Universidad EAFIT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EAFIT

EAFIT 50ste verjaardag vieren in 2010 was een kans om opnieuw na te denken over de symbiotische relatie tussen onze instelling en de buitenkant gemeenschap.

De real-world relevantie van de programma's van onze universiteit, in combinatie met onze nauwe banden met de productieve sector en docenten en medewerkers die zijn opgeleid in het kader van de hoogste kwaliteitsnormen, maken onze universiteit een ruimte die directe toegang tot de buitenwereld biedt, terwijl op hetzelfde tijd uitrusten studenten met kennis die het menselijk / ethische component legitimeert en wordt ondersteund door de nieuwe technologieën.

Bestaande academische programma's op dat moment niet volledig voldoen aan de verwachtingen van Antioquia het bedrijfsleven en dat ontevredenheid was de katalysator voor de ondertekening van het handvest voor de Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration and Finance, of EAF) op 4 mei 1960 . Drie maanden later, op augustus 17, Amerikaanse professor Bernard J.
Hargadon Jr. begon onderwijs een klasse op Accounting Principles, onderdeel van de Business Administration curriculum, in een klaslokaal in het centrum van Medellín.

Van die bescheiden begin, diverse ontwikkelingen voorgedaan die later zou de instelling in een van de meest vooraanstaande academische centra Colombia transformeren. De eerste verandering vond plaats in 1962, toen het Instituto Tecnológico (Institute of Technology) opende haar deuren en begon het aanbieden van opleidingen in de textiel, industriële en mechanische technieken en het programmeren van computers. Dat was het moment whentwo meer letters (de I en T) werden toegevoegd aan de naam EAF.

In 1963, EAFIT verhuisde naar zijn huidige campus, gelegen in de wijk La Aguacatala op Medellín de zuidzijde. Het is daar dat de belangrijkste veranderingen van de instelling hebben plaatsgevonden, met inbegrip van de erkenning ervan in 1971 als een universiteit en de annulering.
van de technologische programma's te maken voor nieuwe vakgebieden. EAFIT uiteindelijk bestond uit vier scholen: Management (1979), Engineering (1979), Wetenschappen (1997) en de wet (1999). De universiteit vijfde school werd geopend in 2012: Economie en Financiën.

In een andere belangrijke ontwikkeling, het Nationaal Ministerie van Onderwijs van de universiteit accreditatie als een hoogwaardig instituut voor het eerst toegekend in 2003 en in 2010 uitgebreid dat de erkenning voor een periode van acht jaar.

Vandaag, EAFIT is een cutting-edge universiteit die 19 undergraduate programma's, 3 doctoraten, opleidingen 21 master's en meer dan 60 graduate certificaat programma's, evenals permanente educatie programma's, taalcursussen en nog veel meer biedt. De instelling heeft ook een satelliet-campussen in Bogotá, Pereira en Llanogrande (Rionegro).

Colombia springt overzee - Azië-Pacific vooruit. Hier meer over weten: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Aziatische week 2017 - Lees meer over de 11e editie van de Aziatische week bij EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Colombia)

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Spaans Voor Buitenlanders

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken Open Inschrijving Colombia Medellín +1 more

Het Spaans als een Universidad EAFIT aan de Universidad EAFIT in Medellin is een uitgebreid programma voor het verwerven van Spaanse taal, waardoor studenten hun Universidad EAFIT effectief kunnen ontwikkelen. [+]

Over ons

Het Spaans als een Universidad EAFIT aan de Universidad EAFIT in Medellin is een uitgebreid programma voor het verwerven van Spaanse taal, waardoor studenten hun Universidad EAFIT effectief kunnen ontwikkelen. Als erkenning van de kwaliteit ervan is dit het eerste programma voor Spaans als een vreemde taal in Colombia om te worden gecertificeerd door het Spaanse Instituto Cervantes. De zes vaardigheidsniveaus beschreven door het Common European Framework (A1 tot C1) zijn verdeeld over 15 cursussen van elk 38 uur. Om het leren en de interactie in het klaslokaal te optimaliseren, bestaat elke groep slechts uit 3-8 studenten.

De leerervaring is verzekerd door:

Lessen die worden gegeven op basis van effectieve en juiste communicatie in kleine groepen met hooggekwalificeerde lerarenEen gesprekspartner om toegang te krijgen tot een meer informeel Spaans niveauDe mogelijkheid om lessen te volgen in de universitaire undergraduate-programma's. Deze mogelijkheid geeft studenten toegang tot de taal op academisch niveau; lessen zijn onderhevig aan universitaire planningCulturele activiteiten die dagelijks op de campus worden aangeboden voor een grotere taalonderdompelingProgrammamethodologie... [-]

Zomercursussen

Summer School EAFIT

Campus Voltijd June 2019 Colombia Medellín

Summer School biedt meer dan 90 cursussen voor kinderen, adolescenten en volwassenen uit Colombia en de rest van de wereld, waardoor deze deelnemers de kans krijgen om te communiceren met andere studenten en hun interessegebieden te verkennen. [+]

Summer School biedt meer dan 90 cursussen voor kinderen, adolescenten en volwassenen uit Colombia en de rest van de wereld, waardoor deze deelnemers de kans krijgen om te communiceren met andere studenten en hun interessegebieden te verkennen.

Nieuwe cursussen zullen worden ontwikkeld voor het zomerseizoen (13 juni tot 7 augustus) op gebieden zoals politicologie, stedenbouw, ondernemerschap, financiën en engineering. Het doel is om kennisgebieden uit te breiden door middel van een didactische aanpak, en studenten aan te moedigen om de universiteit en de stad op een unieke manier te ervaren tijdens het zomerreces. Dit programma is bedoeld om een ​​leer- en leerproces te bevorderen dat nieuwe academische elementen incorporeert in de taak om competente personen voor te bereiden, hen te helpen het cruciale moment te kiezen om te kiezen welke opleiding ze willen volgen, terwijl de deelnemers ook de stad Medellín en de grote stad mogen ervaren. transformaties die het heeft ondergaan vanuit een historisch en cultureel perspectief.Het cursusaanbod van de Summer School is momenteel verdeeld in:... [-]


Videos

Video Institucional-Universidad EAFIT

Contact
Bezoekadres
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Bezoekadres
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Bezoekadres
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogotá, CO