EasyMandarin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over EasyMandarin Chinese School

Hoe zijn we begonnen en het geheim van ons succes

We herinneren ons nog de allereerste les gegeven door EasyMandarin in de zomer van 2006. Het was voor een kleine groep van beginners die hadden verzameld in de kleine lounge van het Shanghai-appartement van school mede-oprichter Yis Weintraub.

Op dat moment was ons plan eenvoudig: maak een soort Chinese taalschool aan die we zouden willen bijwonen en het zou zo geweldig zijn dat anderen er zeker van zouden zijn om mee te doen. Hoe moeilijk kan het zijn?

Onze eerste studenten omvatte een Duitse ingenieur, een afgestudeerde van Mauritius en een Braziliaanse danser die beweerde dat hij de broer was van voetbalster Ronaldinho (destijds Brazilië en de beroemdste speler van Barcelona). Dit bleek later onjuist te zijn, maar het was een geweldig verhaal om onze vrienden te vertellen!

Het plezier en de opwinding van die eerste lessen voor zowel onze nieuwe school en onze vroegste studenten is iets wat we nooit vergeten en rijdt nog steeds de manier waarop we vandaag EasyMandarin lopen.

Sinds 2006 zijn we uitgegroeid tot een campus van veertien moderne klaslokalen in een volledig fantastische locatie (we kijken uit Jing An-tempel uit de vijftiende verdieping en op bepaalde feestdagen, kunnen we zwaaien 'hallo' aan de monniken in de klokkentoren) en uitgegroeid tot een van Shanghai de grootste en meest succesvolle Chinese taalscholen.

We wisten niet in 2006 dat EasyMandarin zo snel zou groeien. Maar het delen van het genoegen en het belonen van het leren van Chinees met de duizenden studenten die we de afgelopen jaren hebben leren kennen, is geweldig en is iets waar we nooit van afvallen.

Binnen en buiten van het klaslokaal houden we van al onze leerlingen (zelfs als ze ons sms'en sturen om 3 uur om hulp vragen!) En geloven dat ze goed gaan om ervoor te zorgen dat ze gelukkig zijn.

De reden voor ons succes is simpel - we de zorg over het geven van de studenten de best mogelijke ervaring van het leven en het leren van Chinees in China.

EasyMandarin Timeline

2006 - April:

Liann is het runnen van een bedrijf dat culturele uitwisseling evenementen en kantoor voor vreemdelingen voorziet in Shanghai. Yis arriveert in Shanghai na het verlaten van zijn baan bij MTV in New York City.

2006 - Juni:

Liann en Yis ontmoeten elkaar bij toeval in het gebouw waar Yis leeft en Liann werkt. Het idee voor EasyMandarin begint te werkelijkheid geworden.

2006 - Juli:

EasyMandarin officieel opent met klassen gehouden op de eerste verdieping van Yis' Shanghai duplex appartement. Studenten snel beginnen met het aanmelden.

2007:

EM verhuist naar een nieuwe locatie op 1851 Xinzha Road met 3 klaslokalen op de 7e verdieping; Gevestigde samenwerking met de organisatie Zweedse student hulp, CSN

2008:

EM breidt uit naar 8 klaslokalen door toevoeging van 5 klaslokalen op de 8e verdieping in hetzelfde gebouw.

2010:

EM overschrijdt 1.000 studenten inschrijvingen.

2011:

School verhuist naar nieuwe locatie met uitzicht op Jing'an Temple - uitbreiden naar 14 moderne klaslokalen.

2012:

Samenwerkingsverbanden opgezet met de Amerikaanse Kamer van Koophandel, de Duitse Kamer van Koophandel, de Deense Kamer van Koophandel

2013:

Gevestigde samenwerkingsverbanden met B-Chinese School in Japan en de Chinese School Nederland in Nederland; Partners met Dragon Adventures.

2014:

EM overtreft 2.500 ingeschreven studenten. Partners met de Zwitserse Kamer van Koophandel

2015:

EM ontwikkelt Chinese on demand bron voor WeChat - meer dan duizend volgers eind van het jaar. Gevestigde samenwerking met non-profit community website, ShanghaiMamas. Gebruikt op Japanse Global News Channel, NHK World.

Locaties

Sjanghai

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Sjanghai, Sjanghai, China

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: