Lees de Officiële Beschrijving

De European Film College is meer dan een filmschool. Wij zijn een Deense volkshogeschool, het aanbieden van jongeren uit de hele wereld een 8½ maanden intensieve, hands-on film stichting programma (in het Engels). Tijdens de zomer bieden wij ook een selectie van 1-week film seminars en workshops (in het Deens). Studenten en docenten wonen op de campus, het creëren van een unieke, intense en sociale omgeving, evolueert rond film.

De European Film College ligt in een landelijke Ebeltoft, Denemarken, en is uniek in zijn manier van lesgeven filmmaken. Iedereen met een interesse in het maken van films en het leren over films is welkom, en we hebben studenten van over de hele wereld, meestal meer dan 25 nationaliteiten in een keer.

Omdat het een residentiële school, zul je leven en ademen film 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs als je niet in de klas of werken aan een project zult u het vertonen van films, praten films, te analyseren en te bespreken.

De European Film College biedt twee soorten cursussen: het hoofdgerecht, een 8½ maand film stichting programma (in het Engels), en zomercursussen, een selectie van 1-week film seminars en workshops (in het Deens).

Op deze website moet je in staat zijn om alle informatie die u nodig over al onze activiteiten. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

European Film College

De 8½-maanden durende programma op de European Film College is een plaats van kans. Kans om te verkennen en uw ideeën, uw talent en jezelf te ontwikkelen. Mogelijkheid om ... [+]

De 8,5-MAAND PROGRAMMA: Vind je vaardigheden - ONTDEK UW STEM

De 8½-maanden durende programma op de European Film College is een plaats van kans. Kans om te verkennen en uw ideeën, uw talent en jezelf te ontwikkelen. Mogelijkheid om risico's te nemen en fouten te maken en om het te doen in een veilige, bemoedigende en inspirerende omgeving. Deelnemen aan het programma en de kans krijgen om te produceren, leven en ademen film voor bijna een jaar. Werken en leven in een plaats waar je medestudenten, je leraren, de films die je ziet en de professionele filmmakers die je ontmoet zal komen uit alle hoeken van de wereld.

Tijdens de 8½ maand film foundation programma krijg je de kans om:... [-]

Denemarken Ebeltoft
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Promo Video