Mesoyios College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mesoyios College (MC), opgericht in 1998, is een van de toonaangevende particuliere hogescholen in Cyprus met ervaren en ondersteunend academisch personeel, professioneel administratief personeel en hoogwaardige faciliteiten en gebouwen op een gunstige locatie, dicht bij winkels en openbaar vervoer.

Er zijn verschillende soorten programma's beschikbaar die passen bij de ambities van studenten. MC biedt een reeks academische graden in Hospitality Studies, BSc in Computer Science, BA in Business Administration en beroepscertificaten en diploma's onder de aangesloten tak Mesoyios Business Academy (MBA). Alle programma's zijn geaccrediteerd door CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK en andere Europese en Amerikaanse instellingen en accreditatieorganisaties.

MC, gespecialiseerd in academisch en beroepsonderwijs voor gastvrijheid, heeft naast zijn goed uitgeruste auditoria en amfitheaters verschillende simulatielaboratoria - uniek in Cyprus - voor restaurant, bar, huishouding, frontoffice en training in spaservices. Studenten nemen deel aan hands-on ervaringsleidende lessen en verwerven praktische vaardigheden om na hun afstuderen een welvarende carrière na te streven. Mesoyios Neo-Hippocratic Academy, een ander prestigieus onderdeel van Mesoyios College , biedt een breed scala aan programma's in natuurgeneeskundige en niet-farmaceutische geneeskunde, zoals natuurgeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, natuurlijke voeding, massotherapie en bioresonantietherapieën. De nieuwste tak van Mesoyios College , het European Computer Competence Certificate-systeem (ECCC), is het enige systeem in Cyprus dat volledig voldoet aan het European DigComp Framework en het volledige scala aan moderne digitale competentiecertificaten biedt.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Onze doelen

  • Bied alle mensen hoger onderwijs en mogelijkheden voor levenslang leren zonder enige discriminatie.
  • Kwaliteitsonderwijs bieden om kennis en vaardigheden te ontwikkelen door middel van theoretische en praktische cursussen, zodat studenten hun mogelijkheden voor beroepsrevalidatie na hun afstuderen kunnen uitbreiden.
  • Ondersteun studenten bij het ontwikkelen en maken van een professionele carrière in de industrie.

Onze visie

Onze visie is om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren, het College of Development te zijn - bekend om creativiteit en innovatie. We zullen excellentie bereiken door transformatieve praktijken in het lesgeven, het ontwikkelen van studenten en personeel en door het bevorderen van professionele en gemeenschapsrelaties.

Onze missie

Onze missie is om studenten te helpen uitgebreide, professionele en menselijke kennisvaardigheden te verwerven voor zover ze kunnen worden geïntegreerd in de samenleving en hun academische en professionele doelen kunnen bereiken. Bovendien is het doel van het college om bij studenten de essentiële vaardigheden van communicatie, teamgeest, leiderschap en het omgaan met / oplossen van problemen te ontwikkelen die hen in staat zullen stellen met succes toezichts- en managementrollen te vervullen in een wereld die voortdurend verandert, in een Europese en een wereldwijde onderlinge afhankelijkheidsomgeving.

Onze basiswaarden en overtuigingen

  • De integratie van alle aspecten van gelijkheid en diversiteit in onze bedrijfscultuur en bedrijfsvoering van het college.
  • Om een veilige en gezonde omgeving voor het personeel en onze studenten te verzekeren en onze actieve deelname aan initiatieven die positieve normen voor het personeel en de leerlingen willen bevorderen.
  • De actieve promotie van de stemmen van studenten en de positieve reactie op voorstellen en suggesties die de participatie, interesse en prestaties van studenten verbeteren.
  • Het actieve streven naar en reageren op de opvattingen van de aandeelhouders, de menselijke hulpbronnen van het college, studenten, werkgevers en de bredere gemeenschap.
  • De ethiek in onze activiteiten.
  • Om hard te werken om al onze studenten te laten slagen en hun verwachtingen te vergroten.

Locaties

Limassol

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden