Copenhagen Academy of Fashion Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Kopenhagen Academy of Fashion Design is een internationaal gerenommeerde private academie opgericht in 1983. Sinds het begin heeft de Academie kledingontwerpers opgeleid op een hoog niveau van vakmanschap en met een sterke visuele expressie. Onze alumni zijn vertegenwoordigd, op alle niveaus in de modebedrijf, zowel nationaal als internationaal.

De Academie heeft aanvragers van over de hele wereld, in het jaar 2016-17, 16 verschillende nationaliteiten krijgen hun opleiding en we leren daarom in het Deens en Engels. Wij beschouwen het van het grootste belang in een steeds meer geglobaliseerde wereld, dat contact en culturele uitwisseling over de verschillende klassen en niveaus gebeurt.

Het is de voortdurende missie van de Academie om het vakmanschap en het programma verder te ontwikkelen, zodat ze altijd aan de eisen van de modezaak voldoen tegenover jonge en opkomende ontwerpers. Overweeg je het aanvragen en wil graag de Academie bezichtigen, dan raden wij u aan een afspraak te maken.

De Academie is gehuisvest in het oude magazijn "Hans Just" in Østerbro. De lichte, luchtige en open werkruimte op 370m² is ideaal voor de culturele uitwisseling in de verschillende klassen en niveaus. Vanwege de vele nationaliteiten die aanwezig zijn, zijn alle leraren minstens tweetalig en wordt de cursus simultaan geleerd in het Deens en Engels. (Engelse is de voornaamste technische taal in de kledingindustrie) Naaimachines, overzichten en een industriële machine voor leer staan ​​ter beschikking van de studenten en we werken natuurlijk aan Stockmann Mannequins Wifi bij de hand en wordt ook gebruikt tijdens de les.

De Academie is goedgekeurd voor de Staatssteun (SU) door de Deense Staat. Internationale studenten worden eerst aangevraagd in hun thuislanden, voordat ze in Denemarken worden gedaan.

Locaties

Kopenhagen

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Kopenhagen, Denemarken