European Film College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De European Film College is meer dan een filmschool. Wij zijn een Deense volkshogeschool, het aanbieden van jongeren uit de hele wereld een 8½ maanden intensieve, hands-on film stichting programma (in het Engels). Tijdens de zomer bieden wij ook een selectie van 1-week film seminars en workshops (in het Deens). Studenten en docenten wonen op de campus, het creëren van een unieke, intense en sociale omgeving, evolueert rond film.

De European Film College ligt in een landelijke Ebeltoft, Denemarken, en is uniek in zijn manier van lesgeven filmmaken. Iedereen met een interesse in het maken van films en het leren over films is welkom, en we hebben studenten van over de hele wereld, meestal meer dan 25 nationaliteiten in een keer.

Omdat het een residentiële school, zul je leven en ademen film 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs als je niet in de klas of werken aan een project zult u het vertonen van films, praten films, te analyseren en te bespreken.

De European Film College biedt twee soorten cursussen: het hoofdgerecht, een 8½ maand film stichting programma (in het Engels), en zomercursussen, een selectie van 1-week film seminars en workshops (in het Deens).

Op deze website moet je in staat zijn om alle informatie die u nodig over al onze activiteiten. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op!

Locaties

Ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 Ebeltoft, Denemarken