Alinguas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Duitse taalcursus in München

Intensieve taalcursussen in München - in het Duits en vele buitenlandse talen sinds 1992 Alinguas uw stem Schoenen in de wijk Schwabing van München aanspreekpunt voor iedereen die wil om een ​​vreemde taal te leren in uitstekende omstandigheden. Vooral, hebben wij ons gespecialiseerd om leerlingen voor wie Duits is een vreemde taal. Maar natuurlijk bieden wij ook vele andere talen van Engels tot Chinees.

Bent u op zoek naar een intensieve cursus Duits in München? Bent u geïnteresseerd in een cursus Engels of een taalcursus in het Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Tsjechisch, Russisch, Slowaaks of Chinees? Bent u geïnteresseerd in taalcursussen en willen brengen in München uw kennis op peil? Neem dan contact met ons op en meld je aan voor een van onze uitstekende taalcursussen in München.

Uw voordelen:

  • De Officiële Telc test A1 naar C1 - kleine groepen - gekwalificeerde collegegeld - eerlijke prijzen - hoog slagingspercentage bij examens - persoonlijke leeromgeving - gratis internetgebruik - Gratis actie en cultureel programma van juni tot augustus - zomer taalcursussen voor kinderen en tieners.

Locaties

München

Address
Language School Alinguas GbR
Hohenzollernplatz 5

D-80796 München, Beieren, Duitsland