Go Abroad China

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Go Abroad China is een 13-jarige organisatie die zich inzet voor het bevorderen van internationaal begrip door middel van Learn Chinese in China en een stage in China-programma's. Ons bedrijf is een van de grootste wereldwijde stageplaatsingen en aanbieders van Chinese taalonderwijs. Go Abroad China is gebaseerd op de voorschriften dat de beste manier om Chinees te leren en de Chinese cultuur te ervaren is door onderdompeling in een Chinese omgeving die gesproken Chinese en Karakterherkenning scheidt, het is bewezen dat het het leren van Chinese Mandarijnen bespoedigt. Als je sneller je gesproken Chinees wilt ontwikkelen en de logica van de bouw van Chinese karakters begrijpt, moet dat naar China komen leuk en opwindend zijn, niet moeilijk!

Go Abroad China staat ook bekend om onze betaalde stage in China voor internationale studenten bij een aantal van de Fortune 500-bedrijven, u kiest uit de meest opwindende en belangrijke 14 industriële sectoren die in China actief zijn met Go Abroad China en ontwikkelt professionele vaardigheden in uw voorkeursindustrie. Al onze programma's bieden de unieke mogelijkheid om professionele vaardigheden te ontwikkelen in uw voorkeursindustrie. Terwijl ze ook bekend worden met de dynamische cultuur en levensstijl van China.

10 redenen om Go Abroad China te kiezen

1. Opgericht in 2003, en de enige organisator van het programma om niet alleen het stageprogramma te verzorgen, maar ook het Chinese studieprogramma en studiereisprogramma in China.

2. Gekwalificeerde en ervaren leraren, allen gediplomeerd, tweetalig, uitgebreid opgeleid en hebben veel Chinese lesurenervaring.

3. Een breed scala aan programma's voor alle niveaus, een kleine groep Chinese lessen, privébegeleiding, studie aan Chinese topuniversiteiten zoals BlCU, Peking University, Tsinghua University, stageprogramma's etc.

4. Credits, transcript en certificaten, die worden erkend en geaccepteerd door alle universiteiten in de wereld.

5. Een breed scala aan effectieve en praktische Chinese cursussen voor alle niveaus.

6. Een scala aan kwaliteitsaccommodatie-opties: homestay, privé appartement en gedeeld appartement.

7. Fantastisch studentenleven, verschillende leuke culturele activiteiten, vrienden maken van over de hele wereld.

8. Professionele service medewerkers om u te helpen om zich te vestigen in China.

9. Persoonlijke follow-up tijdens je stage of studie in China.

10. Academische partnerschappen over de hele wereld.

WAAROM GAC

WAAROM Go Abroad China

Goed, besloten om naar China te komen, de beste manier om dit land te ervaren, is met ons mee te doen! We nemen graag de frustratie weg van je reis terwijl je je richt op studeren, rondreizen of de stage-ervaring.

We zijn trots op de volgende aspecten van onze organisatie:

Een all-inclusive servicepack

Het beste ding over ons is dat al onze programmakosten definitief zijn; u hoeft geen extra kosten te betalen voor de vermelde services. Ons pakket omvat, maar is niet beperkt tot:

  • Excursies en uitstapjes
  • Hulp bij het vertrek en onsite oriëntatie
  • Luchthaventransfers
  • Totale programmakosten omvatten ook huisvesting
  • studieboeken
  • Netwerken en culturele evenementen
  • Certificaat van voltooiing en overschrijving

Bekijk onze volledige lijst met GAC-ondersteunings- en ondersteuningsservices.

24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteunende service

Onze medewerkers zijn multinationaal, zeer competent, professioneel en vriendelijk, en we streven er altijd naar onze internationale klanten de beste service te bieden. Wij zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan, zorgen voor uw veiligheid en doen alles wat u nodig heeft om u bij aankomst aan het leven in China aan te passen. Reisadvies nodig? Heeft u problemen bij het kopen van dingen in de supermarkt? Wilt u midden in de nacht een Engelstalige dokter? Geen probleem! Dit zijn precies de dingen waar we voor zorgen. Onze ongeëvenaarde beschikbaarheid en service van topkwaliteit zijn onze sterkste punten.

Taal

Hier dringen we er bij onze klanten op aan om het geleerde in de klas te gebruiken en het te gebruiken om lokale Chinese mensen te betrekken. Van zakelijke Chinese lessen, basisdingen zoals het leren van namen van landen in het Chinees, en vervolgens hoger gaan naar rijkere inhoud. Op cultureel gebied kunt u deelnemen aan spannende Chinese kooklessen, vechtsporten, genieten van de gevarieerde Chinese keuken en nog veel meer activiteiten. Het is onze belangrijkste prioriteit hier bij Go Abroad China om u een platform te bieden om het meeste uit uw reis naar China te halen. Het is echt de beste manier om Chinees te leren; een interessante combinatie van taal en cultuur.

Netwerkkans

Dit is vooral belangrijk voor onze klanten die deelnemen aan het stageprogramma. We organiseren netwerkevenementen om hen te helpen kennis te maken en op te doen van invloedrijke en succesvolle zakelijke individuen. Je weet nooit welk contact kan leiden tot langdurig dienstverband! Daarnaast helpen we ook onze verschillende deelnemers aan het programma elkaar te ontmoeten, wat leidt tot nieuwe vriendschappen. Voor degenen die betaalde stages in China doen, is het creëren van deze netwerken bijzonder belangrijk.

GAC Financial Support

Wij geloven dat als je echt naar China wilt komen, niets je in de weg mag staan. Daarom bieden we jaarlijks GAC-beurzen en andere vormen van financiële hulp aan de meest gekwalificeerde kandidaten, hetgeen onze toewijding aan de bevordering van culturele bruggen en wederzijds begrip aantoont.

Professionaliteit en eerlijkheid

Wij zijn een team van hardwerkende, professionele medewerkers en zorgen er altijd voor dat alle persoonlijke informatie van onze klanten die ons tijdens het sollicitatieproces is toegezonden, met de hoogste mate van vertrouwelijkheid wordt behandeld en uitsluitend wordt gebruikt voor de programmatoepassing.

Bewezen kwaliteit en tevredenheid gegarandeerd

Het geluk en de voldoening van onze klanten staan ​​in de voorhoede van onze waarden. Als u niet tevreden bent of als u specifiekere eisen stelt aan een van onze programma's, staan ​​wij klaar om u aan te passen en verdere alternatieven te zoeken om aan uw behoeften te voldoen. In de loop der jaren hebben we deelnemers uit meer dan 20 verschillende landen ontvangen; en door hard te werken, hebben we consequent positieve feedback ontvangen van onze klanten. Sommige van onze alumni raden zelfs hun vrienden aan om aan boord te gaan en China te ervaren met de Go Abroad China organisatie. Bekijk de Feedback en Video Testimonial van onze Deelnemers om te begrijpen hoe we werken.

Betalingsbeleid en de beste concurrerende prijs

Bij het aanvragen van een van onze programma's hebben we slechts een kleine aanbetaling nodig als vooruitbetaling. Deze aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op de totale programmakosten; u hoeft NIET de volledige programmakosten te betalen totdat we u een gedetailleerde programmaplaatsing bieden waar u tevreden over bent, dit om ervoor te zorgen dat u geen risico loopt.

Met meer dan 10 jaar ervaring en een solide plaats in de branche, zijn onze prijzen concurrerend maar garanderen nog steeds dat u het meeste haalt uit het programma waarvoor u hebt betaald. Als een volledig functionerend bedrijf weten we hoe de markt werkt; onze niche biedt een internationale standaardservice tegen een betaalbare prijs, waardoor we vele jaren operationeel zijn gebleven en bestand zijn tegen de concurrentie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus: Chinees taalprogramma

Campus Voltijd 4 - 20 weken Open Inschrijving China Peking

Leer bijvoorbeeld Chinees in Beijing (of een andere stad) voor een semester, een universitair Mandarijnprogramma, een kleinschalig programma, intensief [+]

Gac Chinees taalprogramma

Leer bijvoorbeeld Chinees in Beijing (of een andere stad) voor een semester, een universitair Mandarijnprogramma, een kleinschalig programma, intensief

Vertel me meer!

Het leren van Mandarijn in China hoeft geen groot deel van de tijd uit je levensstijl te halen. Begindata van de cursus zijn flexibel (ons schema is geschikt voor YOURS!), Terwijl de duur van de cursus in blokken van een week moet worden voltooid. Het programma is onderverdeeld in drie delen, die u allemaal zullen helpen bij het benutten van uw leerpotentieel en het verbeteren van uw kans om Chinees snel onder de knie te krijgen. Het leven in Zhongguo - China in het Mandarijn - is aangenaam verrassend.... [-]


Cursus: Gap Year in China

Campus Voltijd 6 - 12 maanden

Het nemen van een zinvol tijdsverschil wordt steeds belangrijker voor iedereen die een carrièrekruispunt nadert. Op Go Abroad China kunnen we helpen een vervuld en een zeer belangrijk programma voor interculturele kloofjaren te organiseren op het gebied van Chinese taaluitwisseling, een stage in China, het leren van Mandarijn in China, deelnemen aan een studiereisprogramma of vrijwilligerswerk doen in Beijing. [+]

Semester / Gap Year-programma

Een zinvol verschil maken in het buitenland wordt steeds belangrijker voor iedereen die een carrièrekruispunt nadert. Bij Go Abroad China bieden we volledig aanpasbare programma's waarmee je kunt genieten van een vervuld en zeer significant tussenjaar, bijvoorbeeld via stageplaatsen in China, studie Mandarin in China, studiereisprogramma's of vrijwilligersprogramma's in China. Als je China als je bestemming kiest, zul je niet alleen je CV en vaardigheden verbeteren, maar zelfs nog meer, je verlaten met het soort ervaringen, kennis en persoonlijke ontwikkeling dat alleen een internationale ervaring kan bieden.

Go Abroad China 's gap year-programma zal je alles bieden wat je nodig hebt; de setting is heel toepasselijk, omdat de Chinese economie de aandacht van de wereld trekt en de taal verder doordringt en de interesse van buitenlandse vrienden trekt. Neem een ​​jaar vrij, ervaar China met ons voor een complete en uitgebreide programmastructuur.... [-]


Cursus: High School-programma

Campus Voltijd 6 - 12 maanden

Go Abroad China 's High School Program is een van de GAC China Study Abroad-programma's die is gericht op kandidaten voor buitenlanders van de middelbare school: 13 tot 18 jaar oud. In dit programma accepteren we deze kandidaten; plaats ze in een gerenommeerde Chinese universiteit in China of in Chinese GAC-scholen om Chinees in China te studeren voor een langere periode - meestal voor een aantal maanden, een semester in China of een volledig jaar. Het doel hiervan is om deze aanvragers in staat te stellen Chinees te leren op de best mogelijke manier, terwijl ze tegelijkertijd de Chinese cultuur leren en ervaren. Ons personeel bestaat uit hoog opgeleide leraren en programmacoördinatoren die deze studenten begeleiden, begeleiden en helpen met alles wat ze nodig hebben. [+]

Studeer in het buitenland in het middelbare-schoolprogramma van China - overzicht

Go Abroad China 's High School Program is een van de GAC China Study Abroad-programma's die is gericht op kandidaten voor buitenlanders van de middelbare school: 13 tot 18 jaar oud. In dit programma accepteren we deze kandidaten; plaats ze in een gerenommeerde Chinese universiteit in China of in Chinese GAC-scholen om Chinees in China te studeren voor een langere periode - meestal voor een aantal maanden, een semester in China of een volledig jaar. Het doel hiervan is om deze aanvragers in staat te stellen Chinees te leren op de best mogelijke manier, terwijl ze tegelijkertijd de Chinese cultuur leren en ervaren. Ons personeel bestaat uit hoog opgeleide leraren en programmacoördinatoren die deze studenten begeleiden, begeleiden en helpen met alles wat ze nodig hebben.... [-]


Cursus: HSK-programma

Campus Voltijd 2 - 12 weken

De HSK, bekend als "Hanyu Shuiping Kaoshi" in het Chinees, is de standaard Chinese taalvaardigheidstest voor niet-inheemse Chinese sprekers, zoals buitenlanders en overzeese Chinezen. Het hoofddoel van de HSK is om het niveau van standaard Mandarijn dat iemand heeft geleerd te evalueren. De moderne HSK-test begint op niveau 1 helemaal tot niveau 6. Het ministerie van Onderwijs in China heeft de HSK-test al lang goedgekeurd en bovendien is het een internationaal erkende kwalificatie van de moderne Chinese taal. [+]

Overzicht HSK-programma

De HSK, bekend als "Hanyu Shuiping Kaoshi" in het Chinees, is de standaard Chinese taalvaardigheidstest voor niet-inheemse Chinese sprekers, zoals buitenlanders en overzeese Chinezen. Het hoofddoel van de HSK is om het niveau van standaard Mandarijn dat iemand heeft geleerd te evalueren. De moderne HSK-test begint op niveau 1 helemaal tot niveau 6. Het ministerie van Onderwijs in China heeft de HSK-test al lang goedgekeurd en bovendien is het een internationaal erkende kwalificatie van de moderne Chinese taal.

Voor buitenlanders is een HSK-kwalificatie belangrijk op de volgende manieren:

Zodra je je Chinese vaardigheidsniveau kent, kun je het gebruiken om een ​​goede baan binnen of zelfs buiten China te vinden.Je kunt je eenvoudig inschrijven aan een Chinese universiteit, en zelfs je kans vergroten om een ​​beurs te studeren om naar China te komen om te studeren.Zodra je Chinees spreekt, is het erg handig wanneer je socialiseert, netwerken en waardevolle zakelijke contacten legt met Chinese mensen.De kansen zijn groter wanneer u meer dan één taal spreekt, vooral omdat de invloed van China wereldwijd blijft groeien.... [-]

Cursus: Intensieve Chinese taal

Campus Voltijd 2 - 48 weken

Onze meest flexibele optie om Chinees te studeren in China, je kunt naar een kleine mandarin-school in Shanghai gaan. Onze klassen beginnen elke maandag van het jaar op verschillende niveaus. De lessen lopen van maandag tot vrijdag gedurende drie uur. De leraren van onze partnerschool hebben allemaal jarenlange ervaring en een passie voor lesgeven. [+]

Intensief Chinees Taalprogramma

Onze meest flexibele optie om Chinees te studeren in China, je kunt naar een kleine Chinese school in Shanghai gaan. Onze lessen beginnen elke maandag van het jaar op verschillende niveaus. De lessen lopen van maandag tot vrijdag gedurende drie uur. De leraren van onze partnerschool hebben allemaal jarenlange ervaring en een passie voor lesgeven. Ze hebben allemaal een grondige opleiding gevolgd in het onderwijzen van Chinees als vreemde taal en zijn officieel gecertificeerd. onze partnerschool gebruikt gesimuleerde alledaagse situaties als de belangrijkste leerbenadering, waardoor studenten snel en op een ontspannen manier kunnen leren dat onmiddellijk van toepassing is buiten het klaslokaal en de testgerichte lesmodus verlaat, waarbij meer nadruk wordt gelegd op intensieve spreek- en luisteroefeningen in heel de klas het leerproces. Voordat je met de les begint, zullen we je niveau van gesproken en geschreven Chinees evalueren en je toewijzen aan een klas die overeenkomt met je niveau. Als je maar een paar weken nodig hebt om in het buitenland in China te studeren, of alleen bepaalde datums buiten het werk om uit te komen, kunnen we je schema aanpassen.... [-]


Cursus: universiteitsstudie in China

Campus Voltijd 4 - 48 weken

Go Abroad China 's unieke studie in China College Program wordt gefaciliteerd in samenwerking met enkele van China's beste universiteiten, met de steun van professionele taaldocenten in Beijing, Shanghai taalprogramma's (met Jiaotong en Fudan University) en Nanjing. Wanneer je voor een semester of langer kiest voor een Chinees studieprogramma in het buitenland, zul je merken dat je in een van die steden woont. [+]

University Mandarin Program

Go Abroad China 's unieke studie in China College Program wordt gefaciliteerd in samenwerking met enkele van China's beste universiteiten, met de steun van professionele en ervaren Chinese taalleraren in Beijing, Shanghai Jiaotong, Fudan University en Nanjing. Wanneer u de GAC Chinese taalstudie in China programma voor een semester of meer kiest, zult u merken dat u deze steden leeft en verkent.

De universiteitsprogramma's van GAC zijn ontworpen om deelnemers aan het Mandarijn Chinees op verschillende manieren onder te dompelen, inclusief formeel lesgeven, naschoolbegeleiding, taaluitwisselingsprogramma met een verleide en native Mandarijn Chinese spreker naast culturele keuzevakken en excursies in de buitenlucht. De versnelde lesmethodes die door onze Chinese universiteiten worden gebruikt, stellen onze deelnemers in staat om de instrumenten die zij nodig hebben binnen een relatief korte tijd hun Chinees sprekende vaardigheden te verbeteren. Voor al gevorderde studenten proberen deze Chinese lessen de vaardigheid van de studenten te verbeteren met complexe Chinese uitdrukkingen. Het Chinese onderdompelingsprogramma GAC ​​integreert alle aspecten van de Chinese taal, waaronder lezen, schrijven, spreken, luisteren, grammatica, fonetiek en woordenschat. Elke cursus behandelt dagelijkse situaties, van cultuur, maatschappij tot geschiedenis, zodat je de Chinese stijl kunt leren en een diepgaand begrip van de cultuur kunt krijgen. Onze instructeurs en docenten zijn zeer ervaren en professioneel gekwalificeerde Mandarijn moedertaalsprekers, met een universitaire kwalificaties in Chinees onderwijzen als vreemde taal. We verwelkomen deelnemers van alle niveaus van het leven om samen te komen studeren! Dit type arrangement is het meest geschikt voor studenten, afgestudeerden of individuen die in... [-]


Videos

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Contact

Adres 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Adres A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Peking, Peking, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Adres B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hongkong, Hongkong
Website http://www.goabroadchina.com/

Adres 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Adres No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Adres Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, Verenigde Staten
Website http://www.goabroadchina.com/