Lees de Officiële Beschrijving

DE MENTORA taalschool onderdeel van een wereldwijde NETWERK

Mentora is een zeer gewaardeerde instelling in de internationale sector onderwijs. Wij bieden een stimulerende en academisch gerichte leerervaring. Onze school is gelegen in de politieke en historische centrum van Berlijn, in de buurt van de zeer populaire wijk Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora biedt dynamische en intensieve programma's in het Engels en Duits voor beginners en gevorderden in gelijke mate. Wij bieden geïndividualiseerde, communicatie-georiënteerde en kwalitatief hoogstaande taalcursussen voor onze studenten die profiteren van een sfeer die familiale en professionele op hetzelfde moment.

Elk van onze programma's - in overeenstemming met ons wetenschappelijk begrip - aangepast aan de specifieke achtergrond en behoeften van de deelnemers. Mentora is niet alleen gunstig gelegen, maar wordt verder gekenmerkt door het ervaren personeel en luxe voorzieningen.

BAU Global De BAU Global Network bestaat uit instellingen voor hoger onderwijs verspreid over de hele wereld. Dit internationaal netwerk verwelkomt studenten uit de hele wereld en de toegang tot lokale middelen in elke stad, de staat en natie om de kwaliteit van het hoger onderwijs biedt verbeteren. Studenten en afgestudeerden van BAU Global vormen een academische gemeenschap die zich uitstrekt over zeven landen op drie continenten; Noord-Amerika, Europa en Azië. De BAU Wereldwijd netwerk bestaat uit 4 universiteiten, 2 taalscholen en 6 satelliet campussen.

BAU Global universiteiten bieden honderden bachelor-, post graduate en doctoraatsprogramma's in de architectuur, kunst, bedrijfskunde, ontwerp, onderwijs, techniek, gezondheidswetenschappen, informatica, recht en geneeskunde. Door samen te werken over een internationale context, BAU Global Network streeft naar kwaliteit en duurzaam onderwijs te garanderen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Mentora Sprachschule

Wij bieden onze intensieve cursus Duits programma voor leerlingen vanaf 16 jaar. Het vindt plaats weekdagen 09:00-12:00 en 18:00-09:00. Het sluit aan bij het Gemeenschapp ... [+]

Wij bieden onze intensieve cursus Duits programma voor leerlingen vanaf 16 jaar. Het vindt plaats weekdagen 09:00-12:00 en 18:00-09:00. Het sluit aan bij het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader en is daarom verdeeld in 6 gangen niveaus.

Duits Niveau A1 - Beginner Duits Niveau A2 - Basiskennis Duits Niveau B1 - Elementaire taalvaardigheid Duits Niveau B2 - Onafhankelijk taalgebruik Duits Niveau C1 - Bevoegde taalgebruik Duits Niveau C2 - Inheems-achtige taalvaardigheden

U vindt de precieze beschrijving van elk taalniveau op de hoofdpagina van de cursussen.

Elk niveau is onderverdeeld in twee delen - A1 / 1 en A1 / 2, A2 / 1 en A2 / 2, B1 / 1 en B1 / 2 enz. - Elk van die onderdelen laatste 4 weken. Voor het afwerken van een volledig level zal je 8 weken moeten in totaal.... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2020
Engels
Deeltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands