Lees de Officiële Beschrijving

Tianjin International Chinese College (TICC) is een Chinese taalinstelling die is geaccrediteerd door de Tianjin Municipal Education Commission. Het college biedt Chinese taalprogramma's en geeft studievisum (X1 / X2) uit aan studenten over de hele wereld.

Ons college heeft momenteel twee campussen die respectievelijk het totale gebied van meer dan tienduizend vierkante meter beslaan met perfecte faciliteiten, zoals een Chinese cultuur tentoonstellingsruimte, een multifunctioneel klaslokaal, een kunstlokaal enzovoort. Naast de academische cursussen, nodigt TICC kunstenaars uit om Chinese cultuurlessen te geven, zoals Chinese muziek, Kongfu, Beijing Opera, Chinese kalligrafie, papierknipsel en Guqin. Studenten kunnen tegelijkertijd de Chinese taal en de traditionele cultuur leren.

TICC levert een grote inspanning bij het opzetten van een team van ervaren onderwijzend personeel. Onze leraren moeten worden gecertificeerd door Hanban. De meeste van onze leraren hebben een masterdiploma of hoger. 80% van onze leraren hebben onderwijservaring in het buitenland gehad, terwijl 87% samen met schoolboeken heeft geschreven, zoals 'New Mandarin Series Textbook'.

In de afgelopen vijf jaar hebben we bijna 10.000 studenten uit meer dan 30 landen onderwezen, zoals Amerika, Rusland, Canada, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Korea, Thailand, Vietnam, Cambodja en nog veel meer.

Adres: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
E-mail: admissions@ticc.net.cn

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

Cursus

Tianjin International Chinese College

Chinees taalprogramma is bedoeld voor studenten die bereid zijn Chinees te leren. Wanneer studenten voor het eerst deelnemen aan het programma, worden ze in verschillende ... [+]

Chinees taalprogramma is bedoeld voor studenten die bereid zijn Chinees te leren. Wanneer studenten voor het eerst deelnemen aan het programma, worden ze in verschillende klassen geplaatst op basis van het resultaat van de plaatsingstest. Na het voltooien van het programma zullen studenten hun Chinese taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren, Chinees gebruiken in de dagelijkse communicatie en een goede basis leggen voor bekwaamheidsproeven zoals Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) en Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Onze afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om zich aan te melden bij Chinese universiteiten voor verdere studie. In de afgelopen jaren zijn onze afgestudeerden toegelaten tot prestigieuze Chinese universiteiten en hogescholen vanwege hun vloeiende Chinese en uitstekende cijfers van HSK en HKC.... [-]

China Nankai
Open Inschrijving
Engels,Chinese
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, China
Website
Telefoonnr.
+86 22-27623035