Lees de Officiële Beschrijving

Over Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange is opgericht in 2014, met kansen die educatieve reizen, vrijwilligerswerk, Mandarijn leren, kinderopvang en Engelse bijlessen integreren voor buitenlandse jongeren. Dit is een geweldige manier om China te ervaren met een authentiek tintje door bij Chinese gastgezinnen te verblijven.

Het Engelse leenwoord "wanderlust" dateert al uit Midden-Middel-Duits. Wanderlust weerspiegelt een intense drang naar zelfontwikkeling door het onbekende te ervaren, onvoorziene uitdagingen aan te gaan, onbekende culturen, levenswijzen en gedrag te leren kennen.

Wij bieden studenten authentieke culturele ervaringen van hoge kwaliteit, met als doel de cultuurkloof te overbruggen, om deelnemers te helpen zelfbewustzijn en multiculturele competenties te ontwikkelen om actieve deelnemers in de wereld te worden.

Wij geloven dat het leren kennen van een andere cultuur met je gedreven comfortzone ons tot wereldburgers maakt met een brede visie, clementie, flexibiliteit en een beter begrip van onszelf.

Onze missie

In het boek

1. Type I beschaving: Alle planetaire kracht is binnen hun controle.

2. Type II-beschaving: degenen die de volledige kracht van de zon kunnen benutten.

3. Type III-beschaving: degenen die de kracht van het hele melkwegstelsel kunnen gebruiken. Ze zwerven vrij door de rijstroken van de melkweg.

Hij besprak dat onze eigen beschaving in aanmerking komt voor type 0-beschaving. We gebruiken slechts een klein deel van de energie van de zon die op onze planeet valt. Maar nu al zien we het begin van een Type I-beschaving op de aarde: het internet verbindt de hele planeet; de opkomst van de Europese Unie; Engels is de nummer één tweede taal op aarde; Lokale culturen en gebruiken zullen blijven gedijen in duizenden variëteiten op aarde, maar er zal een planetaire cultuur de mozaïeken van mensen domineren.

De gevaarlijkste overgang kan zijn tussen een Type 0 en Type 1 beschaving. Een type 0-beschaving is nog steeds volgeboekt met het sektarisme, fundamentalisme en racisme dat de opkomst typeerde.

Door deze interculturele ervaring hopen we dat je echt een beter begrip krijgt van de wereld zowel als van jezelf, met meer mildheid, begrip en waardering, met een meer verbreed denkvermogen, beeld en hart.

 • We willen deelnemers helpen bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn en multiculturele competenties om actieve deelnemers in de wereld te zijn
 • We proberen deelnemers te helpen Mandarijn taalvaardigheden te verwerven door deze taalleer- en onderdompelingservaring.
 • We willen de jongere generatie (gastkinderen) helpen hun horizon te verbreden door middel van deze interculturele uitwisseling, zowel op taalkundig als cultureel vlak.
 • We willen gastouders de mogelijkheid bieden om iets te leren over een buitenlandse cultuur, om een ​​eeuwige vriendschap met deelnemers te bevorderen.
 • We willen de kloof tussen cultuur en cultuur overbruggen door middel van dit authentieke cultuuruitwisselingsprogramma, waardoor meer begrip ontstaat, wat cruciaal is om van de wereld een betere plek te maken om te leven.

Onze waarden

 • Integriteit
 • creativiteit
 • Dankbaarheid
 • Nieuwsgierigheid
 • Pret

Waarom Wanderlust Exchange?

 • We zorgen ervoor dat je een geweldige ervaring hebt tijdens je verblijf in China, dus screenden we gastgezinnen op discrete wijze
 • We leveren een handige oriëntatieloop bij aankomst
 • We houden verschillende culturele activiteiten voor u om de Chinese cultuur verder te verkennen
 • We zouden het leuk vinden om je door zulke ervaring te zien groeien
 • We willen graag de gids zijn tijdens je levenslange avontuur in China
 • We zijn hier om je zorgzaamheid te koesteren
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Wanderlust Exchange China

Dit project geeft je de mogelijkheid om plezier te hebben bij het helpen van Chinese kinderen om tennis te leren, terwijl je een van de meest succesvolle en moderne stede ... [+]

Stage tenniscoachProgramma overzicht

Dit project geeft je de mogelijkheid om plezier te hebben bij het helpen van Chinese kinderen om tennis te leren, terwijl je een van de meest succesvolle en moderne steden in China - Shanghai - verkent. Als tenniscoach-assistent geef je tennis aan kinderen die meestal tussen de 4 en 10 jaar oud zijn.

Locatie: Shanghai, ChinaStarttijd: 1 juliDuur van het verblijf: 2-3 maandenAankomst luchthaven: Shanghai Pudong AirportAanvragers Eis:18-35 jaar oud300 uur tenniservaringHeb kinderopvang of gerelateerde coachingervaringDiploma secundair onderwijs en hogerGoed voor de gezondheidRechter strafbladverantwoordelijkheden:Assisteer bij het coachen van tennis aa... [-]
China Shanghai
July 2019
Voltijd
2 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange biedt studenten kansen die educatieve reizen, Mandarijn leren, kinderopvang en Engelse bijlessen integreren. Het is een geweldige kans voor buitenland ... [+]

Wanderlust Au Pair China-programma

Wanderlust Exchange biedt studenten kansen die educatieve reizen, Mandarijn leren, kinderopvang en Engelse bijlessen integreren. Het is een geweldige kans voor buitenlandse jongeren om China te ervaren met een authentiek tintje door bij Chinese gastgezinnen te verblijven.

Au Pair China Programma-overzicht

Locaties van gastgezinnen: meestal in Shanghai (we hebben gastgezinnen in andere grote steden, waaronder Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin en etc.)

Tijdspanne van het programma: 3 maanden - 12 maandenJe geeft: 30 uur kinderopvang en Engelse bijlessen per weekU krijgt: 1500 RMB zakgeld / maandU krijgt: 3000-12.000 RMB als vlieggeld (afhankeli... [-]
China Shanghai
September 2019
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program geeft je de mogelijkheid om een ​​verschil te maken waar het het meest nodig is, terwijl je de mogelijkheid hebt om een ​​van de modernistisc ... [+]

Wanderlust Vrijwilligersprogramma

Wanderlust Volunteer Program geeft je de mogelijkheid om een ​​verschil te maken waar het het meest nodig is, terwijl je de mogelijkheid hebt om een ​​van de modernistische en meest bruisende steden in China - Shanghai te verkennen. Je verblijft in een weeshuis in een kinderziekenhuis waar de zwaargewonde weeskinderen worden gestuurd om een ​​betere medische behandeling te krijgen. Deze kinderen komen uit andere weeshuizen op het platteland van China en met uw liefde en zorg kunt u hen helpen bij hun herstel.

Programma overzicht:

Dit project geeft je de mogelijkheid om een ​​verschil te maken waar het het meest nodig is, terwijl je een van de meest succesvolle en moderne steden in China - Shanghai - verkent. Als vrijwilliger verblijft u in een weeshuis, gevestigd in een kinderziekenhuis, waar de gewonde en zieke weeskinderen worden gestuurd om een ​​betere medische behandeling te krijgen. Deze kinderen komen uit andere weeshuizen op het platteland van China en met uw liefde en zorg kunt u hen helpen bij hun herstel.... [-]

China Shanghai
September 2019
Voltijd
2 - 24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, China