Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationalisering is een van de belangrijkste strategische doelstellingen van Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim.

Enquêtes blijkt dat meer dan 35% van onze studenten één semester in het buitenland. Dit cijfer ligt ruim boven het gemiddelde en de snelheid van de uitgaande studenten overtreft zelfs die van grote universiteiten zoals Heidelberg en Tübingen. We hebben partner universiteiten wereldwijd waar studenten kunnen ofwel besteden een semester in het buitenland Study Exchange of een stage in een internationaal bedrijf Werk Exchange.

In 1974, het öffnet einen intern Link im aktuellen FensterUniversity van Cooperative Education (nu Baden-Wuerttemberg Cooperative State University) - in het Duits "Berufsakademie" (nu Duale Hochschule Baden-Württemberg) - werd gelanceerd als een innovatief nieuw project in de deelstaat Baden-Württemberg in het zuidwesten van Duitsland. Het werd ontworpen om studenten te voorzien van een post-secundair onderwijs op basis van de unieke combinatie van theoretische studies en on-the-job training. UCE studenten wisselen tussen academische en professionele opleiding, waardoor ze de kans om onmiddellijk toe te passen concepten geleerd in de klas naar hun werkplek en in ruil brengen nieuwe ideeën uit hun leerbedrijven aan de universiteit.

Heidenheim University of Cooperative Education is geaccrediteerd door de Open Universiteit in Groot-Brittannië. Derdejaars studenten kunnen zich inschrijven bij Open Universiteit en na het afstuderen zijn ze bekroond met de OU "bachelordiploma met Honours" in aanvulling op de Duitse "Bachelor".

Het duale systeem van leren

Het duale systeem van onderwijs, dat een praktijkgerichte opleiding, waarbij zowel de werkgevers als de staat gerunde academische instellingen biedt, heeft een lange traditie in Duitsland. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Wuerttemberg Cooperative State University - vertegenwoordigt de uitbreiding van dit duale systeem van leren in het gebied van het hoger onderwijs.

De Universiteit van Coöperatieve Onderwijs breidde veel sneller dan verwacht door de planners. Het toenemende aantal studenten weerspiegelt de groeiende vraag naar junior medewerkers met een praktijkgerichte opleiding in het bedrijfsleven, de industrie en maatschappelijke instellingen.

De typische werkgever zal bieden een stage aan de student met het vaste voornemen van uiteindelijk het nemen van de succesvolle afgestudeerde in een vast dienstverband. In feite, bijna 90% van onze afgestudeerden hebben al een arbeidscontract als ze hun eindexamen te nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Voorbereidend Jaar »

Programma's

Deze school biedt ook:

Voorbereidend Jaar

Brug jaarprogramma

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Duitsland Heidenheim an der Brenz

Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim is de invoering van een nieuw programma genaamd de "Brug Jaar". Onze Bridge Jaar zal de internationale studenten te helpen voorbereid te studeren in Duitsland bij DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Wuerttemberg Cooperative State University) te krijgen. [+]

Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Heidenheim is de invoering van een nieuw programma genaamd de "Brug Jaar". Onze Bridge Jaar zal de internationale studenten te helpen voorbereid te studeren in Duitsland bij DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Wuerttemberg Cooperative State University) te krijgen.

Om te studeren aan DHBW als buitenlandse student moet je een bewijs van kennis van het Duits, een einddiploma gelijk aan de Duitse "Abitur" en een training contract met een van onze samenwerkende bedrijven bieden. Tijdens de Brug Jaar Programma zullen wij u ondersteunen bij de aanvraagprocedure.

Over het programma Duur van het programma: oktober 2015 tot augustus 2016 Het programma is gericht op buitenlandse studenten met weinig of geen kennis van de Duitse taal. Die het invullen van het programma zal in staat zijn om de officiële Duitse taalvaardigheid test (DSH), één van de vereisten om te studeren aan DHBW als buitenlandse student passeren. INHOUD TaaltrainingenBlok I Cursussen A1 en A2 (beginners) met een totaal van 300 uur Cursussen Blok II B1 en B2 (tussen) met een totaal van 300 uur Blok III Voorbereiding voor DSH-test Interculturele trainingDuitsland en de Duitsers - Overzicht van de Duitse geschiedenis "Typisch Duits" - Duitse cultuur en samenleving Training voor sollicitaties Programma specifieke cursussenstudenten worden toegewezen aan verschillende groepen, afhankelijk van de faculteit waar ze willen worden ingeschreven - Business Administration, Engineering of Social Work studenten krijgen vakspecifieke cursussen zoals wiskunde, natuurkunde, maatschappelijk werk, academische werk, presentatievaardigheden Stage / stage bij een van onze samenwerkende bedrijven Excursies, bezoeken aan lokale bedrijven,... [-]