Kalo Organic Agricultural College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kalø is de enige biologische landbouwschool in Denemarken met ongeveer tachtig tot honderd studenten en ongeveer twintig werknemers met een passie voor biologische landbouw.

Kalø Organic Agriculture College is gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van een bos en dicht bij de zee, drie kilometer van Rønde, een middelgrote stad met alle nodige voorzieningen, en dertig kilometer van Aarhus, de op een na grootste stad van Denemarken. .

De school legt de nadruk op praktische vaardigheden, en de schoolboerderij is een belangrijk onderdeel van het onderwijs en het dagelijks leven. De praktische leerfaciliteiten omvatten ongeveer vijftig hectare biologisch gecultiveerde landbouwgrond voor gewassen en groenten, kassen, een machinepark, faciliteiten voor het fokken van onze varkens, schapen, melkkoeien en ossen.

We bieden alle studenten hier op school volpension aan. Het instappen is inclusief drie maaltijden per dag en gratis koffie in de ochtend en middag. We hebben een uitstekende keuken die onze studenten biologisch voedsel biedt en ook vegetarische en veganistische opties biedt.

Locaties

Rønde

Address
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: