Tico Lingo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tico Lingo is in 2015 opgericht als een klein taal- en cultuurcentrum van hoge kwaliteit met als doel de meest unieke en echte Costa Ricaanse leerervaring te bieden. Sinds de opening hebben we studenten uit meer dan dertig verschillende landen over de hele wereld onderwezen en nieuwe studenten blijven bereiken die de Spaanse taal willen leren kennen.

Ons succes is gebaseerd op ons streven naar kwaliteit en het hoogste niveau van studentenservice en personalisatie. We investeren voortdurend in professionele medewerkers en bieden aangepaste programmeeropties om ervoor te zorgen dat de algehele ervaring van elke student bij ons niets minder dan uitstekend is.

Waarom kiezen voor Tico Lingo ?

Uitstekende resultaten

Met onze achtergrond in onderwijs, uitgebreide middelen en een fenomenaal personeel, kunnen we ervoor zorgen dat studenten de best mogelijke leerervaring krijgen terwijl ze in Costa Rica zijn. Ongeacht je leeftijd, je thuiscultuur of je achtergrond in het Spaans, we kunnen een verrijkende ervaring beloven die je niet alleen leert hoe je een nieuwe taal spreekt, maar ook je ogen opent voor de prachtige Costa Ricaanse cultuur.

Onze professionele instructeurs

Met ervaring in Costa Rica en internationaal over de hele wereld, zijn onze professionele Spaanse instructeurs de beste in wat ze doen. Instructeurs werken met groepen van niet meer dan 6 studenten om een ​​omgeving te creëren die is gericht op Spaanse conversatie en spreekvaardigheid. Spreken is belangrijk! En we duwen onze studenten om alleen Spaans te spreken in de klas met onze instructeurs.

Onze veiligheidsbelofte

Ja, we weten dat het leren van Spaans in Costa Rica belangrijk is, maar veiligheid in Costa Rica is absoluut de prioriteit. Tico Lingo personeel van Tico Lingo er alles aan om u zo veilig mogelijk te maken, terwijl u hier bent in ons prachtige land.

Gemeenschapsbereik en vrijwilligerswerk

Tico Lingo is een voorstander van gemeenschapsbereik en ontwikkeling. Een keer per maand openen we onze deuren naar gemeenschapsverbonden programma's in Costa Rica die een plek nodig hebben om te organiseren. We bieden onze financiële steun aan openbare scholen, gemeenschapsorganisaties, middelbare school, straatopruiming en meer. Uw dollars helpen onze gemeenschap in Costa Rica!

Locaties

Heredia

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredia Province, Costa Rica