Lees de Officiële Beschrijving

LCI Education opende in 1959 zijn deuren voor de wereld in Montreal, Canada. Al meer dan 50 jaar heeft het een educatief model gebouwd dat grenzen overschrijdt en biedt alle studenten over de hele wereld vele creatieve opties.

In 1997 kwam de school naar Colombia en tegenwoordig zijn er campussen in Bogotá en Barranquilla.

De universiteit wordt erkend als een van de grootste ter wereld voor haar scholen op het gebied van design, keuken en toegepaste kunst.

Bestudeer met ons

Deel uitmaken van dit belangrijke netwerk van internationaal onderwijs geeft ons de mogelijkheid om een ​​23-campus te hebben op 5 continenten, door kwalitatief hoogwaardige training te bieden met de beste leraren en professionals in verschillende gebieden en mogelijkheden voor mobiliteit, kennis van andere culturen, talen en nieuwe vrienden.

Training in korte tijd

Onze academische programma's duren tussen 6 en 7 semesters, dat wil zeggen 24 maanden of 28 maanden, afhankelijk van de carrière die je volgt en je zult afstuderen en je kunnen specialiseren in een van onze kantoren over de hele wereld of een diploma behalen aan een van de universiteiten met die overeenkomsten hebben via de Orii.

Diploma (Canada en Colombia)

Wanneer u uw diploma LCI Barranquilla Bogotá ontvangt, geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van Colombia, ontvangt u ook het diploma van LaSalle College Montreal dat bevestigt dat u uw studies in een internationale instelling hebt gevolgd.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Diploma

LCI Bogotá

Heb je nagedacht over het feit dat een deel van de tentoonstelling, podiumkunsten en de audiovisuele producties, achter de schermen en in staat zijn om je handen te verta ... [+]

SNIES Code 103.279 LCI Bogotá

Heb je nagedacht over het feit dat een deel van de tentoonstelling, podiumkunsten en de audiovisuele producties, achter de schermen en in staat zijn om je handen te vertalen een verhaal, karakteriseren een teken of honderden echt of fantasie situaties met mensen of actoren te creëren?

Maak kennis met onze voordelen

Een LCI Bogotá heeft een nieuw programma dat je zal houden bereikte, met een unieke en verstelbare vormen perfectioneren uw werkdag. Het programma is gestructureerd door modules dwz elke term duurt 15 weken, maar de onderwerpen, afhankelijk van hun specificiteit laatste 8 of 6 of 12 weken, en het idee is om hen individueel te bevorderen.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LCI Bogotá

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de bes ... [+]

SNIES 54.739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Onderwijs BARRANQUILLA Min. Onderwijs

Ontwerp uw toekomst op dit moment!

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. Werken met een aantal van de beste ontwerp groepen in de wereld of geen weer als freelance ontwerper?

Maak kennis met onze voordelen

Heeft u ooit gedroomd om je horizon te verbreden en neem je talent te laten zien wat je waard bent? U kunt uw studies beginnen in Colombia en zijn gespecialiseerd in Europa.

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?... [-]

Colombia Bogotá
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LCI Bogotá

Hou je van tekenen, ontwerpen en zie de dingen vanuit andere invalshoeken, altijd al wilde om uw ideeën om te zetten in een komische, computeranimatie of maak het beeld v ... [+]

SNIES 54557 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.444 LCI Onderwijs BARRANQUILLA Min. Onderwijs

Ontwerp uw toekomst op dit moment!

Hou je van tekenen, ontwerpen en zie de dingen vanuit andere invalshoeken, altijd al wilde om uw ideeën om te zetten in een komische, computeranimatie of maak het beeld van een product?

Maak kennis met onze voordelen

De Design herontdekt zichzelf elke dag en zien nieuwe trends en kansen, daarom bieden wij een dynamisch programma dat u verschillende tools om u te helpen uw creativiteit en talent exploderen met de beste docenten en internationaal onderwijs LCI Onderwijs ondersteund door ons netwerk zal geven.

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?... [-]

Colombia Bogotá
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LCI Bogotá

Ons programma is een pionier in de vorming van het internationale netwerk van scholen van het landschap, een platform om te ontmoeten en te implementeren Europese en ande ... [+]

SNIES 91.392 BOGOTA LCI Min. Onderwijs

Bouw je toekomst vandaag!

Zou je willen zijn achter de oprichting van sets van theater, film en televisie, om een ​​deel van een creatief team te zijn en in staat zijn om uw ideeën aan te dragen in de muzikale, artistieke en dramaturgische evenementen?

Maak kennis met onze voordelen

Bouwen magische werelden en creëren heerlijk om ze levend in een toneelstuk personages, een film of een tv-serie te houden. Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?

Make it Happen!

VOORDELEN VAN STUDEREN MET ONS

Ons programma is een pionier in de vorming van het internationale netwerk van scholen van het landschap, een platform om te ontmoeten en te implementeren Europese en andere internationale normen trends in het academiejaar.... [-]

Colombia Bogotá
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LCI Bogotá

Wilt u uw eigen restaurant te openen of zijn de executive chef-kok van een groot hotel overal in de wereld, maak uw eigen catering bedrijf of werken voor een multinationa ... [+]

SNIES 90.572 BOGOTA LCI Min. Onderwijs

Bereid je toekomst op dit moment!

Maak kennis met onze voordelen

Wilt u uw eigen restaurant te openen of zijn de executive chef-kok van een groot hotel overal in de wereld, maak uw eigen catering bedrijf of werken voor een multinational voedingsbedrijf?

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?

Make it Happen!

VOORDELEN VAN STUDEREN MET ONS Studie in minder tijd - Leer hoe u uw eigen restaurant te bouwen - Ontwikkelt vaardigheden op het gebied van voeding - Nieuw curriculum waar u uit de vegetarische keuken, Arabisch en food styling - Stages in het buitenland - Leden van de Colombiaanse Academie voor Gastronomie - We eigen restaurant LaCademia Onze afgestudeerden PROFIEL ... [-]
Colombia Bogotá
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands