? Toen we dBs Music Berlijn als "geen gewone school" beschrijven we praten over alleen dat. De gemeenschap, de locatie, de faciliteiten, de kwaliteit van het onderwijs, de compromisloze steun ... het komt allemaal samen om een ​​voorbeeld van passie aan de gang zijn. Dat betekent dat niet alleen is er een intense vreugde in alles wat we samen doen, maar ook dat samen zullen we zien hoe passie is de sleutel tot succes.

Overzicht

Onze onlangs gerenoveerde state-of-the-art faciliteiten hier in Berlijn liggen op slechts een paar jaar oud. Maar we bouwen van de erfenis van onze instelling die is sinds 1999 in het Verenigd Koninkrijk. In 2013 openden we dBs Music Berlijn te geven onze studenten de toegang tot de diverse en gevestigde muziekscène hier te vinden. De verscheidenheid van deze scène kan u verrassen zo goed! Terwijl de Duitse hoofdstad heeft een beroemde affiniteit voor alles wat elektronisch, kunnen we ook zeggen dat het een hedonist in termen van het stimuleren van een brede selectie van genres en taferelen.

Of uw lessen in onze studio's zijn gehouden op de historische Funkhaus of in onze opleidingscentrum in de nachtelijke wijk Friedrichshain, dan heb je je handen te krijgen op de laatste spullen in een aantal inspirerende plaatsen. Maar wat heb je aan technologie zonder enige instructie? Onze docenten zijn de industrie ervaren professionals actief in de kunstwereld. Zij zullen u met praktische inzichten over hoe u uw machines te gebruiken en effectief groei van uw eigen vaardigheden in je carrière.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide inleiding op Music Production & Sound Engineering of Electronic Music Production & Prestatie, onze one-jaar diploma programma's zijn perfect. Dit zijn ook een fantastische manier om nieuwe energie op je missie als kunstenaar en een spannend jaar te besteden in het buitenland.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige erkend diploma, beschouwen onze graden (Hons) Bachelor's, die door de Universiteit van St. Mark & ​​St John in het Verenigd Koninkrijk worden toegediend. Deze 3-jaar of 2 jaar fast track-programma's zijn voor degenen die willen diep duiken in concepten, theorie, technische expertise en de praktijk.

Kom meer te weten

Wil je zien wat we het over hebben? Meld je aan voor een van onze open dagen op onze website (dbsmusic.net) en kom ons te ontmoeten in persoon.

Heeft een excuus naar Berlijn te komen op dit moment niet hebben? Ontdek meer over de soorten kansen die je met dBs Music Berlijn zou kunnen hebben door ons profiel verkennen hier op Bachelor Studies. Of uit te reiken naar ons vandaag door het sturen van een e-mail: admissions@dbsmusic.net We horen graag van u!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

dBs Music Berlin

Met behulp van een combinatie van digitale en analoge technologie, zal ons een jaar Electronic Music Production & Prestatie Diploma uw vaardigheden te ontwikkelen in ... [+]

Met behulp van een combinatie van digitale en analoge technologie, zal ons een jaar Electronic Music Production & Prestatie Diploma uw vaardigheden te ontwikkelen in het geluid creatie en manipulatie. Werken via samenwerkingsprojecten en hands-on creativiteit bestudeer je de vele aspecten van de elektronische muziek, variërend van de synthese en bemonstering, de productie en het mengen van muziek technologie en de praktijk in de sector, terwijl de instelling die u op de weg aan het worden een producent, performer en het beoefenen van kunstenaar.

CURSUS Lengte: 1 jaar (36 weken) Startdatum: september 2017 Termijndeposito: september 2017 - juli 2018 CURSUS: vanaf € 740 per maand Onze Diploma Cursussen ... [-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
dBs Music Berlin

Onze een jaar Music Production & Sound ingenieursdiploma zullen je vaardigheden uitvalsbasis om de technieken en processen van de muziekproductie en geluidstechniek d ... [+]

Onze een jaar Music Production & Sound ingenieursdiploma zullen je vaardigheden uitvalsbasis om de technieken en processen van de muziekproductie en geluidstechniek demystificeren ontwikkelen. Werken aan samenwerkingsprojecten, creatieve projecten, zal je de vele aspecten van de muziek productie bestuderen van het opnemen en mixen, akoestiek en luistervaardigheden te klinken voor beeld, muziek technologie en industrie praktijk bewegen, terwijl het leren om uw stem als creatieve muziek producer te vinden.

CURSUS Lengte: 1 jaar (36 weken) Startdatum: september 2017 Termijndeposito: september 2017 - juli 2018 CURSUS: vanaf € 740 per maand

[-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Why dBs Music Berlin? - 2016