LCI Bogotá

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LCI Education opende in 1959 zijn deuren voor de wereld in Montreal, Canada. Al meer dan 50 jaar heeft het een educatief model gebouwd dat grenzen overschrijdt en biedt alle studenten over de hele wereld vele creatieve opties.

In 1997 kwam de school naar Colombia en tegenwoordig zijn er campussen in Bogotá en Barranquilla.

De universiteit wordt erkend als een van de grootste ter wereld voor haar scholen op het gebied van design, keuken en toegepaste kunst.

Bestudeer met ons

Deel uitmaken van dit belangrijke netwerk van internationaal onderwijs geeft ons de mogelijkheid om een ​​23-campus te hebben op 5 continenten, door kwalitatief hoogwaardige training te bieden met de beste leraren en professionals in verschillende gebieden en mogelijkheden voor mobiliteit, kennis van andere culturen, talen en nieuwe vrienden.

Training in korte tijd

Onze academische programma's duren tussen 6 en 7 semesters, dat wil zeggen 24 maanden of 28 maanden, afhankelijk van de carrière die je volgt en je zult afstuderen en je kunnen specialiseren in een van onze kantoren over de hele wereld of een diploma behalen aan een van de universiteiten met die overeenkomsten hebben via de Orii.

Diploma (Canada en Colombia)

Wanneer u uw diploma LCI Barranquilla Bogotá ontvangt, geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van Colombia, ontvangt u ook het diploma van LaSalle College Montreal dat bevestigt dat u uw studies in een internationale instelling hebt gevolgd.

Locaties

Bogotá

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Colombia