Lees de Officiële Beschrijving

Zoals onze studenten vandaag waren deze mensen grote avonturiers en lieten zich grote moed, nederigheid en respect zien voor wat ze hier vonden. Ricci vond een bijzonder goede vriendschap met Xu Guanqi (徐光启), die hem de Chinese manier van leven leerde. Op zijn beurt deelt Ricci zijn kennis van het Westen.

We bereiken onze missie met TBC's professionele en toegewijde medewerkers.

Dus of u nu een nieuwkomer of een oude China-hand bent, zullen de ervaringen die TBC levert, veranderen en uitdagen hoe u denkt over China en op zijn beurt uw leven veranderen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

Cursus

The Beijing Center for Chinese Studies

Als u op zoek bent naar een ware onderdompeling in China, is het Beijing Center (TBC) uw bestemming! Ga uit van de menigte als we u begeleiden langs een 2-weken excursie ... [+]

Als u een TRUE onderdompeling in China, The Beijing Center (TBC) Is uw bestemming!

Ga uit van de menigte als we u begeleiden langs een 2-weken excursie in de zuidelijke provincie Yunnan of de Silk Road Trade Route in West-China. Bel Beijing uw nieuwe woning zoals u en studenten van over de hele wereld zijn gehuisvest op de campus van de Universiteit van Bedrijfskunde en Economie, waar ons centrum zich bevindt. U kunt leven met een Chinese kamergenoot en toegang hebben tot uw persoonlijke taal tutor wanneer u uw spreekvaardigheid wilt verbeteren.

Onze faculteit komt uit Peking's topinstituten en veel zijn internationaal erkende geleerden en genoteerde onderzoekers. Neem notities en bekijk ze in onze privé bibliotheek die een van de grootste collecties boeken over China, in China (in het Engels natuurlijk!) Huisvest.... [-]

China Beijing
Januari 2020
Engels,Chinese
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands