Berlin Summer University of the Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kunstenaars, ontwerpers, muzikanten en creatieve geesten over de hele wereld - deze zomer is voor elke interesse en academische behoefte de Berlin Summer University of the Arts de beste plek om te zijn. Je wordt uitgenodigd om te kiezen uit een brede selectie van workshops in alle artistieke disciplines - Muziek, Design, Podiumkunsten en Schone Kunsten - en dat alles in het hart van de grootste en meest inspirerende stad van Duitsland.

Je hebt een grote kans om je kennis te vergroten op het gebied van zelfmarketing, kunstbeheer en creatief ondernemerschap. Hier krijgt u de perfecte toolkit om uw ideeën tot leven te brengen, uw creatief bedrijfsconcept te ontwikkelen en uw carrière of academische referenties te verbeteren.

Het team van internationaal erkende docenten introduceert de huidige artistieke technieken en discoursen op zowel experimentele als klassieke manieren, zoals masterclasses.

Doe mee met ons om te studeren in Berlijn en ontmoet artiesten en creatievelingen uit meer dan 55 verschillende landen. Laat je inspireren door de unieke sfeer, ontdek je interesses en duik in de metropool van creativiteit op een van de grootste en meest veelzijdige kunstuniversiteiten ter wereld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Berlin Career College

De Summer University of the Arts / International Summer School of Creative Entrepreneurship wordt gepresenteerd door het Berlin Career College - het instituut dat verantwoordelijk is voor permanente educatie aan de Berlijnse universiteit voor de kunsten. Accreditatiecursussen, masterprogramma's en workshops wachten op kunstenaars, creatievelingen en enthousiastelingen die hun horizon willen verbreden en hun vaardigheden willen uitbreiden bij een van de grootste academies ter wereld. Het brede spectrum van cursussen is gebaseerd op ons huidige onderzoek naar vaardigheidseisen in de creatieve industrie van vandaag.

Website van het Berlin Career College

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:


Berlin Summer University of the Arts

Campus Deeltijd 3 - 14 dagen June 2019 Duitsland Berlijn

Kunstenaars, ontwerpers, muzikanten en creatieve geesten over de hele wereld - deze zomer, voor elk van uw interesses en academische behoeften, is de Berlin Summer University of the Arts de beste plaats om te zijn. Je wordt uitgenodigd om te kiezen uit een brede selectie van workshops in alle artistieke disciplines - Muziek, Design, Podiumkunsten en Schone Kunsten - en dat alles in het hart van de grootste en meest inspirerende stad van Duitsland. Je hebt een grote kans om je kennis te vergroten op het gebied van zelfmarketing, kunstbeheer en creatief ondernemerschap. Hier krijgt u de perfecte toolkit om uw ideeën tot leven te brengen, uw creatief bedrijfsconcept te ontwikkelen en uw carrière of academische referenties te verbeteren. Het team van internationaal erkende docenten introduceert de huidige artistieke technieken en discoursen op zowel experimentele als klassieke manieren, zoals masterclasses. Doe mee met ons om te studeren in Berlijn en ontmoet artiesten en creatievelingen uit meer dan 55 verschillende landen. Laat je inspireren door de unieke sfeer, ontdek je interesses en duik in de metropool van creativiteit in een van de grootste en meest veelzijdige universitaire kunsten in de wereld. [+]

Kortingen voor alumni en meerdere boekingen: we zijn blij je weer te zien en willen je graag belonen met een 100 EUR alumnikorting van je cursusgeld (of het laatste bedrag als je je voor meer dan één cursus registreert). Deelnemers die zich inschrijven voor verschillende van onze cursussen krijgen een korting van 50 EUR op de uiteindelijke prijs.

Informatie en registratie: www.summer-university.udk-berlin.de

Beeldende kunst

9.7. - 13.7. Overgangen - Tekenen en ruimte maken met Pauline Kraneis

460 EUR

Deze tekenworkshop zal transitieruimtes van stedelijk Berlijn verkennen en experimenteren met het tekenproces op een open en interpretatieve manier. De nadruk zal liggen op praktisch artistiek werk in combinatie met kritische discoursen.... [-]


Contact

Berlin Summer University of the Arts

Website https://summer-university.udk-berlin.de