Humboldt-Institut e.V.

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Humboldt-Institut

In de afgelopen 40 jaar meer dan 60.000 studenten uit meer dan 160 landen studeerde Germaanse aan de Humboldt-Institut. Dit maakt de Humboldt-Institut een van de grootste en meest ervaren aanbieders van Duits als vreemde taal. Het streven van de Humboldt-Institut is altijd geweest om de beste Duitse cursussen aan te bieden en om snel en effectief leren voor alle leerlingen te waarborgen. Intensieve cursus Duits worden aangeboden in 17 locaties in Duitsland, waarvan er vier - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg en Bad Schussenried - zijn het hele jaar open. De Humboldt-Institut biedt Duitse cursussen voor alle leeftijdsgroepen en taalniveaus.

Klasgrootte

Onze klassen bestaan ​​uit ca. 10 cursisten. Met zo'n klein formaat willen we ervoor zorgen dat individuele aandacht wordt gegeven aan elke persoon. Zoals richten we ons sterk af van de communicatieve benadering van de taal, terwijl niet verwaarlozen grammatica, zorgen wij voor elke student praatje te maken en deel te nemen levendig door het beperken van het aantal deelnemers per groep.

Humboldt-Institut eV

Taalniveaus

Wij bieden maximaal 6 verschillende taalniveaus, van beginners tot zeer gevorderden, of, volgens het Europees Referentiekader, niveaus A1-C2.

Dienstregeling

Tijdens een intensieve cursus, onze volwassenen hebben 5 lessen van 45 minuten elke ochtend, vanaf 08:30 en loopt tot 01:00, inclusief twee pauzes. Op maandagmiddag zal er een les zijn vanaf 14:15 tot 03:00. Op dinsdag en donderdag zullen er twee lessen van 2:15 tot en 03:45.

Tests

Alle cursisten een wekelijkse examen dat betrekking heeft op alle inhoud van de cursus het leerde de voorgaande week, zodat studenten en docenten van de vooruitgang die is geboekt in de Duitse taal kan beoordelen. Aan het einde van een niveau, zal er een "niveau examen", die moet worden genomen met een minimum van 75% te kunnen gaan naar de volgende taal niveau.

Huiswerk

Onze volwassenen zullen naar verwachting ook wat huiswerk elke dag te doen, maar ze zullen nog genoeg tijd voor buitenschoolse activiteiten.

Residentiële scholen

In onze residentiële scholen blijven leerlingen op dezelfde campus waar ze hun lessen, die heeft natuurlijk vele voordelen voor onze cursisten: ze hebben alle maaltijden samen, besteden de middag, 's avonds en in het weekend samen en dus is het zeer gemakkelijk voor hen om een ​​heleboel nieuwe vrienden uit verschillende landen maken in een korte tijd.

Duits te oefenen hele dag lang

Onze medewerkers zullen proberen om een ​​gevoel van een grote internationale familie aan de Humboldt-Institut, waar alle studenten zijn geïntegreerd maken, en waar Duits de enige taal gesproken. Het hebben van een kans om de doeltaal de hele dag oefenen, zelfs buiten het klaslokaal, versnelt het leerproces ongelooflijk, en verhoging van de motivatie van de studenten.

Locaties

Berlijn

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Beieren, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7522 988 0