Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 2012 openen we elke zomer onze deuren voor workshops in de verschillende disciplines: Fine and Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management en Self-Marketing. Dit alles in het hart van de grootste en meest inspirerende stad van Duitsland.

Een team van gepassioneerde leraren en coaches biedt een ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen tot creatieve expressie en kritisch denken, je artistieke stem en visuele taal kunt vinden, je ideeën kunt realiseren, ze kunt delen met gelijkgestemde mensen en een netwerk kunt opbouwen dat zal zijn relevant voor je carrière.

Doe mee met ons om te studeren in Berlijn en ontmoet artiesten en creatievelingen van over de hele wereld. Laat u inspireren door de unieke sfeer, ontdek uw interesses en duik in de metropool van creativiteit op een van de grootste en meest veelzijdige kunstuniversiteiten ter wereld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Berlin Summer University of the Arts

Sinds 2012 openen we elke zomer onze deuren voor workshops in de verschillende disciplines: Fine and Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Manag ... [+]

Kortingen voor alumni en meerdere boekingen: we zijn blij je weer te zien en willen je graag belonen met een 100 EUR alumnikorting van je cursusgeld (of het laatste bedrag als je je voor meer dan één cursus registreert). Deelnemers die zich inschrijven voor verschillende van onze cursussen krijgen een korting van 50 EUR op de uiteindelijke prijs.

Informatie en registratie: www.summer-university.udk-berlin.de

Beeldende kunst

01.07-05.07 Overgangen - Tekenen en ruimte

Deze tekenworkshop zal transitieruimtes van stedelijk Berlijn verkennen en experimenteren met tekenen op een open en interpretatieve manier. De nadruk zal liggen op praktisch artistiek werk in combinatie met kritische discoursen. Meer: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Duitsland Berlijn
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
3 - 14 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Berlin Summer University of the Arts