Lees de Officiële Beschrijving

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd is een gevestigd luchtvaartbedrijf dat a) uitgebreide B2B-consultingdiensten biedt en b) gekwalificeerde trainingscursussen voor particulieren en bedrijven via de CA Crew Academy .

Als team hebben we diverse achtergrondkennis in alle aspecten van de luchtvaartindustrie en zijn we klaar om deze te delen. We kunnen op maat gemaakte cursussen aanbieden in onze gebouwen of waar de klanten dat wensen en aan elke vereiste van de luchtvaartmaatschappij kunnen voldoen.

CA Aviation Management Services biedt kosteneffectieve trainingsoplossingen voor luchtvaartmaatschappijen en particulieren voor veiligheidstrainingen voor cabinepersoneel, piloten en grondpersoneel. Wervingsdiensten zijn ook beschikbaar voor zowel ervaren als niet-ervaren stewardessen.

CA Crew Academy is een goedgekeurde opleidingsorganisatie (ATO 007) van het Cypriotische ministerie van burgerluchtvaart volgens de EASA-voorschriften. CA Crew Academy biedt gecertificeerde trainingen aan die wereldwijd worden erkend.

Crew Academy gaat verder met de volgende fase van ontwikkeling door de pilot Flight Simulator-training binnen het jaar aan zijn activiteiten te introduceren.

Het management team

Wij zijn een team van hooggekwalificeerde professionals uit de luchtvaart, gedreven door ons gemeenschappelijke doel om onze kennis en ervaring te delen. We houden ervan mensen te helpen hoge persoonlijke normen te bereiken en bedrijven hun competenties te verbeteren. Ons team heeft de krachten gebundeld om een ​​hoge mate van veiligheid te bereiken door middel van hoogwaardige trainingen en diensten. Wij geloven in het creëren van synergieën met onze klanten om excellentie te bereiken!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Crew Academy

De cursus omvat alle theoretische en praktische training volgens EU 290/2012, bijlage V en bijlage 1 bij Deel CC. ... [+]

De cursus omvat alle theoretische en praktische training volgens EU 290/2012, bijlage V en bijlage 1 bij Deel CC.

Algemene theoretische kennis van luchtvaart- en luchtvaartregelingen bestrijkt alle elementen die relevant zijn voor de taken en verantwoordelijkheden van het cabinepersoneel.

Communicatie met een cockpitpersoneel, waaronder communicatietechnieken, gemeenschappelijke taal en terminologie. Tijdens de training zal de nadruk worden gelegd op het belang van effectieve communicatie tussen het cabinepersoneel.

Een inleidende cursus over menselijke factoren (HF) in luchtvaart- en bemanningsbeheer (CRM)

Passenger handling en cabin surveillance

Luchtvaartgeneeskundige aspecten en eerste hulp:... [-]

Cyprus Larnaca
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
15 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Crew Academy

Cabinebemanningen die geen valuta hebben vanwege een afwezigheid van vliegopdrachten voor een periode van meer dan 5 jaar en cabinebemanningen die een niet-Europese kwali ... [+]

Cabinebemanningen die geen valuta hebben vanwege de afwezigheid van vliegactiviteiten voor een periode van meer dan 5 jaar, en Cabin Crews die een niet-Europese kwalificatie voor cabinepersoneel hebben, kunnen nu gemakkelijk overstappen naar EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Woon een vijfdaagse onsite intensieve cursus bij na een korte periode van voorbereiding en zelfstudie.

De cursus omvat alle theoretische en praktische training volgens EU 290/2012, bijlage V en bijlage 1 bij Deel CC.

Algemene theoretische kennis van luchtvaart- en luchtvaartregelingen omvat alle elementen die relevant zijn voor de taken en verantwoordelijkheden van het cabinepersoneel en omvatten:

Communicatie trainingMenselijke factoren en CRM-trainingTraining voor training van passagiersLuchtvaartgeneeskundige aspecten en EHBO-trainingOverlevingscursusGevaarlijke goederen enBeveiligingstraining... [-]
Cyprus Larnaca
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands