Berlin International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Invoering

Berlin International College (BIC) is een voorbereidings- / Pathway College in de Duitse hoofdstad en bereidt internationale studenten voor om te studeren aan Duitse universiteiten in het Duits of Engels. BIC is gespecialiseerd in graden in engineering, IT en aanverwante technische gebieden, maar we bieden ook programma's voor zakelijke graden. Als een speciale service, die is opgenomen in al onze programma's, ontvangen studenten een voorwaardelijke studieplaats bij de partneruniversiteit van hun keuze.

Programma-opties

Om een bachelordiploma te studeren

  • PPS - Intensieve Duitse taallessen en Studienkolleg (basiscursussen) met Feststellungsprüfung (FSP), het toelatingsexamen voor de universiteit, om een bachelor's degree te studeren
  • PPS Engels - Studienkolleg (basiscursussen) in het Engels om een bachelor's degree te studeren
  • PP - Intensieve Duitse taallessen en studie voorbereidingscursus om een master's degree te studeren

Plaats

Berlin International College bevindt zich in de hoofdstad van Duitsland en bevindt zich in het hart van de grootste economie van Europa. Alles en iedereen is vertegenwoordigd in Berlijn, waar briljante en creatieve geesten in de academische wereld, de politiek en het bedrijfsleven van over de hele wereld samenkomen om dit unieke multiculturalisme te ervaren. Daardoor kunnen BIC-studenten hun vrije tijd gebruiken om in contact te komen met inspirerende mensen, netwerken en alle kansen te ervaren die Berlijn te bieden heeft. Tegelijkertijd zijn ze ook in staat om deel te nemen aan een rijk aanbod van kunst, sport en andere activiteiten tijdens hun, inclusief het nachtleven van Berlijn, dat moeilijk te evenaren is in zijn levendigheid.

Locaties

Berlijn

BIC Berlin International College GmbH

Address
Berlin International College
Warschauer Straße 32


10243 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 30 233226710