Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn CIEE

CIEE is een non-profit, niet-gouvernementele organisatie en is de oudste en grootste non-profit studie in het buitenland en een interculturele uitwisselingsorganisatie. Sinds 1947 heeft CIEE duizenden mensen geholpen de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om in een wereldwijd onderling afhankelijke en cultureel diverse wereld te leven en te werken door de meest uitgebreide, relevante en waardevolle uitwisselingsprogramma's aan te bieden.

Wat we doen

Bij CIEE creëren we kansen die mensen helpen samen te brengen. Wij bevorderen de ontwikkeling van begrip en wederzijds respect tussen gemeenschappen en naties door de uitwisseling van ideeën en ervaringen te bevorderen. We helpen studenten, leraren en jonge professionals van over de hele wereld om vaardigheden te ontwikkelen die hen actieve en verantwoordelijke wereldburgers maken.

We doen dit door:

    • Het aanbieden van de meest uitgebreide reeks uitwisselingsprogramma's en beschikbare services.
    • Het samenstellen van de beste bronnen en de meest ervaren, gepassioneerde medewerkers in het veld.
    • Werken om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot kansen en ervaringen die hun perspectieven informeren en hun horizon verbreden.

CIEE Core Values

Wij geloven in uitmuntendheid en integriteit . We bieden programma's en services van de hoogste kwaliteit, bijvoorbeeld een voorbeeld, en doen extra inspanningen om onze studenten en partners van dienst te zijn.

Wij geloven in respect . We omarmen en vieren diversiteit. We oefenen open en eerlijke communicatie.

Wij geloven in toegang . We streven ernaar deuren te openen voor mensen van alle achtergronden, CIEE-programma's en CIEE.

Ten slotte geloven we bij CIEE in probleemoplossing . We ontwikkelen innovatieve en praktische oplossingen om de toegang tot internationale uitwisselingsmogelijkheden te vergroten.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Entrepreneur Lab by CIEE

Genereer en ontwikkel een levensvatbaar bedrijfsidee, neem het van concept over naar een volledig bedrijfsplan en een pitch die geschikt is voor investeerders. Breng een ... [+]

Boot Camp voor aspirant-ondernemers

Genereer en ontwikkel een levensvatbaar bedrijfsidee, neem het van concept over naar een volledig bedrijfsplan en een pitch die geschikt is voor investeerders. Breng een zakelijk probleem met zich mee dat u wilt oplossen of we zullen een bedrijfsprobleem bieden van een echt bedrijf - het vervolgens aanpakken en uw oplossingen pitchen. Poets je CV en verdien een waardevol certificaat terwijl je een voorproefje krijgt van de startcultuur, essentiële vaardigheden aanleert en een internationale voorsprong krijgt.

De uitbetalingEen overtuigend businessplanEen pitch-deck voor investeerdersEen Elab-certificaat

Programmastructuur

Je week zal bestaan uit een mix van activiteiten om je ervaringsgerichte leerervaring te maximaliseren, inclusief dagsessies en groepswerk, gastgesprekken en discussies, coaching en open haardchats.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, Engeland, WC1B 4JP GB