ILISA Language School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

van 1987wanneer Ilisa Het werd opgericht in Costa RicaOnze missie was duidelijk: om u te helpen uw leerdoelen te bereiken door het creëren van de ideale omstandigheden om in te leren. Sindsdien hebben we hard gewerkt om uw verwachtingen binnen en buiten het klaslokaal overschrijden. 2013 Ilisa haar activiteiten uitgebreid in de Panama City om een ​​nieuwe optie te geven Midden-AmerikaMaar altijd volgens dezelfde filosofie als die van Costa Rica.

Wij combineren zeer gemotiveerd en goed opgeleid, flexibele en professionele service, comfortabele en goed uitgeruste faciliteiten en een student-georiënteerd om u te helpen het bereiken van uw doelen te richten kamers. Dat is de reden waarom wij de enige school in Latijns-Amerika tevredenheidsgarantie.

Spaans leren en zich onder te dompelen in de cultuur

Spaanse intensieve training om gemotiveerd door goed opgeleide en ervaren docenten in de eerste klas faciliteiten studenten

Genieten van de natuur

Er zijn een verscheidenheid aan excursies en attracties in Costa Rica uit te kiezen, inclusief een bezoek aan vulkanen, tropische bossen, raften, wandelen, surfen en nog veel meer.

dienst Learning

Service-learning is een leerzame ervaring waarbij studenten deelnemen aan activiteiten van de dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten die voldoen aan reële behoeften van de gemeenschap geïdentificeerd

Op maat gemaakte programma's

Onze programma's geven u de kennis van het Engels die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière.

Locaties

San Pedro

Address
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 San Pedro, Provincie San José, Costa Rica