Lees de Officiële Beschrijving

De Blue Mountains International Hotel Management School in Suzhou is een joint venture met Suzhou Tourism and Finance Institute die een Associate Degree of Business van twee jaar aanbiedt (International Hotel

Plaats en locatie

Suzhou is een bekende toeristische stad die beroemd is om zijn cultuur, maar ook als een economisch ontwikkelingsgebied, met zijn 2500 jaar lange geschiedenis. Suzhou grenst aan Shanghai in het oosten, de provincie Zhejiang in het zuiden, het meer Taihu in het westen en de Yangtze-rivier in het noorden, en heeft een mild en gematigd klimaat. Suzhou ligt op slechts 25 minuten met de trein van het kosmopolitische Shanghai.

Er is een oud Chinees gezegde dat zich vertaalt als 'het paradijs in de hemel, Suzhou en Hangzhou op aarde'. Dit is vanwege de lange geschiedenis die de stad heeft achtergelaten samen met zijn fascinerende legendes, de elegante klassieke tuinen, traditionele bruggen die overlopen van rivieren, de prachtige meren met zijn groene heuvels, de vele aantrekkelijke schilderachtige plekjes, historische bezienswaardigheden en de voortreffelijke kunst. en ambachten.

Naast de klassieke tuinen is Suzhou ook beroemd om Kunqu Opera en Pingtan (ballad-zingen in het Suzhou-dialect). Om een ​​aantal specialiteiten te noemen die in Suzhou te vinden zijn, kunt u zijde, handwerk zoals borduurwerk, fans, traditionele Chinese muziekinstrumenten, lantaarns, meubels, jadegravures, zijden tapijt, traditionele schilderijen, houtblokkenafdrukken enz. Vinden, en niet te vergeten de grote poortkrabben van Yangcheng Lake.

Suzhou is een ideale bestemming om te wonen en te studeren. De campus bevindt zich in International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, op 30 minuten afstand van het bruisende stadscentrum en een ideale plek voor studenten om te studeren en te leven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Blue Mountains International Hotel Management School China

Deze opleiding geeft studenten een brede zakelijke - gericht onderwijs en opleiding in alle belangrijke aspecten van het hotel en resort management. De opleiding bereidt ... [+]

Studie Journey

2 jaar in China - Associate Degree van bedrijf (International Hotel en Resort Management)

6 maanden in Australië - Bachelor of Business (International Hotel en Resort Management)

Deze opleiding geeft studenten een brede zakelijke - gericht onderwijs en opleiding in alle belangrijke aspecten van het hotel en resort management. De opleiding bereidt studenten voor op de toezichts- en management trainee posities bij afstuderen in het hotelwezen, evenals bijbehorende accommodatie, horeca en toerisme.

Bestudeer onze twee jaar undergraduate Associate Degree van bedrijf (International Hotel & Resort Management) in Suzhou.

Waarom studeren aan de Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Studeren bij Australië en Azië-Pacific's Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Gediplomeerde met een wereldwijd erkende kwalificatie speciaal ontworpen voor de horeca (TEQSA Accredited) Profiteren van de voordelen en wereldwijde carrièremogelijkheden beschikbaar als je studeren in China. Afgestudeerden met succes verder te verplaatsen naar een uitstekende carrièremogelijkheden in de wereldwijde hotelwezen. Internationale studenten studeren Chinese taal gedurende de Associate Degree van bedrijf (Hotel & Resort Management) en zijn voorzien van volledige studentenvisum ondersteuning. Voordelen GARANTIE CARRIÈREMOGELIJKHEDEN Gastvrijheid en Toerisme is de snelst groeiende industrie ter wereld. China's hospitality industrie is booming. Internationaal erkende KWALIFICATIE Heeft de school een groot netwerk van internationale keten van hotels en onderwijsinstellingen waar studenten hun carrière hebben opgebouwd of bevorderd hun opleiding in het buitenland dankzij hun gastvrijheid onderwijs opgericht. Onze cursussen worden gegeven in het ENGELS Ons curriculum en leermiddelen worden ontwikkeld en volgen dezelfde leerresultaten en assessments als de Blue Mountains International... [-]
China Suzhou
Vraag informatie aan
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands