Summer School at Bauhaus University Weimar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

hoofd

Het Bauhaus SUMMER SCHOOL

... Is de internationale zomerprogramma van de Bauhaus-Universität Weimar

en biedt cursussen in

  • architectuur | Urbanism
  • Art | Ontwerp
  • werken | Milieu
  • Taalwetenschap

Kies uit onze vele talen en gespecialiseerde cursussen!

... Staat open voor aankomende studenten, academici en studenten.

Elk jaar worden ongeveer 400 deelnemers uit 70 landen over de hele wereld te creëren een unieke interculturele sfeer. Een deel van de ervaring en maken vriendschappen die een leven lang meegaan!

... Is een geweldige kans om te leren kennen Bauhaus-Univerität Weimar

en aan te sluiten op een internationaal netwerk en verbreden van uw culturele en academische horizon. Neem deze kans!

... Is een bron van inspiratie en een onvergetelijke ervaring voor het leven.

Ervaringen, zal je met deel te nemen aan Bauhaus Summer School vindt u nieuwe ideeën en verrijk uw leven. Raak geïnspireerd!

banier

Wilt u meer weten? Ontdek het gevarieerde programma van cursussen en evenementen worden aangeboden aan het Bauhaus Summer School! Ervaar de schoonheid van Weimar, de stad van Johann Wolfgang von Goethe en Bauhaus!

Nog drie goede redenen ...

1. DE STAD VAN WEIMAR

Weimar is een symbolische stad met een rijke historie. culturele leven van Weimar ontvouwt tussen Goethe en Schiller en Bauhaus, tussen Buchenwald Memorial en Schloss Ettersburg (alleen Duits). Door zijn talloze musea, vier bioscopen (alleen in het Duits), het Duitse Nationale Theater (alleen Duits) en de diverse prestaties en muziek scene, Weimar biedt honderden evenementen per maand.

Bauhaus Summer School verbindt met die mogelijkheden en zorgt voor een gevarieerd programma dat u kunt afstemmen op uw interesses. U kunt deelnemen aan veel van de evenementen tegen een gereduceerde prijs of gratis met uw Bauhaus Summer School ID.

banier

2. de docenten

Al onze docenten zijn ervaren, betrokken en professioneel opgeleide en klaar om plezier te hebben! Leer een taal met een native speaker instructeur of pick-up een specialiteit onderwerp op een andere manier, in een ontspannen leeromgeving, inspirerende excursies, picknicks in het park en veel dansen op het traditionele Bauhaus Summer School partijen.

Alle docenten doen hun best om te helpen uw tijd in Weimar onvergetelijk. Verder zijn alle taalcursus docenten zijn native speakers van hun taalonderwijs.

banier

3. de Organisatoren

Ons team geeft om iedere deelnemer, iets dat duidelijk wordt voordat je ooit aankomt in Weimar. Wij nemen graag de tijd om persoonlijk te beantwoorden alle vragen en e-mails. Of per post of per telefoon, we doen ons best om u te helpen met eventuele vragen, problemen of problemen die u zou kunnen hebben.

We persoonlijk te ontmoeten die u op de dag van aankomst en brengen u naar uw huisvesting. Om u te helpen u op weg geregeld in en vertrouwd met uw dagelijkse routine in Weimar worden, bieden wij een oriëntatie dag voordat de cursus begint. U zult ook voldoen aan uw docent en andere deelnemers daar. Bovendien kunt u ons bereiken gedurende de hele Bauhaus Summer School in augustus 24 uur per dag.

We kijken ernaar uit u welkom te heten in Weimar en het delen van een onvergetelijke zomervakantie met u!

Locaties

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Thüringen, Duitsland