Lees de Officiële Beschrijving

Kasa High School is onze Secondary Higher School, opgericht in 1961. We accepteren buitenlandse leerlingen van 16 tot 20 jaar die een 10e klas of middelbare school in hun land hebben voltooid. Met een KHS Leaving Certificate kunnen ze eenvoudig worden toegelaten aan elke universiteit of universiteit over de hele wereld.

Kasa High School is de enige particuliere onderwijsinstelling in Cyprus met een licentie voor voortgezet onderwijs. De studenten ontvangen een certificaat voor het verlaten van de school dat identiek is aan dat van een andere middelbare school in Europa.

Contact detail

CASA College

Mr. Nasir Hussain

Internationaal Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - Nicosia. Cyprus

  • Telefoon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Kasa High School

Kasa High School is onze Secondary Higher School opgericht in 1961. We accepteren buitenlandse leerlingen van 16 tot 20 jaar die de 10e klas, middelbare school (matric) i ... [+]

Hotelmanagement en horeca toezicht

(voor leerlingen)

Buitenlandse leerlingen van 17 en een half tot 21 jaar oud worden geaccepteerd in de loop van het Hotel Management en Catering Supervision. Het is een uitstekende gelegenheid voor aanvragers die hun studie op het gebied van gastvrijheid willen voortzetten en later een carrière in de horecabranche willen ontwikkelen.

Kasa High School is een privé-onderwijsinstelling op Cyprus met een vergunning voor voortgezet onderwijs.

Schoolverlaters krijgen een School Leaving Certificate en ze kunnen zich inschrijven op een universiteit of universiteit voor verdere studies.

De toegang is elke januari, juni en oktober geopend.... [-]

Cyprus Nicosia
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands