Zealand Business College ZBC

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zealand Business College ZBC heeft scholen voor beroepsonderwijs en hogescholen in 8 steden in Zeeland. Wij zijn een van de grootste business schools van Denemarken en de grootste middelbare school van Zeeland. We bieden meer dan 40 verschillende beroepsopleidingen aan, en we hebben permanente educatie en bijscholing in veel bedrijfstakken.

Ook al zijn we een grote school, het is onze primaire missie om de breedte van het onderwijsaanbod en een hoge onderwijskwaliteit te behouden.

We hebben ook veel professionele en sociale omgevingen. De focus ligt op de individuele student, maar we benadrukken ook dat onze studenten tijdens hun opleiding deel uitmaken van een sterke gemeenschap.

Onze school is ook internationaal georiënteerd, dus studenten van alle opleidingen kunnen stage lopen in het buitenland.

We hebben meer dan 1.000 medewerkers bij Zealand Business College. We hebben gemeen dat we op verschillende manieren en met een hoog niveau van professionaliteit met mensen, onderwijs en permanente educatie werken.

Tegelijkertijd richten we ons op wat het werk van Zealand Business Colleges betekent voor onze samenleving en niet in de laatste plaats voor veel burgers.

Vanaf 2020 wordt Zealand Business College toegelaten als Unesco World Goals School.

Locaties

Slagelse

Address
Bredahlsgade,3
4200 Slagelse, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: