Lees de Officiële Beschrijving

Onze filosofie Lees meer over onze filosofie en onze inzet voor studenten, afgestudeerden en young professionals over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

Cursus

Hutong School

Op Hutong School, elke student heeft een een-op-een niveau een evaluatie en studieplan. Onze docenten zijn niet alleen onderscheiden door hun academische prestaties ... [+]

Op Hutong School, elke student heeft een een-op-een niveau een evaluatie en studieplan. Onze docenten zijn niet alleen onderscheiden door hun academische prestaties, maar ook door hun sociale vaardigheden en toewijding aan het geven van Mandarijn Chinees.

Omdat gepersonaliseerd onderwijs is de sleutel tot een snelle en effectieve resultaten, wij geloven in kleine klassen voor de studie van Mandarijn Chinees, met een gemiddelde van 4 of 5 studenten per klas. Privé-lessen zijn ook beschikbaar.

Bovendien zijn onze innovatieve leermethode, speciaal aangepast voor westerse studenten, scheidt gesproken Mandarijn en tekenherkenning, die is bewezen dat het tempo van uw het leren van talen te bevorderen.... [-]

China Beijing Sjanghai
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
2 - 36 weken
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Hutong School

Met 10 jaar ervaring het plaatsen van jong talent in professionele China gevestigde bedrijven, wordt ons meertalig team dat zich toelegt op het aanbieden van u de beste i ... [+]

Uw Internship Program in China - Beijing, Shanghai en Chengdu

Met 10 jaar ervaring het plaatsen van jong talent in professionele China gevestigde bedrijven, wordt ons meertalig team dat zich toelegt op het aanbieden van u de beste internationale stagemogelijkheden in Beijing, Shanghai of Chengdu.

Intern in Beijing, Shanghai of Chengdu

Deelnemen aan onze stage in China Program in beide Beijing, Shanghai of Chengdu, de keuze is aan u! Het hele jaar door applicaties, programma's starten bij het begin van elke maand.

De hoogst gewaardeerde stages in een breed netwerk van internationale bedrijven in verschillende sectoren

Wij zorgen ervoor dat uw stage past bij uw behoeften en wensen.... [-]

China Beijing Sjanghai
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School