Lees de Officiële Beschrijving

Een nieuw thuis weg van huis

Studenten noemen de campus liefdevol de 'bubble' - een internationale Engelstalige microkosmos in het midden van Europa, waar je zult wonen en leren met studenten uit meer dan 100 landen. Na een semester bij Jacobs wordt elke hoek van de campus verbonden met een goede herinnering. Of het nu de groep zitplaatsen was op de hoek van het stille studiegebied waar je een hele nacht hard werkte, lachend met je vrienden en pizza bestelt om 3 uur 's ochtends

Of het nu de kleine heuvels op Campus Green waren die u en uw vrienden gebruikten om naar beneden in cafetaria-trays te slepen toen de eerste sneeuw in de winter was gevallen. Of het nu de boom voor je college is, waar je je eerste Bulgaarse vriendschapsarmband ophangt voor geluk. Wonen en leren op de campus betekent dat je vrienden al snel als familie zullen voelen en dat de campus een nieuw thuis ver van huis zal worden.

Wanneer bezoekers naar de campus komen, zijn ze onder de indruk van de schoonheid van de ruime, groene 34ha-campus. De grote groene campus in het midden van de campus en het voetbalveld trekken studenten aan om samen te zitten, te zonnen en buiten te sporten.

Duik in diversiteit

Studenten toestaan ​​hun interpersoonlijke en interculturele competenties te bevorderen, is een belangrijk onderdeel van de educatieve missie van Jacobs University. Als student van het stichtingsjaar kun je optimaal profiteren van de vele leermogelijkheden binnen en buiten het klaslokaal. Raak ondergedompeld in de interculturele campusomgeving, neem deel aan de verschillende aangeboden sportactiviteiten of word lid van een van de vele sociale, culturele, politieke, academische en ondernemende clubs op de campus.

De residentiële colleges op de campus bieden een veilige, interactieve en inspirerende woon- en leerervaring: u ontvangt een privékamer in een tweekamerappartement en deelt gemeenschappelijke ruimtes en een badkamer met een huisgenoot, die doorgaans van een andere nationaliteit is.

De cafetaria's in het college bieden ontbijt, lunch en diner en zijn een geweldige plek om te ontmoeten, te kletsen en te ontspannen met je vrienden. De hele dag toegang tot het ultramoderne recreatiecentrum op de campus en de goed uitgeruste activiteitenruimten zoals de theaterruimte, sportvelden, een danszaal en de papieren studio is slechts een van de voordelen van het wonen op onze prachtige campus. De campus ligt in de directe nabijheid van het stadscentrum van Bremen, een multiculturele en ondernemende stad in het noorden van Duitsland.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Jacobs University Foundation Year

Je bent jong, ambitieus en op zoek naar inspiratie? U bent klaar met de middelbare school, wilt een voorproefje van het universitaire leven en snakt naar meer over de wer ... [+]

Je bent jong, ambitieus en op zoek naar inspiratie? U bent klaar met de middelbare school, wilt een voorproefje van het universitaire leven en snakt naar meer over de wereld en zijn culturen? Dan ben je geïnteresseerd in ons Foundation Year-programma.

Het plannen en voorbereiden van je academische toekomst is een belangrijke stap. Doe mee met het Foundation Year Program van Jacobs University om verschillende studiegebieden te verkennen en academische leervaardigheden op te doen voordat je aan je bacheloropleiding begint.

Op basis van uw individuele academische achtergrond en uw behoeften en doelen, kunt u uw eigen leerervaring voor het jaar van de stichting ontwerpen. Als student van het stichtingsjaar kun je deelnemen aan niet-gegradueerde cursussen van verschillende studierichtingen en kiezen tussen verschillende soorten voorbereidende lessen om je academische vaardigheden te verbeteren. Verder woon je op onze internationale campus en kun je genieten van alle voordelen van het studentenleven in de residentiële hogescholen.... [-]

Duitsland Bremen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!