Suzhou Centennial College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canadese onderwijs in China

Suzhou Centennial College is de eerste Canadese universiteit die nationaal is goedgekeurd om in China te werken door het Chinese ministerie van Onderwijs en door het ministerie van Onderwijs, de provinciale regering van Jiangsu.

Hoogwaardige Canadese onderwijsprogramma's die worden afgeleverd aan het Suzhou Centennial College voldoen aan strikte onderwijsnormen die zijn vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs en Vaardighedenontwikkeling Ontario. De hoge academische normen van Canada en strenge kwaliteitscontroles zorgen voor hoogwaardig onderwijs dat wereldwijd wordt erkend en ten goede komt aan je carrière op de lange termijn.

Naast je academische programma in het Engels, biedt Suzhou Centennial College studenten optionele inleidende taal- en cultuurlessen in het Mandarijn.

Start je Pathway naar Canada in China!

 • Centennial College (Toronto, Canada) biedt Pathways en visumondersteuning aan
 • Verdien een door het ministerie erkend Ontario Diploma of Graduate Certificate in China
 • University Degree Pathways in Canada (BBA, BSc, BCom)

Wil je een wereldwijde carrière? Begin hier.

 • Suzhou Industrial Park (SIP) is de meest competitieve industriële ontwikkelingszone in China
 • Suzhou's high-tech Science and Education Innovation District herbergt 100.000 studenten!

SCC biedt Canadese inloggegevens in China, stages in het Suzhou Industrial Park en optionele Mandarijn taal- en cultuurlessen. Neem contact op met suzhou@centennialcollege.ca om te solliciteren!

Verdien een door het ministerie erkend Ontario Diploma of Graduate Certificate in China:

 • Internationaal zakendoen, financiën, boekhouding
 • Gastvrijheid - Hotel Operations Management
 • Architectuur, Software Engineering
 • International Business Management
 • Taalprogramma's (Engels, Mandarijn)

Voordelen van Centennial College-programma's in China:

 • Neem het Business of Hospitality Foundations-programma (acht maanden) in China om je voor te bereiden en te kwalificeren voor programma's aan het Centennial College in Toronto, Canada.
 • Verdien een Ontario College Diploma van Centennial College in China. Voltooi je opleiding in China en overplaatsing naar het laatste jaar van een 3-jarig Advanced Diploma aan het Centennial College in Toronto. Of, voltooi uw programma in China en solliciteer voor verdere studies in Canada. *
 • Ideaal voor afgestudeerden op zoek naar een internationale carrière! Onze campus is gevestigd in Suzhou Industrial Park (SIP), een bloeiende hightech- en pro-businessomgeving met een internationaal concurrentievoordeel. SIP is de thuisbasis van 93 van de 500 beste bedrijven ter wereld!
 • Internationale ervaring opdoen in China, een van de snelstgroeiende economieën en een van 's werelds grootste internationale handelspartners.
 • Alle programma's worden in het Engels afgeleverd.

* Pathways zijn afhankelijk van het voldoen aan toelatingseisen van Centennial en partnerinstellingen met vereiste cijfers, na afloop van Centennial-programma's.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Propedeuse » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Engelse taal leren cursus

Campus Voltijd 1 - 3 semesters September 2019 China Suzhou

Het programma Engels Leren (ELL) dat is afgeleverd bij Suzhou Centennial College is een intensief, drie-niveau voltijdsprogramma dat is ontworpen voor internationale studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren. Dit programma kan bijdragen tot het bouwen van Engelse taalvaardigheden voor succes in de universiteit, de universiteit of de carrière. [+]

Credential: Centennial CertificateProgramma Lengte: 1-3 semesters (studietijd hangt af van plaatsingstesten)

Het programma Engels Leren (ELL) dat is afgeleverd bij Suzhou Centennial College is een intensief, drie-niveau voltijdsprogramma dat is ontworpen voor internationale studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren. Dit programma kan bijdragen tot het bouwen van Engelse taalvaardigheden voor succes in de universiteit, de universiteit of de carrière.

Op het niveau van Suzhou Centennial College worden drie niveaus van het Engelse Taalleerprogramma (ELL) van het Centennial College aangeboden: Level 2 (elementair), Level 3 (pre-intermediate) en Level 4 (intermediair). Elk van deze drie niveaus loopt elk semester en u wordt geplaatst op een niveau gebaseerd op een diagnostische plaatsingstest. Binnen elk niveau zijn er vijf verschillende modules, en elke module loopt voor drie weken.... [-]


Diploma

Diploma in financiële diensten

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 China Suzhou

In slechts twee jaar zal het Financial Services-programma studenten helpen om de communicatie-, marketing-, analytische en verkoopvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de financieringswereld, waarin zij met klanten zullen communiceren en onderhouden. Gedekt in deze Business School biedt u financiële thema's en algemene zakelijke kennis. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

In slechts twee jaar zal het Financial Services-programma studenten helpen om de communicatie-, marketing-, analytische en verkoopvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de financieringswereld, waarin zij met klanten zullen communiceren en onderhouden. Gedekt in deze Business School biedt u financiële thema's en algemene zakelijke kennis.

Na afstuderen van dit vier-semester Financial Services programma, zullen de studenten bereid zijn om verdere professionele benamingen op verschillende internationale locaties te onderzoeken.

Bijvoorbeeld in Canada: - Investment Funds Exam, die hen zal toestaan ​​om onderlinge fondsen te verkopen - Canadian Qualities Course (CSCTM) kwalificerende examens - LLQP examen van het Leven Licentieprogramma, die na afloop kwalificaties zullen krijgen om de Ontario te schrijven Levensverzekeraar examen Succesvolle afronding van vakkundig erkende vakken is essentieel voor een carriere in de financiële dienstensector. Deze cursussen hebben geen substituten. Inschrijving in deze cursussen zal kosten kosten in aanvulling op de reguliere Financial Services programma collegegeld.... [-]


Diploma in gastvrijheid - hotel operations management

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 China Suzhou

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie. Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie.

Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen.

Professionals in de industrie leiden uw cursussen Hotel Operations Management in hotelkamers op campus, evenals in een evenementencentrum en restaurant. Naast hands-on cursussen, neemt u ook deel aan een 14-weken bedrijfsplaatsplanning die u toelaat om werkelijke wereldervaring te krijgen. Deze programma functie zorgt ervoor dat je echt gewild bent voor werkgelegenheid bij afstuderen.... [-]


Diploma in het bedrijfsleven - boekhouding

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 China Suzhou

Centennial College's Business - Accounting programma is bedoeld voor studenten die op korte termijn een uitstekende boekhoudgerelateerde opleiding zoeken. In slechts twee jaar zullen de leerlingen de basis van boekhouding leren door middel van een streng curriculum dat zich richt op het uitbreiden van inzetbare vaardigheden. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Centennial College's Business - Accounting programma is bedoeld voor studenten die op korte termijn een uitstekende boekhoudgerelateerde opleiding zoeken.

In slechts twee jaar zullen de leerlingen de basis van boekhouding leren door middel van een streng curriculum dat zich richt op het uitbreiden van inzetbare vaardigheden.

Terwijl dit Business - Accounting programma de kwaliteitskenmerken van alle Centennial College boekhoudprogramma's bevat, zal het zich concentreren op het opbouwen van vaardigheden in financieel en management accounting en op het verdiepen van een grondige kennis van boekhoudsoftware. Communicatie en analytische vaardigheden zullen ook worden benadrukt, omdat ze essentieel zijn voor een succesvolle carrière.... [-]


Diploma in het bedrijfsleven - internationale zaken

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 China Suzhou

Dit programma biedt algemene fundamentele zakelijke kennis en gespecialiseerde internationale bedrijfsopleiding. De eerste twee semesters van International Business cursussen omvatten sleutelconcepten die nodig zijn om een ​​succesvolle bedrijfscarrière te bouwen. De laatste twee semesters beschikken over specifieke internationale businesscursussen, zodat u aan de eisen van de industrie voldoet. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Na slechts twee jaar in het Centennial College International Business programma, bent u voorbereid op de wereldwijde werkplek.

Dit programma biedt algemene fundamentele zakelijke kennis en gespecialiseerde internationale bedrijfsopleiding. De eerste twee semesters van International Business cursussen omvatten sleutelconcepten die nodig zijn om een ​​succesvolle bedrijfscarrière te bouwen. De laatste twee semesters beschikken over specifieke internationale businesscursussen, zodat u aan de eisen van de industrie voldoet.

Deze intensieve businesscursussen behandelen onderwerpen zoals het verwerken van douane-nalevingsdocumenten, het assisteren in het vervoer van goederen naar en van locaties over de hele wereld en het nemen van een ondersteunende rol in de verkoop en verkoop van Canadese goederen op de wereldwijde markt.... [-]


Diploma in software engineering technicus

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 China Suzhou

Het programma Software Engineering Technician zal studenten voorbereiden om te werken als softwareontwikkelaars. Of iemand de boeken wil afwegen, foto's bewerkt of een film produceert, het zou niet mogelijk zijn zonder softwareprogramma's. Grads zal de voorhoede zijn van het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de nieuwste software. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Het programma Software Engineering Technician zal studenten voorbereiden om te werken als softwareontwikkelaars. Of iemand de boeken wil afwegen, foto's bewerkt of een film produceert, het zou niet mogelijk zijn zonder softwareprogramma's. Grads zal de voorhoede zijn van het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de nieuwste software.

Gedurende hun tijd in de cursussen Software Engineering Technician, krijgen de studenten goede kennis van: - Software engineering methodologieën - Programmering talen - Ontwerp en algoritme concepten - Data management tools Het cursuswerk zal nadrukkelijke object-oriented software design methodologieën, user-oriented interface design , C #, Java, Oracle, MS-SQL Server, Unix / Linux, Microsoft .NET, HTML5 / JavaScript / XML, software testen en QA, en meer.... [-]


Graduate Certificate

Afgestudeerd certificaat in het internationale bedrijfsvoering

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 China Suzhou

Centennial College's International Business Management programma zorgt ervoor dat u de belangrijkste industrie kennis die u nodig hebt om succesvol zaken op wereldwijde schaal te verrichten in een internationale bedrijfsomgeving. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 1 jaar / 3 semesters

Centennial College's International Business Management programma zorgt ervoor dat u de belangrijkste industrie kennis die u nodig hebt om succesvol zaken op wereldwijde schaal te verrichten in een internationale bedrijfsomgeving.

Een wereldwijd perspectief op het bedrijfsleven is uniek omdat professionals kennis hebben van gespecialiseerde International Business Management onderwerpen zoals: - Internationaal zakenrecht - Internationale financiën en bankwezen - Internationale marketing - Internationaal ondernemerschap en innovatie - Wereldwijde bedrijfsonderzoek en analyse - Internationale bedrijfsplanning - Maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationale ontwikkeling - Bedrijfsnetwerken In dit Business School programma worden deze onderwerpen aangeleerd naast core business cursussen zoals projectmanagement en zakelijke communicatie.... [-]


Propedeuse

Business foundation programma

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 China Suzhou

Het Business Foundations-programma is een alternatief aanbod dat bedoeld is voor studenten die een aanvraag hebben ingediend bij de School of Business, maar die momenteel niet voldoen aan de Engelse toelatingsvoorwaarden voor communicatie. [+]

Credential: Certificaat Programma Lengte: 1 jaar / 2 semesters

Het Business Foundations-programma is een alternatief aanbod dat bedoeld is voor studenten die een aanvraag hebben ingediend bij de School of Business, maar die momenteel niet voldoen aan de Engelse toelatingsvoorwaarden voor communicatie. Studenten die zeer gemotiveerd zijn om hun bestaande Engelse taalvaardigheden te bouwen en hun kennis van de Canadese bedrijfscultuur en praktijken te ontwikkelen, zullen profiteren van de stimulerende leeromgeving en academische ondersteuning in het Business Foundations-programma.

Studenten zullen cursussen voltooien in: - Communicatie - Wiskunde - Toegepaste zakelijke software - Canadese en internationale zakelijke praktijken - Strategieën voor zakelijk succes Na de succesvolle afronding van het twee-semesterprogramma kunnen studenten in aanmerking komen voor een diploma of geavanceerd Diploma business programma op Centennial College.... [-]


Gastvrijheid fundamenten programma

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 China Suzhou

Dit Hospitality Foundations programma is speciaal ontworpen als een weg naar internationale studenten die de School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts binnenkomen en vervolgens overgang naar een van onze diploma programma's. [+]

Credential: Certificaat Programma Lengte: 1 jaar / 2 semesters

Dit Hospitality Foundations programma is speciaal ontworpen als een weg naar internationale studenten die de School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts binnenkomen en vervolgens overgang naar een van onze diploma programma's.

In de cursussen Hospitality Foundation leren u zowel de kernvaardigheden die nodig zijn om te werken in de dynamische horeca-industrie, evenals de taalvaardigheden om succesvol in Engels te communiceren met collega's, werkgevers en gasten.

Academische vereisten Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardige documentatie / transcripties uit land van herkomst, of volwassen studentenstatus (19 jaar of ouder). Opmerking - Aanvragers van de Centennial College post-secundaire programma's op het gebied van Gastvrijheid, Toerisme en Culinaire Kunsten, met een score van 140 of 141 op de Centennial College English Vaardigheidsbeoordeling, worden geadviseerd om dit programma als eerste te volgen naar hun keuze programma . Aanvullende vereisten Ontmoet Engelse Vereisten voor Grondslagen Programma's. Studenten worden op het juiste engelsniveau geplaatst op basis van vaardigheidsresultaten. Dit kan leiden tot extra cursussen en vereisen extra tijd en kosten. Hoogtepunten programma Kleiner klasse maten zorgen voor meer geïndividualiseerde aandacht. Er is een zorgvuldig gemeten tempo voor de levering van dit Hospitality Foundations programma. Geniet van speciaal ontworpen leerervaringen die worden geleverd door ondersteunende en ervaren instructeurs en professoren. In het programma wordt veel aandacht besteed aan het gebruik van Engels in al zijn aspecten. Na het succesvolle afronden van dit programma wordt u uitgenodigd om verder te studeren in programma's die worden aangeboden in... [-]

Videos

"See SCC" Videos Explore Canadian Education in China

Pathways & Partnerships: Start your Pathway to Canada

SCC Professors: Canadian Academic Experience in China

Contact
Bezoekadres
Suzhou Centennial College
No.1 Ren’ ai Rd., Kejiaochuangxinqu, Dushu Lake District,
Industrial Park, Suzhou, China 215123

Suzhou, Jiangsu, 215123 CN