MY Chinese Study

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MYChineseStudy is een van de top private Chinese taleninstituten in Beijing, Volksrepubliek China, die momenteel Mandarijn onderwijsprogramma's en culturele activiteiten voor wetenschappers wereldwijd. Of je doel om te leren en beheersen de Chinese taal-systeem, verkennen China met een zomercursus, ontdek tips over Chinese begrip vaardigheden, of dompel je onder in de grote samenleving, zal MIJN Chinese Studie begroeten en je voldoet aan ten minste de helft aan uw persoonlijke ontwikkeling overschrijden wensen en eisen.

Vanaf 2013 hebben MIJN Chinese Studie en ChinaMate Mandarijn Club een uitgebreid strategisch partnerschap gesmeed. We introduceren ChinaMate Mandarijn orale materiaal naast haar nieuwste patent "Hypnotic en Awakening" benadering van de Chinese leer. Lerarenopleiding & Multi-media, onderwijs model dual klassen ', grondig overtreft de traditionele onderwijsvormen, en helpt non-native Chinese taalkundigen vloeiend Chinees spreken bij snelst binnen 3 maanden.

Om het beste past bij uw leerstijl, zowel prive-lessen en groep studie sessies zijn beschikbaar. Gespecialiseerde cursussen in overleving Chinees, HSK en zakelijke Chinese bieden u diepgaand inzicht over de Chinese wijsheid, gewoonten, cultuur, geschiedenis en de hedendaagse zakelijke praktijken. Deelnemen aan onze frequente culturele activiteiten, sociale evenementen en dagtochten in en buiten Beijing, zal het uitbreiden van uw zintuigen, contacten, en de horizon in China.

U en MIJN Chinese Study kan onze reis te beginnen van de Chinese verlichting het moment dat je voet in het kapitaal van de natie te stellen.

MYChineseStudy's eerste Chinese taalschool is centraal gelegen in Sanlitun SOHO, een gebied dat bekend staat om zijn levendige internationale sfeer naast Sanlitun bar straat, Deyun Zij, Yashow Kleding Markt, en de ambassadewijk. Het is de plek om de moderne Chinese levensstijl ervaren en gunstig evenwicht training en vrije tijd van opwinding! Nu is mijn Chinese Study leert in Beijing CBD, Anzhen Bridge, en Shangdi Information Technology Industry Base. Chinese leerlingen kunnen class locatie die geschikt is voor hun situatie te kiezen.

MIJN Chinese Studie biedt een volledig gamma van, van beginner tot expert, educatieve diensten die cursussen Chinees, online Chinese studie, culturele activiteiten, studiereizen en de zomer cursussen omvatten. We kunnen ook uw tijd in China te vergemakkelijken door het verstrekken van visa extensions, residentiële diensten, stageplaatsen, huisvesting, airport pick-ups, en meer aan je studie en leven te verbeteren in China. MIJN Chinese Study, klaar om begeleiding, gezelschap en hulp uit te breiden, heet u welkom in de familie om te blijven groeien.

Verminder uw stress, cultuurshock, en miscommunicatie in China op dit moment. Laten we meteen beginnen en te slagen in de educatieve reis naar echte Chinese charisma, karakter, en verbindingen met de juiste communicatie op te bouwen. "Talen Open Your World ', boeiende meer kansen in de Volksrepubliek China met MYChineseStudy creëren, 麦芽 汉语.

Locaties

Beijing

Address
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Beijing, Beijing, China