Outward Bound Costa Rica

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Outward Bound Costa Rica ?

We zien studenten en volwassenen wegkomen van onze cursussen met sterkere leiderschapsvaardigheden, een beter begrip van de wereld om hen heen en hebben ontdekt dat ze in staat zijn tot meer dan ze voor mogelijk hielden.

Wie we zijn

Outward Bound Costa Rica inspireert een leven lang leiderschap, groei en toewijding om te dienen door middel van op avonturen gebaseerd leren. Sinds 1994, geleid door hoogopgeleide en veiligheidsbewuste medewerkers, hebben we cursussen voor ervaringsgericht onderwijs gegeven, waarbij we de tropische rivieren, riffen en regenwouden van Costa Rica, Panama en Nicaragua hebben gebruikt om deelnemers te helpen hun verborgen potentieel te ontdekken en verder te gaan dan wat ze mogelijk achtten .

Wat we doen

Wij geloven dat de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten, servicebeleving, zelfrespect en zelfvertrouwen van het grootste belang zijn voor studenten en volwassenen om te gedijen - in de klas, op het werk, in hun gezin en in de wereld.

Onze cursussen stimuleren deelnemers om elkaars sterke punten en verschillen te waarderen en te leven, werken en leren als een team. Wij bieden mogelijkheden voor individuen om zichzelf uit te dagen en te slagen.

Ons onderwijsmodel is gebaseerd op 70 jaar lesgeven via ervaringsleren. Bezoek onze blogpost voor meer informatie.

Waar wij dienen109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Wanneer kan je meedoen?

Zomer

Ontwikkel vitale levensvaardigheden, stel jezelf bloot aan de lokale tradities van Costa Rica en Panama en overtref de zelfopgelegde limieten tijdens het wandelen door afgelegen regenwouden, vecht tegen stroomversnellingen met whitewater en vang golven op tropische surfbreaks van wereldklasse.

Aangepaste cursussen

Kom op elk moment door je eigen Custom Course te maken en neem je vrienden, troep, familie of collega's mee op een Outward Bound Costa Rica expeditie naar Costa Rica, Panama of Nicaragua.

Semester

Ideaal voor universiteitsstudenten en recent afgestudeerden van de middelbare school die hun vasthoudendheid willen testen en hun persoonlijke leiderschapsstijl willen cultiveren in de unieke tropische wildernis van Costa Rica, Panama en Nicaragua.

Girl Scout-bestemmingen

Outward Bound Costa Rica is al meer dan 10 jaar een vertrouwde partner van Girl Scouts in de VS en verzorgt cursussen voor Girl Scout Destinations.

Locaties

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Provincie Cartago, Costa Rica