Crew Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd is een gevestigd luchtvaartbedrijf dat a) uitgebreide B2B-consultingdiensten biedt en b) gekwalificeerde trainingscursussen voor particulieren en bedrijven via de CA Crew Academy .

Als team hebben we diverse achtergrondkennis in alle aspecten van de luchtvaartindustrie en zijn we klaar om deze te delen. We kunnen op maat gemaakte cursussen aanbieden in onze gebouwen of waar de klanten dat wensen en aan elke vereiste van de luchtvaartmaatschappij kunnen voldoen.

CA Aviation Management Services biedt kosteneffectieve trainingsoplossingen voor luchtvaartmaatschappijen en particulieren voor veiligheidstrainingen voor cabinepersoneel, piloten en grondpersoneel. Wervingsdiensten zijn ook beschikbaar voor zowel ervaren als niet-ervaren stewardessen.

CA Crew Academy is een goedgekeurde opleidingsorganisatie (ATO 007) van het Cypriotische ministerie van burgerluchtvaart volgens de EASA-voorschriften. CA Crew Academy biedt gecertificeerde trainingen aan die wereldwijd worden erkend.

Crew Academy gaat verder met de volgende fase van ontwikkeling door de pilot Flight Simulator-training binnen het jaar aan zijn activiteiten te introduceren.

Het management team

Wij zijn een team van hooggekwalificeerde professionals uit de luchtvaart, gedreven door ons gemeenschappelijke doel om onze kennis en ervaring te delen. We houden ervan mensen te helpen hoge persoonlijke normen te bereiken en bedrijven hun competenties te verbeteren. Ons team heeft de krachten gebundeld om een ​​hoge mate van veiligheid te bereiken door middel van hoogwaardige trainingen en diensten. Wij geloven in het creëren van synergieën met onze klanten om excellentie te bereiken!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Locaties

Larnaca

Address
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaca, Larnaca, Cyprus
Telefoonnr.
0035724323288