Outward Bound Costa Rica

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Campus Voltijd 65 - 85 dagen February 2019 Costa Rica San José

[+]

Onderwijs omvat alle kamers en boord, technisch materiaal, cursusactiviteiten en landtransport.

[-]

Groepsprogramma's

Campus Voltijd 1 - 85 dagen Open Inschrijving Costa Rica San José

Groepskursussen maken gebruik van een wildernisgebaseerd klaslokaal, dienstverlening en culturele onderdompeling om leiderschap, teambouw en persoonlijke groei in een tweetalige omgeving te cultiveren. [+]

Spaanse taal- en cultuurcursussen zijn de kern van onze organisatie, waardoor een Costa Rica wordt ontdekt die de meeste nooit de kans zal hebben om te ervaren.

[-]

Zomercursussen

SUMMER EXPEDITION COURSES

Campus Voltijd 2 - 7 weken February 2019 Costa Rica San José

[+]

Ontdek de ware betekenis van "buiten de gebaande paden" als je begint met een diepe jungle trek waar spectaculaire regenwoud valleien, cascading watervallen en kronkelende rivieren zowel ontzagwekkend en uitdagend zullen zijn.

Vang je eerste golven of scherp je surfvaardigheden terwijl je langs onze ervaren, professionele instructeurs pakt en verdien je American Red Cross First Aid en CPR certificaties.

PACIFIC SURF & CERT EXTENSION

Breng 8 dagen aan om je vaardigheden te surfen of te hakken, terwijl je langs onze ervaren professionele instructeurs paddestoelen en ervoor zorgen dat je inzet om veilig in het water te blijven door je American Red Cross First Aid en CPR certificaties te verdienen.... [-]