Lees de Officiële Beschrijving

ESMoutside

Van professionals voor professionals en elke sportliefhebbers

Trouw aan dit motto, hebben experts gevonden in het gebied van onderwijs, professionele sport en het bedrijfsleven en richtte de Europese Sports Management Academy. de oprichter en initiatiefnemer van deze, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van professionele en topsporters studeren, was zelfs profvoetballer en heeft Dr. Dipl. Sport econoom ook de academische expertise. Bovendien, beide partners, Dr. Thomas Rossberger en Daniela Rossberger, vertrouwen op elkaar 40 jaar ervaring in het leiden van Duitse bedrijven.

de gedeclareerde Doelwit de ESM ACADEMY is voormalig of nog steeds actief Professionele en competitieve sporters help jezelf na de sportcarrière nieuwe carrièremogelijkheden in sportmanagement van klaveren of in de economie openen. Studeren, los van tijd en plaats. met op maat gesneden opleiding over twee semesters bemiddelt het ESM ACADEMY flexibel, eenvoudig, compact en professioneel alle noodzakelijke technische voorwaarden voor een succesvolle activiteit als sportmanager, ploegleider of manager.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

Certificaat

European Sportsmanagement Academy

Onze Certificate in Sport Management bereidt studenten voor op een leidende positie in de professionele sporten. Naast hun eigen praktijkervaring, bijvoorbeeld als een pr ... [+]

De studie voor professionele atleten en elke sportliefhebbers!

Onze Certificate in Sport Management bereidt studenten voor op een leidende positie in de professionele sporten.

Naast hun eigen praktijkervaring, bijvoorbeeld als een professional of concurrerende atleten, is het essentieel op dit moment om vergaande kennis te brengen. Om deze redenen heeft de Europese Sport Management Academy een specifiek afgestemd op actieve of voormalige professionele atleten online opleiding gemaakt.

Op basis van het principe van "blended learning" (overbrengen van lesmateriaal via diverse kanalen) belangrijke inhoud van het gebied van management, marketing, communicatie, recht en sportpsychologie vervoert.... [-]

Duitsland Neurenberg
Oktober 2019
Duits
Deeltijd
2 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands