Lees de Officiële Beschrijving

Uw succes is onze focus!

 • Kleine groepen = maximaal lerend succes!
 • Coaching elementen inbegrepen!
 • Ervaren trainers uit de praktijk met moderne lesmethoden!
 • 100% praktische knowhow en leeroverdracht in uw persoonlijke werkroutine!
 • Alle seminars worden hier gehouden - gegarandeerd!

Beproefde en geteste, doelgerichte en interactieve seminars! Business coaching, interne seminars en modulaire trainingen ontwikkeld voor de individuele behoeften van uw bedrijf! Wij zijn uw partner voor gekwalificeerde opleidingen op de volgende gebieden:

 • Beheer en bedrijfsbeheer
 • communicatieve vaardigheden
 • Persoonlijkheidsontwikkeling en sociale competentie
 • teamontwikkeling
 • Verkoop en distributie

Onze toewijdingUw voordeel door deelname aan een seminar:

 • Een langetermijnvoordeel voor de tijd na het seminar, omdat we inspelen op "overdrachtsbeheer".
 • Je vernieuwt je kennis en optimaliseert het.
 • Ze profiteren van de ervaring van anderen.
 • Ze leggen contacten met gelijkgestemde mensen.
 • Ze nemen de tijd om productief na te denken over de huidige ontwikkelingen.
 • Je krijgt een begrijpelijke presentatie van de praktijk.
 • Elk seminar heeft een hoge ervaring, resultaat en succeswaarde.
We voelen ons verplicht:
 • om praktische en begrijpelijke uitleg te geven.
 • om te reageren op de wensen en suggesties van onze deelnemers.
 • om een ​​ontspannen en productieve werksfeer te creëren.
 • om de deelnemers in het middelpunt van hun verwachtingen te plaatsen.
 • om elke deelnemer aan te moedigen tot activiteiten en nieuwe levenservaringen.
 • Verantwoordelijk en positief voor elke deelnemer.
 • om de onmiddellijke toepasbaarheid, dat wil zeggen de praktische relevantie in het centrum, te plaatsen.
Hoe zien we ons seminarwerk? Wat is belangrijk voor jou?
 • De door ons aangeboden seminars zijn onderhevig aan constante controle. Ze worden regelmatig aangepast aan nieuwe of meer ontwikkelde inzichten. Op deze manier zorgen we voor de tijdigheid van de inhoud.
 • Onze seminars zijn intens praktijkgericht.
 • We voldoen aan de wensen en behoeften van de deelnemer aan het seminar.
 • De inhoud van het seminar kan tijdens de training dynamisch worden aangepast aan specifieke verzoeken van deelnemers.
 • In elk seminar worden intensieve rollenspellen voor de camera uitgevoerd. Het leereffect voor de deelnemers is veel intenser en langduriger.
 • Elke deelnemer ontvangt tijdens het seminar een intensieve feedback van de trainer en andere deelnemers aan zijn persoon. De basisregels voor succesvolle feedback worden uiteraard in aanmerking genomen.
 • De rollenspellen voor de camera kunnen op verzoek van de deelnemer van zijn individuele praktijk worden "overgespeeld".
 • De trainer raakt betrokken bij dialoogspellen. Dus verschillende personages kunnen op geloofwaardige wijze worden nagebootst. De deelnemer krijgt zo de kans om betrokken te raken bij veelzijdige typen.
 • Elke deelnemer mag, geen deelnemer mag deelnemen aan rollenspelen.
 • We zorgen ervoor dat elke deelnemer aan het einde van het seminar zijn of haar huis verlaat.
 • We ontwikkelen leeroverdrachtstrategieën samen met de deelnemers, zodat het leereffect en de gevoeligheid van het seminar langer duren.

Het team

Het bedrijf "Hermannsen-Concept" richt zich op mensen die zich professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen. Uw persoonlijke succes evenals dat van uw bedrijf staat altijd voor ons in het middelpunt!

Naast ons huidige aanbod van onze gratis beschikbare "open seminars", ontwikkelt Hermannsen-Concept ook zakelijke coaching en inhouse seminars, evenals modulaire opleidingen op basis van uw individuele behoeften en in nauwe samenwerking met u.

De eigenaar van het bedrijf is Uwe Hermannsen, die al meer dan 25 jaar werkzaam is als trainer, coach en spreker op het gebied van personeelsontwikkeling. "Hermannsen-Concept" werkt met onafhankelijke coaches en trainers die verschillende onderwerpen over ons bieden. Ze hebben allemaal vele jaren professionele ervaring, praktische oriëntatie en passende training.

Daarnaast werken we samen met een evenementenbureau, met wie wij en de respectievelijke klant speciale seminar- en evenementcombinaties ontwikkelen. Deze omvatten bijvoorbeeld de "speciale seminars voor leidinggevenden op Mallorca" of de "executive training op het zeilschip" van onze partner. We zijn blij om uw ideeën of ideeën te implementeren.

Opleidingen te volgen in:
 • Duits

Deze school biedt ook:

Cursus

Hermannsen Concept

Leer de basis van succesvolle argumentatie en discussie in deze redeneringstraining. Denk na over je redeneergedrag, ontdek en ontwikkel je redeneervaardigheden. ... [+]

"Zo krijg je meer overtuigingskracht!"

Leer de basis van succesvolle argumentatie en discussie in deze redeneringstraining. Denk na over je redeneergedrag, ontdek en ontwikkel je redeneervaardigheden. Hoe gebruik je deze kennis met vertrouwen in alledaagse professionele situaties? Je krijgt de mogelijkheid om hen intensief te trainen in praktische situaties. Want: Persoonlijke aanwezigheid genereert aandacht en interesse bij gesprekspartners en luisteraars. Tegelijkertijd schept het duidelijkheid in discussies en onderhandelingssituaties.

inhoudcommunicatieregels4-oors model van communicatieHet communicatieproces in de praktijkcommunicatie stimuliStructuur van redenerenRegels van positieve discussie (volgens R. Lay)Smalltalk tips in het redeneerprocesBeroepsvragentechnieken professioneel toepassenActief luisteren opent mogelijkhedenLees en gebruik lichaamstaalDialectiek: woordenstroom en uitdrukkingen5-zin techniek: intelligent redenerenHet pausenprincipe: manieren om te objectiverenElastische demping in plaats van directe tegenspraakGebruik communicatietechnieken effectiefmethoden... [-]
Duitsland Münster
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Hermannsen Concept

Een uitstekende servicekwaliteit laat de klant de beslissende indruk achter van het bedrijf. Met vertrouwen, vertrouwen en professionaliteit in de dagelijkse bedrijfsvoer ... [+]

"Breng uw bedrijf naar de klant"

Een uitstekende servicekwaliteit laat de klant de beslissende indruk achter van het bedrijf. Met vertrouwen, vertrouwen en professionaliteit in de dagelijkse bedrijfsvoering, creatief en ingenieus de behoeften van klanten en uw bedrijf koppelen, zorgt ervoor dat uw klant uw bedrijf aan anderen aanbeveelt. Dit is niet alleen gratis marketing, maar ook uw persoonlijke professionele succes! In dit seminar leer je technieken en strategieën voor optimale klantenservice en langdurige klantentrouw. U leert hoe klantgerichtheid werkt vanuit het oogpunt van de klant, zodat u in de toekomst op een gerichte manier kunt handelen.

inhoudWat is uw klant? - King? Partner? Last? ... of gewoon vervelend?Wat verwachten uw klanten?Eerste indruk en professionele vriendelijkheid - persoonlijk en aan de telefoonHolistisch klantcontact (lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, stem, inhoud)Relatiemanagement voor interne en externe klantenCommunicatiemodellen kennen en toepassenLuisteren en vragen stellen - niet alleen belangrijk voor klachtenDe kunst van het formuleren van een "nee"Doorsturen van vragen, suggesties, klachtenChallenge nummer 1: de "moeilijke" klantKlantgerichtheid als rode draad en onderdeel van de bedrijfscultuurmethoden... [-]
Duitsland Münster
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Hermannsen Concept

Met dit speciale seminarconcept voor leidinggevenden, dat rechtstreeks afkomstig is van de theaterindustrie, profiteert u van de decennia-lange activiteit van onze traine ... [+]

"De kracht van een reus hebben is geweldig. Om ze te gebruiken als een gigant is tirannie. " William Shakespeare

Met dit speciale seminarconcept voor leidinggevenden, dat rechtstreeks afkomstig is van de theaterindustrie, profiteert u van de decennia-lange activiteit van onze trainer Markus Kopf, die werkzaam is als theaterregisseur, acteur en docent voor acteren in Duitsland en Europa.

Wat u aanspreekt, een zogenaamd - om volledig nieuw professioneel veld te leren kennen, bevat een verbazingwekkend aantal parallellen met uw professionele leven in leidende posities. Van Henry V tot Titus Andronicus, Richard III. aan Antonius en Cleopatra, Hamlet aan Macbeth - Shakespeare heeft de psyche van enkele van de meest complexe, dynamische en fascinerende persoonlijkheden geanalyseerd en in kaart gebracht. Er is nauwelijks een auteur die zoveel dacht aan leiderschap en macht als de Engelse dichteres. Veel van de dodelijke fouten gepleegd door Shakespeare's bekendste protagonisten zijn dezelfde die managers naar de directiekamers, kantoren en winkelruimtes brengen.... [-]

Duitsland Münster
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Hermannsen Concept

Modern hersenonderzoek levert een onschatbare bijdrage aan succesvolle en efficiënte communicatie. Hoe wordt informatie ontvangen en verwerkt? Hoe kan ik het midden van d ... [+]

Modern hersenonderzoek levert een onschatbare bijdrage aan succesvolle en efficiënte communicatie. Hoe wordt informatie ontvangen en verwerkt? Hoe kan ik het midden van de emoties van mijn gesprekspartner vinden? Welke rol speelt de biochemie hierin? Hoe kan ik haar beïnvloeden? Welke rol speelt het limbische systeem bij het succesvol zijn in relatiemanagement?

Leer van ons basisbegrip van neurocommunicatie hoe onze hersenen communicatie en empathie verwerken. Herken, begrijp en optimaliseer uw persoonlijke patronen van communicatie en gedrag. Train om je impact op anderen te vergroten, authentiek en doelgericht. Voor klanten, collega's, werknemers of zakelijke partners.

inhoudDe suprematie van de emoties en het onbewuste in de hersenenDe bewustzijnsillusie en de kracht van intuïtieDe emotionele evaluatie van uw communicatiestrategie in het brein van de anderHersengericht gesprek en onderhandelingHet belang van onze visueel-sensorische hersenen voor presentaties en moderatieHersenen geschikt conflict- en relatiebeheerHet belang van non-verbale communicatie vanuit een neurowetenschappelijk oogpuntCommunicatieconcepten neurowetenschappelijk geanalyseerdDe neuroplasticiteit en levenslang leervermogen van de hersenenmethoden... [-]
Duitsland Münster
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Hermannsen Concept

De focus ligt op het versterken van het eigen leiderschap. In dit leiderschaps seminar leer je verschillende leiderschapsfuncties en -hulpmiddelen kennen. Je zult je ster ... [+]

"Vrouwen leiden anders?!"

De focus ligt op het versterken van het eigen leiderschap. In dit leiderschaps seminar leer je verschillende leiderschapsfuncties en -hulpmiddelen kennen. Je zult je sterke punten en middelen (her) ontdekken en ze op een gerichte manier gebruiken met betrekking tot de taak van leiderschap.

Concrete suggesties helpen u bij het ontwikkelen en optimaliseren van uw eigen leiderschapsstijl. Met de eerdere praktische ervaring van leiderschap (zowel die van jezelf als van anderen) als de nieuw opgedane ervaring, zul je in staat zijn om je leidende rol op een zelfverzekerde, maar op medewerkers gerichte manier voort te zetten - of om in de toekomst naar een dergelijk doel te streven. Ze zijn zich bewust van de onschatbare voordelen van netwerken en hebben het plezier om te meten met mannelijk leiderschap zonder te imiteren.... [-]

Duitsland Münster
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands