Lees de Officiële Beschrijving

Duitse taalcursus in München

Intensieve taalcursussen in München - in het Duits en vele buitenlandse talen sinds 1992 Alinguas uw stem Schoenen in de wijk Schwabing van München aanspreekpunt voor iedereen die wil om een ​​vreemde taal te leren in uitstekende omstandigheden. Vooral, hebben wij ons gespecialiseerd om leerlingen voor wie Duits is een vreemde taal. Maar natuurlijk bieden wij ook vele andere talen van Engels tot Chinees.

Bent u op zoek naar een intensieve cursus Duits in München? Bent u geïnteresseerd in een cursus Engels of een taalcursus in het Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Tsjechisch, Russisch, Slowaaks of Chinees? Bent u geïnteresseerd in taalcursussen en willen brengen in München uw kennis op peil? Neem dan contact met ons op en meld je aan voor een van onze uitstekende taalcursussen in München.

Uw voordelen:

  • De Officiële Telc test A1 naar C1 - kleine groepen - gekwalificeerde collegegeld - eerlijke prijzen - hoog slagingspercentage bij examens - persoonlijke leeromgeving - gratis internetgebruik - Gratis actie en cultureel programma van juni tot augustus - zomer taalcursussen voor kinderen en tieners.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Alinguas

Sinds 1992 biedt de Alinguas taalschool in München cursussen Duits volgens de Common European Framework of Reference (niveaus A1-C2) in ... [+]

Cursussen Duits in Duitsland, München in Alinguas talenschool - hoge kwaliteit, eerlijke prijzen

Sinds 1992 biedt de Alinguas taalschool in München cursussen Duits volgens de Common European Framework of Reference (niveaus A1-C2), in kleine groepen (4 -12 deelnemers in de zomer tot 14), en gerichte voorbereiding op het examen voor alle internationale tests.

Hier, onze studenten de beste resultaten behalen door hun Duitse taalcursus.

Onze hoog gekwalificeerde taaldocenten leren doelgericht, maar niet alleen strikt volgens de syllabus. Integendeel, zij fungeren als coach en ondersteun de optimale taal studenten in hun leerproces.

In een persoonlijk gesprek bij een kopje koffie of thee, waarderen wij uw spreekvaardigheid. Na een gratis placement test Duits plaatsvindt, waar ook kunt u uw taalvaardigheid te vinden. Dan zullen we blij om u te adviseren en vinden het geschikt is voor uw individuele prestaties doel Intensieve cursus Duits in München / Duitsland.... [-]

Duitsland München
Oktober 2019
Voltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands