Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn eLab van CIEE

eLab is een ondernemerschapsprogramma van 6 of 12 weken dat wordt gerund door een non-profit, niet-gouvernementele organisatie genaamd CIEE. Sinds 1947 heeft CIEE duizenden mensen geholpen de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om te leven en werken in een wereldwijd onderling afhankelijke en cultureel diverse wereld door de meest uitgebreide, relevante en waardevolle uitwisselingsprogramma's aan te bieden.

Wat we doen

eLab is een programma waarbij aspirant-ondernemers worden begeleid bij het opstarten van een eigen bedrijf. We bevorderen de ontwikkeling van jonge ondernemersgeestjes die ons van over de hele wereld tegenkomen en introduceren hen in de start-up scene in Londen of Berlijn. We bieden ondernemers de praktische vaardigheden, netwerkmogelijkheden en stapsgewijze begeleiding die ze nodig hebben om hun bedrijf vanaf de grond op te bouwen.

We doen dit door:

  • Het aanbieden van de meest uitgebreide reeks beschikbare uitwisselingsprogramma's en -services.
  • Het samenbrengen van de grootste middelen en de meest ervaren, gepassioneerde docenten en gastsprekers in de start-up scene.
  • Ervoor zorgen dat wekelijkse geïndividualiseerde en groepscoachingsessies en deskundige mentoring beschikbaar zijn om bedrijfsmodellen te evalueren en te verbeteren.

De voordelen van eLab

Ons 6 weken durende programma laat je een businessmodel en een stappenplan achter, zodat je je ideeën kunt omzetten en een pitchdeck kunt presenteren aan potentiële mede-oprichters, investeerders en incubators. We beoordelen uw individuele bedrijfsdoelstellingen en -behoeften om u te helpen de beste oplossingen voor uw problemen te vinden. Bovendien zullen we u rechtstreeks in contact brengen met experts en mentoren in uw branche, evenals enkele van de grootste geesten in de start-upscene. Om nog maar te zwijgen: de coaching en begeleiding die u hier krijgt, zullen u zelfverzekerd en klaar maken om uw onderneming te starten.120810_WDBD2788.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Entrepreneur Lab by CIEE

Genereer en ontwikkel een levensvatbaar bedrijfsidee, neem het van concept over naar een volledig bedrijfsplan en een pitch die geschikt is voor investeerders. Breng een ... [+]

Boot Camp voor aspirant-ondernemers

Genereer en ontwikkel een levensvatbaar bedrijfsidee, neem het van concept over naar een volledig bedrijfsplan en een pitch die geschikt is voor investeerders. Breng een zakelijk probleem met zich mee dat u wilt oplossen of we zullen een bedrijfsprobleem bieden van een echt bedrijf - het vervolgens aanpakken en uw oplossingen pitchen. Poets je CV en verdien een waardevol certificaat terwijl je een voorproefje krijgt van de startcultuur, essentiële vaardigheden aanleert en een internationale voorsprong krijgt.

De uitbetalingEen overtuigend businessplanEen pitch-deck voor investeerdersEen Elab-certificaat

Programmastructuur

Je week zal bestaan uit een mix van activiteiten om je ervaringsgerichte leerervaring te maximaliseren, inclusief dagsessies en groepswerk, gastgesprekken en discussies, coaching en open haardchats.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Take a look inside eLab

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlijn, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, Engeland, WC1B 4JP GB