Jacobs University Foundation Year

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een nieuw thuis weg van huis

Studenten noemen de campus liefdevol de 'bubble' - een internationale Engelstalige microkosmos in het midden van Europa, waar je zult wonen en leren met studenten uit meer dan 100 landen. Na een semester bij Jacobs wordt elke hoek van de campus verbonden met een goede herinnering. Of het nu de groep zitplaatsen was op de hoek van het stille studiegebied waar je een hele nacht hard werkte, lachend met je vrienden en pizza bestelt om 3 uur 's ochtends

Of het nu de kleine heuvels op Campus Green waren die u en uw vrienden gebruikten om naar beneden in cafetaria-trays te slepen toen de eerste sneeuw in de winter was gevallen. Of het nu de boom voor je college is, waar je je eerste Bulgaarse vriendschapsarmband ophangt voor geluk. Wonen en leren op de campus betekent dat je vrienden al snel als familie zullen voelen en dat de campus een nieuw thuis ver van huis zal worden.

Wanneer bezoekers naar de campus komen, zijn ze onder de indruk van de schoonheid van de ruime, groene 34ha-campus. De grote groene campus in het midden van de campus en het voetbalveld trekken studenten aan om samen te zitten, te zonnen en buiten te sporten.

Duik in diversiteit

Studenten toestaan ​​hun interpersoonlijke en interculturele competenties te bevorderen, is een belangrijk onderdeel van de educatieve missie van Jacobs University. Als student van het stichtingsjaar kun je optimaal profiteren van de vele leermogelijkheden binnen en buiten het klaslokaal. Raak ondergedompeld in de interculturele campusomgeving, neem deel aan de verschillende aangeboden sportactiviteiten of word lid van een van de vele sociale, culturele, politieke, academische en ondernemende clubs op de campus.

De residentiële colleges op de campus bieden een veilige, interactieve en inspirerende woon- en leerervaring: u ontvangt een privékamer in een tweekamerappartement en deelt gemeenschappelijke ruimtes en een badkamer met een huisgenoot, die doorgaans van een andere nationaliteit is.

De cafetaria's in het college bieden ontbijt, lunch en diner en zijn een geweldige plek om te ontmoeten, te kletsen en te ontspannen met je vrienden. De hele dag toegang tot het ultramoderne recreatiecentrum op de campus en de goed uitgeruste activiteitenruimten zoals de theaterruimte, sportvelden, een danszaal en de papieren studio is slechts een van de voordelen van het wonen op onze prachtige campus. De campus ligt in de directe nabijheid van het stadscentrum van Bremen, een multiculturele en ondernemende stad in het noorden van Duitsland.

Locaties

Bremen

Address
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Bremen, Bremen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden