Mentora Sprachschule

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE MENTORA taalschool onderdeel van een wereldwijde NETWERK

Mentora is een zeer gewaardeerde instelling in de internationale sector onderwijs. Wij bieden een stimulerende en academisch gerichte leerervaring. Onze school is gelegen in de politieke en historische centrum van Berlijn, in de buurt van de zeer populaire wijk Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora biedt dynamische en intensieve programma's in het Engels en Duits voor beginners en gevorderden in gelijke mate. Wij bieden geïndividualiseerde, communicatie-georiënteerde en kwalitatief hoogstaande taalcursussen voor onze studenten die profiteren van een sfeer die familiale en professionele op hetzelfde moment.

Elk van onze programma's - in overeenstemming met ons wetenschappelijk begrip - aangepast aan de specifieke achtergrond en behoeften van de deelnemers. Mentora is niet alleen gunstig gelegen, maar wordt verder gekenmerkt door het ervaren personeel en luxe voorzieningen.

BAU Global De BAU Global Network bestaat uit instellingen voor hoger onderwijs verspreid over de hele wereld. Dit internationaal netwerk verwelkomt studenten uit de hele wereld en de toegang tot lokale middelen in elke stad, de staat en natie om de kwaliteit van het hoger onderwijs biedt verbeteren. Studenten en afgestudeerden van BAU Global vormen een academische gemeenschap die zich uitstrekt over zeven landen op drie continenten; Noord-Amerika, Europa en Azië. De BAU Wereldwijd netwerk bestaat uit 4 universiteiten, 2 taalscholen en 6 satelliet campussen.

BAU Global universiteiten bieden honderden bachelor-, post graduate en doctoraatsprogramma's in de architectuur, kunst, bedrijfskunde, ontwerp, onderwijs, techniek, gezondheidswetenschappen, informatica, recht en geneeskunde. Door samen te werken over een internationale context, BAU Global Network streeft naar kwaliteit en duurzaam onderwijs te garanderen.

Locaties

Berlijn

Mentora Sprachschule

Address
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 30 40032434