Blue Mountains International Hotel Management School China

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Blue Mountains International Hotel Management School in Suzhou is een joint venture met Suzhou Tourism and Finance Institute die een Associate Degree of Business van twee jaar aanbiedt (International Hotel

Plaats en locatie

Suzhou is een bekende toeristische stad die beroemd is om zijn cultuur, maar ook als een economisch ontwikkelingsgebied, met zijn 2500 jaar lange geschiedenis. Suzhou grenst aan Shanghai in het oosten, de provincie Zhejiang in het zuiden, het meer Taihu in het westen en de Yangtze-rivier in het noorden, en heeft een mild en gematigd klimaat. Suzhou ligt op slechts 25 minuten met de trein van het kosmopolitische Shanghai.

Er is een oud Chinees gezegde dat zich vertaalt als 'het paradijs in de hemel, Suzhou en Hangzhou op aarde'. Dit is vanwege de lange geschiedenis die de stad heeft achtergelaten samen met zijn fascinerende legendes, de elegante klassieke tuinen, traditionele bruggen die overlopen van rivieren, de prachtige meren met zijn groene heuvels, de vele aantrekkelijke schilderachtige plekjes, historische bezienswaardigheden en de voortreffelijke kunst. en ambachten.

Naast de klassieke tuinen is Suzhou ook beroemd om Kunqu Opera en Pingtan (ballad-zingen in het Suzhou-dialect). Om een ​​aantal specialiteiten te noemen die in Suzhou te vinden zijn, kunt u zijde, handwerk zoals borduurwerk, fans, traditionele Chinese muziekinstrumenten, lantaarns, meubels, jadegravures, zijden tapijt, traditionele schilderijen, houtblokkenafdrukken enz. Vinden, en niet te vergeten de grote poortkrabben van Yangcheng Lake.

Suzhou is een ideale bestemming om te wonen en te studeren. De campus bevindt zich in International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, op 30 minuten afstand van het bruisende stadscentrum en een ideale plek voor studenten om te studeren en te leven.

Locaties

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, China