SN Mandarin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SN Mandarin Chinese School of Zuid en Noord Mandarijn is genoemd naar de richtingen op een kompas. Ons doel is voor alle studenten leren van Chinees om hun doelen in een duidelijke, efficiënte en snelle manier bereiken begeleiden.

SN Mandarin bestaat om de beste, meest effectieve Chinese taal onderwijs en leerervaringen te bieden. Al het personeel bij SN Mandarin zijn toegewijd aan het creëren en onderhouden van een vertrouwensrelatie en zorgzame omgeving waar onderwijs en leren zijn spannend.

Sinds 2007 hebben meer dan 4000 studenten uit meer dan 40 landen gerealiseerd hun Chinese droom met de dragers van SN Mandarin.

SN Mandarijn is Quality Mandarin School door IATCSOL, de officiële HSK Test Center in Shanghai (papier-en-pen), het Strategisch Partner met Confucius Instituut Online.

Studie Chinezen in China met SN Mandarin Chinese School in Shanghai. Er zijn verschillende opties voor u om Chinees te leren. SN Mandarin Chinese School, als een dynamische Chinese Academie onder University, combineert de autoriteit, certificering, visa ondersteunt, betaalbare prijzen van de Universiteit en de flexibiliteit, efficiëntie, kleine klassen van private Chinese scholen Shanghai, om u de beste mogelijkheden bieden om te studeren Chinese in China en Chinees leren in Shanghai.

Met betrekking tot de vraag: "Waarom SN Mandarin"?

Er kunnen twee begrippen:

 1. Waarom SN Mandarijn is de juiste keuze als Chinese school om Chinees te leren?
 2. Waarom is de Chinese school genoemd als SN Mandarin (South & North Mandarijn), als in het Engels we zeggen Noord en Zuid in plaats daarvan?

Laten we eens kijken waarom SN Mandarin # 1

bewezen effectiviteit

 1. 10 jaar track record van meer dan 4.000 studenten het bereiken van hun individuele doelstellingen
 2. 80% van de studenten langs HSK 3 in 3 maanden; 100% beginnen met het lezen in 1 week

Caring & gekwalificeerde leraren

 1. Strikte verhuren normen, met 2% leraar acceptatie
 2. Dedicated, full-time leerkrachten lesgeven graden
 3. Minimaal 3 jaar ervaring
 4. Individuele aandacht en persoonlijke vooruitgang bijhouden

Unieke Vakdidactiek

 1. Leuk, interessant en effectief: leren door te doen
 2. Meerdere instrumenten en soorten multimedia

Missie en waarden

SN Mandarin gelooft dat het leren van Chinees moet een leuke en interessante reis zijn. SN Mandarin heeft de effectieve leermethoden die u helpen uw eindbestemming te bereiken, in het leren van Chinees, makkelijker en sneller, en te voorkomen dat je verdwaalt langs de weg.

Gedreven door de bovenstaande missie, SN Mandarin, is opgericht door een team van hooggekwalificeerde, ervaren en zorgzame leerkrachten die willen hun liefde en diepgaande kennis van de Chinese taal te delen, en delen van de volgende waarden:

 • Wij waarderen de oude en robuuste Chinese taal en cultuur
 • Wij waarderen de authentieke belangen en bedoelingen van iedereen te leren en te begrijpen Mandarijn Chinees
 • Wij waarderen de tijd en financiële investeringen van onze studenten
 • We waarderen het vertrouwen dat we verdienen van onze studenten om te leren van de beste, en op de meest effectieve manier
 • Wij waarderen de passie voor het onderwijs, ervaring en gevoel van verantwoordelijkheid van al onze docenten
 • We waarderen alle feedback van studenten en docenten met betrekking tot alle persoonlijke en in de klas ervaringen
 • Wij hechten waarde aan continue verbetering en vooruitgang in nuttig, praktisch en zinvol lesmethoden

Wij waarderen onze missie en visie, en ons wijden aan het leven ze op een dagelijkse basis! Neem deel aan de Chinese studeren in China en SN Mandarin zal u helpen realiseren van uw Chinese Droom!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Chinese

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Intensieve cursus Chinees + studentenvisum + home verblijf / appartement

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving China Shanghai Peking Suzhou Wuxi +4 more

Wij bereiden al: je programma plan, studentenvisum, culturele activiteiten, hulp bij uw accommodatie op laagste cost.Click om meer te leren. [+]

Als China wordt een mondiale supermacht en de economie blijft de rest van de wereld overtreffen, nu is het tijd om Chinees te leren. We hebben op maat ontwikkelde Chinese studie in het buitenland programma's aan uw behoeften. Alle programma's omvatten onze handtekening, kwaliteit Chinese taalcursussen. Het enige wat je hoeft te doen is het selecteren van een cursus die u interesseert, en wij zorgen voor de rest - visum, activiteiten, etc.

Jouw tekst hier... Wat onderscheidt SN MandariĀ®n uit andere studie in het buitenland programma's? Learn praktische Chinese geschikt voor gebruik in het dagelijks leven vs. formele Chinese alleen van toepassing in de academische wereld Meer informatie snel en effectief, met onze unieke en creatieve werkvormen versus andere instellingen die alleen volgen standaard voorgeschreven leerboek lessen Zorgzaam en ervaren docenten, allen zeer gekwalificeerd en gediplomeerde Makkelijk, geen gedoe opnames en registratie proces Sterke gemeenschap van studenten en docenten, die communiceren door middel van regelmatige sociale, culturele en zakelijke evenementen en activiteiten 1-on-1 vorderingen bijhouden en de follow-up programma's List Uitgebreide 30 + Visa Uitgebreide 20 + Visa Flexibele 12 + Visa Aangepaste Programma + Visa Private 1on1 Study + Visa Short Term Homestay Anders dan andere scholen, SN Mandarin kan verstrekken 2-12 maanden studentenvisum gesteund en meervoudig visum voor meer dan 5 maanden van de studie En SN Mandarin verstrekt Online Chinese Study System + APP aan al onze studenten om altijd te leren, overal met kant-cursussen online en boek live-klasse met native leraren in nood. Nooit aarzelen om... [-]

Contact
Bezoekadres
Jing'an HQ Campus, SN Mandarin Chinese Language School and Chinese Courses

F10, Room 1006, No.309, Yuyuan Road (corering Wulu Muqi Road), Jing'an District

Shanghai, Shanghai, CN
Bezoekadres
SN Mandarin Hongkou, No.600 East Jiangwan Rd (Cornering Dalian West Road)
Shanghai, Shanghai, CN
Bezoekadres
No. 2271, West Zhongshan Road, Xuhui District
Shanghai, Shanghai, CN
Bezoekadres
SN Mandarin, Interchina Commercial Building No.33 Dengshikou Street, Dongcheng District
Beijing, Peking, CN
Bezoekadres
Bank of China Tower, 8 West Suzhou Avenue, SIP
Suzhou, Jiangsu, CN
Bezoekadres
Sang Da Yuan, Xishan District
Wuxi, Jiangsu, CN