Lees de Officiële Beschrijving

Business Academy Aarhus ontwikkelt en biedt praktijkgerichte opleidingen hoger. Met meer dan 4.500 full-time studenten, 3.400 part-time studenten en ongeveer 400 medewerkers zijn wij een van de grootste business academies in Denemarken.

Business Academy Aarhus is een University of Applied Sciences.

In verschillende Europese landen, dit is een term Engels-talige voor instellingen voor hoger onderwijs. De opleidingen bieden wij de nadruk op de toegepaste graden, vooral in technologie, IT en business.

Zoals universiteiten, bieden we zowel bacheloropleidingen en kan academische graden toe te kennen, maar wij niet award master of doctoraal graden.

Daarnaast bieden wij ook permanente educatie en part-time programma's op het niveau en kortlopende cursussen bachelor's voor mensen die behoefte hebben om hun kwalificaties te versterken op de baan (alleen in het Deens).

Onze programma's combineren theorie met de praktijk.

We prioriteren lessen in kleine teams, groepswerk, projectwerk, samenwerking met het bedrijfsleven, realistische cases en verplichte stages. We hebben ongeveer 900 internationale studenten, en elk jaar meer dan 300 van onze studenten naar het buitenland gaan voor een deel van hun programma's.

Het ontwikkelen en het voltooien van programma's moeten waarde voor studenten en bedrijven. Met dit in gedachten maken we een speciale inspanning om onze kwalificaties van toepassing met betrekking tot specifieke innovatie en ontwikkeling van projecten in een gezamenlijke inspanning met partnerschap bedrijven.

Enkele jaren ervaring met het hoger onderwijs

Business Academy Aarhus werd opgericht op 1 januari 2009. Het werd opgericht als een fusie tussen het hoger onderwijs programma's van de Aarhus Universiteit, Aarhus Tech en JU (de landbouwschool). Een aantal van onze programma's van vandaag worden aangeboden in samenwerking met de Aarhus School van de Marine en de Technische Engineering.

Een flexibele weg naar het hoger onderwijs

Het kiezen van een programma is een belangrijke beslissing leven, en uitzoeken welk programma geschikt is voor u is niet altijd gemakkelijk.

Bij Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences, bieden wij zowel Academy Profession opleidingen (AP graden) en de bacheloropleidingen. Een AP-opleiding komt overeen met de eerste twee jaar van een bacheloropleiding. Het programma biedt kwalificaties op zich, maar kan ook een dynamische manier om een ​​langere opleiding te krijgen zijn. Daarom heb je de mogelijkheid om direct na je eindexamen werk leven in te gaan, of je kunt je studie met een bachelordiploma blijven op een van onze top-up programma's of aan een andere instelling in Denemarken of in het buitenland.

Studeren aan de Academie

Wanneer u aan boord voor een opleiding in het hoger onderwijs, aanvaardt u ook dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leerproces zijn. Onze ervaring is dat je het meest leert wanneer je actief betrokken zijn bij het onderwijs. Wij bieden u de mogelijkheid om actief betrokken door middel van kleine groepen van ongeveer 30 studenten en door middel van projectmatig werken en case studies, die belangrijke elementen in alle programma's zijn geworden.

Al onze programma's zijn nauw verbonden met de industrie. We combineren daarom theorie en praktijk en vooral leren de delen van de theorie die je later kunt gebruiken in uw werkzame leven om praktische problemen op te lossen. Bedrijfsbezoeken en gastcolleges zijn dan ook een belangrijk onderdeel van al onze programma's en projecten, en eindexamen projecten zijn meestal gebaseerd op praktische problemen in specifieke bedrijven. Er zijn ongeveer 18-25 uur les per week. Het aantal lesuren variëren van week tot week en van programma tot programma.

Your Career Begint met uw Education

Ongeacht of u op zoek bent naar een stage of je eerste baan na het afstuderen, kan Business Academy Aarhus's Career Centre u te voorzien van de inspiratie, hulpmiddelen en ondersteuning die u nodig hebt. Als een Academy student, kunt u deelnemen aan diverse cursussen en workshops, zoals hulp voor toepassingen, cv's en sollicitatiegesprekken. We bieden ook individuele begeleiding en advies.

Een internationale omgeving

De meeste van Business Academy Aarhus De programma's worden aangeboden zowel in het Deens en het Engels. Als student aan de Academie, zult u dan ook deel uitmaken van een internationale omgeving. We hebben ongeveer 1000 internationale studenten uit vele plaatsen in de wereld. Als u een van de programma's in het Engels kiest, zal je studie met studenten uit verschillende landen en het collegegeld en de examens zijn in het Engels. Internationalisering vindt niet alleen plaats in de klaslokalen, maar ook in de vele sociale activiteiten die wij aanbieden.

Een wereld van mogelijkheden

Het krijgen van een goede baan na het afstuderen is het doel van de meeste van de studenten van de academie. Sommige studenten kiezen echter om verder te studeren en werk combineren met een part-time opleiding en sommigen ervoor kiezen om hun opleiding full-time in Denemarken of in het buitenland voort te zetten bij een van de vele educatieve instellingen die we hebben natuurlijk erkenning overeenkomsten met. U kunt meer informatie over werk en bijscholing kansen lezen onder de beschrijvingen van elk programma.

Bereid de toekomst door middel van je stage

Als student aan Business Academy Aarhus je deel te nemen aan een verplichte stage, waar u in staat om uw kennis te gebruiken in de praktijk zal zijn. Dit 2-10 maanden stage (meestal 3-5 maanden) zal u een kans om te ervaren:

Relevante echte leven leren in een bedrijf

  • Networking en ervaring die kan leiden tot een toekomstige baan
  • Werken in een internationaal bedrijf

Elk jaar Business Academy Aarhus werkt samen met meer dan 800 bedrijven in Denemarken en in het buitenland, bijvoorbeeld: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk en Porsche USA.

Stage in het buitenland

U kunt ervoor kiezen om je stage overal in de wereld, en binnen Europa kunt u een Erasmusbeurs om die betrokken zijn bij het nemen van je stage in het buitenland te dekken te krijgen. Bij Business Academy Aarhus werken we samen met organisaties en bedrijven te helpen met stages in bijvoorbeeld Maleisië, Shanghai, Canada en Tanzania.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Deens

Deze school biedt ook:


Business Academy Aarhus

De AP opleiding in de chemische en biotechnische wetenschappen is een 2½-jaar full-time Higher Educational programma dat onze afgestudeerden in aanmerking komt voor de be ... [+]

De AP opleiding in de chemische en biotechnische Wetenschap is een 2 ½-jaar full-time Hoger Onderwijs programma dat onze afgestudeerden in aanmerking komt voor de belangrijkste functies binnen een aantal ambachten en industrieën. Typische gebieden van het werk onder controle en voor laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling binnen de industriële sector, en aan universiteiten en andere onderzoeksinstellingen.

Onze afgestudeerden, de chemische en biotechnische analisten, zijn gekwalificeerd voor de planning, het beheer en de uitvoering van de analytische werkzaamheden en resultaten binnen zowel de chemische en biotechnische gebieden.

Het programma is op basis van theorie en job-georiënteerd, dat wil zeggen het de bedoeling om de studenten in aanmerking te kunnen om praktische problemen op te lossen met een analytische basis. Theorie is voortdurend gericht op de praktische toepassing in de industrie. Een afgeronde opleiding geeft toegang tot en kredieten voor verdere studies in Denemarken als internationaal.... [-]

Denemarken Aarhus
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

Heeft u een passie voor het werken met computers, servers en / of netwerk-technologie en elektronica, en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de mee ... [+]

AP graad - 2 jaar - 120 ECTS

Heeft u een passie voor het werken met computers, servers en / of netwerk-technologie en elektronica, en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de meest recente technologie? Als dat zo is, de IT Network and Electronics Technology programma is ideaal voor jou. De AP Degree-programma in IT Network and Electronics Technology is de eerste twee jaar van een bacheloropleiding.

IT Network and Electronics Technology is een 2 jaar full-time AP opleiding in aanmerking voor de belangrijkste functies binnen een aantal ambachten en industrieën. U zal worden gekwalificeerd voor een professionele positie als manager van of deelnemer aan, projecten op het gebied van productontwikkeling, planning en werking van de systemen op het gebied van netwerk- en elektronica technologie in de private als de publieke sector.... [-]

Denemarken Aarhus
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Business Academy Aarhus, School of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark